Életmód

Véget ért a szavazás! Szerinted melyik szálloda nyerte AZ ÉV HOTELE versenyt? (x)

rtl.hurtl.hu

2024. január 25. 10:53

AZ ÉV HOTELE igen izgalmasra sikeredett 2023-as – sorrendben immár a hatodik – évadának döntős szavazása múlt vasárnap véget ért, így már javában zajlik a beérkezett voksok számlálása. Nem kell tehát sokat várni már arra, hogy kiderüljön melyik szálloda nyerte AZ ÉV HOTELE címet és az azzal járó megtisztelő címet.

A népszerű közönségszavazás során az a 10 szálláshely vehetett részt a döntőben, melyek az 5 turisztikai régióban a hónapvégi szavazások során az első és második helyen végeztek. Ezek pedig a következő szállodák voltak:  

Tehát a fentiek közül kerül majd ki a verseny győztese. Hogy melyik szálláshely nyerte a címet, azt AZ ÉV HOTELE következő vasárnapi adásában láthatják a nézők. Mindenképpen érdemes lesz nézni a várva vár döntőt, ahol az első három helyezett szálloda vezetői kapnak elismerést.

A döntő előtt még egy extra adást is láthattak a nézők, melyben azok a szálláshelyek kerültek újra bemutatásra, melyek a régiók harmadik helyezettjei lettek. Ha lemaradtál volna erről az összefoglaló adásról, akkor azt most megnézheted az RTL+ -on!

A régiók harmadik helyezettjei az alábbi szálláshelyek lettek.

Hotel Helikon****superior, Keszthely

A szálloda csendes környezetben, Keszthely központi, de part menti részén, egy hatalmas park mellett helyezkedik el. A szálloda kívülről ugyan némiképp magán hordozza a múlt stílusjegyeit, de alig egy éve teljes külső-belső felújításon esett át. Már a szálloda halljában is egy különleges és nagyon kellemes illat csapja meg az ember orrát, ami átjárja az egész épületet. Míg a vendég elér a szobájába letisztult, modern stílusú terekkel találkozik. A szálláshelyen öt szobatípusból választhatnak a vendégek, melynek mindegyike légkondicionált. Külön érdekesség, hogy a szállodának egy exkluzív háromszintes, melegvizű medencékkel is felszerelt wellnessrészlege van, ahonnan csodás panoráma nyílik a Balatonra. Az ide érkezők minden évszakban élvezhetik a fürdőzés örömeit. A szállodában éjjel-nappal működő recepció, szobaszervíz és wifi teszi még komfortosabbá az ottlétet.

További részletek: https://hotelhelikon.hu/

Véget ért a szavazás! Szerinted melyik szálloda nyerte AZ ÉV HOTELE versenyt? (x)

Imola Hotel Platán****, Eger

Magyarország első felnőttbarát szálláshelye a belvárosban, az egri vártól pár sarokra, közvetlenül a standfürdő szomszédságában található. A 29 prémium, 3 junior és 19 deluxe lakosztály mindegyike rendelkezik erkéllyel, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a keleti oldalon az Eged-hegyre, a nyugati oldalon pedig az Egri Termálfürdő többszáz éves platánfákkal körbevett területére. A wellness-részlegen az élménymedence mellett kül- és beltéri gyógyvizes medencék várják a vendégeket. A gyógymedencék kínálatában megtalálható a sófürdő, valamint a radonos és a kénes gyógymedence is. Ezen kívül szaunavilág, Kneipp taposómedence, pezsgőfürdő, Solar Beach szolgálja a feltöltődést. A Platán étteremben a hagyományos magyar ételeket modern köntösbe bújtatva kínálják, mely nem csak látványban, de ízekben is elvarázsolja a gasztronómia kedvelőit. Ezt az élményt teszi teljessé Birliba Tamás sommelier, aki 17 éves tapasztalatával garantálja, hogy az ízletes ételek mellé a megfelelő bor kerül.

További információk: https://imolaplatan.hu/

Véget ért a szavazás! Szerinted melyik szálloda nyerte AZ ÉV HOTELE versenyt? (x)

Mártoni Resort, Szigetszentmárton

A Mártoni Resort egy négycsillagos színvonalú, családias léptékű - csupán 22 szobával rendelkező szállás a Ráckevei-Soroksári Duna partján, Szigetszentmártonban. A fővárostól délre 40, Ráckevétől pedig 9 kilométerre található, így kiváló kiindulópont lehet azokbak, akik a Csepel-sziget déli felét szeretnék felfedezni. Folyóparti elhelyezkedése miatt azok számára is remek választás, akik horgászni szeretnének. A szállás közvetlen szomszédságában található a szigetszentmártoni szabadstrand, ahol fürdeni és SUP-ozni is lehet. A szálláshely szobái stílusosan berendezettek, többségéből a Dunára nyílik panoráma. Van standard felszereltségű, valamint családi, superior, deluxe szoba, sőt egy extra panorámás nászutas lakosztály is. A Mártoni Resort wellness-részlegében két jacuzzi, egy szauna és egy merülő medence is található. A resort alsó szintjén egy buli- és egy gamer-szoba is kialakításra került. Az elsősorban magyaros fogásokat kínáló étteremből szintén a Dunára nyílik kilátás. A resort kiváló helyszíne lehet esküvőknek és más családi rendezvényeknek is.  

További információ: https://martonicsarda.hu/

Véget ért a szavazás! Szerinted melyik szálloda nyerte AZ ÉV HOTELE versenyt? (x)

Greenfield Hotel Golf & Spa****superior, Bük

A négycsillag superior besorolású Greenfield Hotel Golf & Spa a vendégéjszakák számát tekintve harmadik legnépszerűbb magyarországi nyaralóhelyen, Bükön található. A hotelben 207 szoba található, különböző felszereltséggel: standard, classic, superior, „more space”, összenyitható családi, valamint deluxe és resort lakosztály. A hotel szobáit és közösségi tereit az elmúlt években teljesen felújították. A szálloda közvetlen szomszédságában egy 18 lyukú, nemzetközi golfpálya található, mely használatához a szállodában felszerelés és golfautó is bérelhető. A szálloda 3500 négyzetméteres wellnessrészlegében egy kültéri és öt beltéri medence, élménymedence, 20 méteres sportmedence, valamint 2 termálvizes medence és babapancsoló is található. A felújított szaunavilágban, finn- és aromaszauna, softszauna, sóbefúvásos sószoba, gőzfürdő, és merülőmedence is található. A spa újdonsága egy 10 méteres magasból induló 74,6 méter hosszú csúszda. A GreenGarden étterem lenyűgöző golfpályára néző panorámája mellett reggelente bő választékú büféreggelit, esténként ínycsiklandozó svédasztalos vacsorát kínál a szállóvendégeinknek.

További információk itt: https://greenfieldhotel.hu/

Véget ért a szavazás! Szerinted melyik szálloda nyerte AZ ÉV HOTELE versenyt? (x)

R73 Residences****, Pécs

Az R73 Residences Pécs egyik legújabb, 2022-ben megnyílt szálláshelye. Egy régi épület kapott új értelmet. Kívül-belül jól átgondolt 32 modern, stílusát és koncepcióját tekintve is egyedi apartman szobát alakítottak ki a történelmi belvárosban. Az R73 jó kiindulópont a város felfedezéséhez, hiszen a legtöbb látnivaló egy karnyújtásnyira van innen. A Zsolnay-negyed és a Vasarely Múzeum 1 km-en belül, a pécsi székesegyház 1,3 km-re, a Szent Mária-templom pedig 1,1 km-re található. Nemcsak a kirándulók és az üzleti úton levők kedvelt szálláshelye ez, az egyetem közvetlen közelsége miatt, akár a tanulmányokhoz kapcsolódó utazásokhoz is ideális. Az R73 Residences szálláshelye ingyenes wifivel, magánparkolóval és fitneszteremmel várja vendégeit. A légkondicionált szálláshelyhez teljesen felszerelt étkezős konyha, síkképernyős tévé, továbbá zuhanyzóval és hajszárítóval ellátott saját fürdőszoba tartozik. Az apartmanok vendégei kontinentális reggelivel kezdhetik a napot.

További információ: https://r73residences.hu/

Véget ért a szavazás! Szerinted melyik szálloda nyerte AZ ÉV HOTELE versenyt? (x)

AZ ÉV HOTELE döntője tehát most vasárnap délelőtt lesz látható az RTL-en! Az adásban nemcsak az első három helyezett kilétére derül majd fény, hanem arra is, hogy az évad során szavazó nézők közül ki tölthet majd el egy teljes hetet AZ ÉV HOTELÉBEN!

#Életmód#Az Év Hotele#hotel#szálloda#szavazás#szálláshely

Címlapról ajánljuk