Sorozat Klub

Új csillag a színház egén: Szaszák Zsolt fiatal kora ellenére máris a csúcson! (x)

rtl.hurtl.hu

2023. november 21. 16:07

Az egyik legtehetségesebb fiatal magyar színész főszerepeket játszik, ő Jézus és József is a Madách Színházban, hangját nemcsak a világot jelentő deszkákon, hanem a televízióban is többször megcsillogtatta már és még mindig közelebb van a 20-hoz, mint a 30-hoz. 

Ingázik Budapest és Szeged között, a Szegedi Nemzeti Színházban is övé egy főszerep, ő rádiós a Padlásban. Tavaly a két városban összesen 14 darabban játszott, év vége felé az ingázás és hajtás következtében súlyos autóbalesetet szenvedett. Arcát újjáépítették az orvosok, ő pedig sokat tanult a kényszerpihenő alatt, idén már próbálta kevésbé túlpörögni az évet.

A siker titka: a kitartás!

Zsolt fiatal kora ellenére nagyon tudatosan él. Nemcsak a táplálkozására figyel oda, a testét is edzi, de nagyon vigyáz az egyik legnagyobb kincsére, a hangjára, ami törődést, figyelmet igényel. Azt mondja, hogy szerencséje van, mert bár gyerekkora óta énekel, hangszálai még sosem hagyták cserben. Egy-egy túlénekelt főszerep után odafigyel, hogy legalább fél napig csendben maradjon, így regenerálja torkát, nehogy hangszálgyulladása legyen.


A diétában, edzésben, sőt még énekgyakorlásban is a párja, Borovics Anna a legnagyobb támasza, aki szintén szakmabeli, nemrég érettségizett, most pedig az Operettszínház stúdiójában végzi a zenés-színész képzést. A szerelmesek négy éve kerülgetik egymást, úgy érzik, hogy most jött el az ideje, hogy komoly kapcsolatban, harmóniában éljenek.

Új csillag a színház egén: Szaszák Zsolt fiatal kora ellenére máris a csúcson!

Anna és Zsolt immár együtt ingáznak Szeged és Budapest között, rutinos utazók. A színészpár örömmel mondott igent a felkérésre, hogy legyenek ők AZ ÉV HOTELE verseny egyik epizódjának hoteltesztelői, mert a próbák és előadások között együtt még nem volt alkalmuk szállodában eltölteni egy hétvégét!

Ha kíváncsi vagy hogyan teltek a színész szerelmespár romantikus napjai Sopronban, illetve Veszprémben, és tudni szeretnéd, hogy ezúttal melyik hotelek mutatkoztak be a régióban, akkor nézd vissza AZ ÉV HOTELE legutóbbi adását az RTL+-on!

Folytatódik AZ ÉV HOTELE verseny az Észak-Dunántúli régióban!

Voksodat vasárnap délig adhatod le az alábbi szállodák valamelyikére:

Hotel Fagus Conference & Spa****superior, Sopron

A négycsillagos superior besorolású Fagus Hotel teljes felújítást követően 2022 augusztus elsején nyitotta meg újra kapuit. A szálloda Sopronban, a Lővérek  ölelésében található. Ez a város talán legszebb, legelőkelőbb üdülőnegyede. A Fertő-tó 15 km, a balfi gyógyfürdő 10 km, Bécs pedig 70 km távolságra található. A szálloda szobáiból és lakosztályaiból a fenyvesekkel tarkított erdőre nyílik kilátás. A hotel exkluzív megjelenésű spa világában úszó-, élmény- és gyerekmedence is található, szaunavilágában finn-, infra- és aromaszauna, jégkút, fűtött ülő- és fekvőpad, gőzkabin és dézsás zuhany is a vendégek rendelkezésére áll. A wellness külsős vendégeket is fogad. A szálloda éttermében büféreggelit és svédasztalos vacsorát kínálnak, a séf a régió ismert fogásai mellett nagy hangsúlyt fektet a nemzetközi konyha különlegességeire is. A reggelinél és a vacsoránál vegetáriánus, vegán és gluténmentesen ételek is elérhetők.

Új csillag a színház egén: Szaszák Zsolt fiatal kora ellenére máris a csúcson!

További információ: https://fagushotel.hu/

Anna és Zsolt egy másik, veszprémi szállodát is leteszteltek néhány napos utazásuk során.

Hotel Historia**** & Historante, Veszprém

A négycsillagos Hotel Historia 2010-ben nyitott meg Veszprémben, Gizella királynő kedvenc városában, a vár alatt. A szálloda a Séd völgyében található, festői környezetben. Az ódon ház, a Cholnoky család egykori rezidenciája új életre kelt a hotel kialakításával, eredeti tetőgerendái és impozáns lépcsősora ma is emlékeztet arra, hogy a háznak története van. A tűztorony, a város egyik jelképe 500 méterre van a hoteltől. A veszprémi kolostor romjai mindössze 1 kilométeres sétára vannak a Historiától. Bár a szálloda a város szívében található, szobái mellé pihenés is jár: nyakzuhanyos ülőmedencével, finn szaunával, gőzkabinnal, hűsítő jégkúttal várják szállóvendégeiket. Étterme, a Historante vacsoraidőben ugyan átmenetileg zárva van, de a cégcsoport másik épületénél, a Malomkert éttermében a’la carte fogyasztással kínálnak vacsoralehetőséget. Az étlapon ízletes előételek, levesek, főételek és desszertek is szerepelnek.

Új csillag a színház egén: Szaszák Zsolt fiatal kora ellenére máris a csúcson!

További információ: https://hotelhistoria.hu/

Szavazz és nyerj szállodai hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szálláshelyek valamelyikére vasárnap délig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy szállodai ajándékutalványt oda, ahová a szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELE-ben!

Vasárnap újra megmutatjuk a versenyben résztvevő Észak-Dunántúli szálláshelyeket!

Jövő héten vasárnap egy összefoglaló adással folytatódik AZ ÉV HOTELE idei évada! Akkor újra láthatóak lesznek az észak-dunántúli régió versenyben részt vevő hotelei: Zircen és Bükön Nagy Bettina bikinifitnesz-versenyző és édesanyja Koltai Gabriella, Szentendrén és Bükön Varga-Huszti Dorottya színésznő és táncos barátnője, Felkai Flóra járt, Sopronban és Veszprémben pedig Szaszák Zsolt és párja Borovics Anna.


Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL-en futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

Új csillag a színház egén: Szaszák Zsolt fiatal kora ellenére máris a csúcson!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

#Sorozat Klub#Az Év Hotele#szálloda#hotel#utazás#szaszák zsolt

Címlapról ajánljuk