Sorozat Klub

Új csillag a fitnesz egén: Molnár Zsófia testén ámul a világ! (x)

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 15. 9:26

Az egyik legsikeresebb magyar bikinifitnesz versenyző: Molnár Zsófia nevétől hangos a sportág. Az edzőként is tevékenykedő budapesti sportoló eredményeiről mindent elmond, hogy eddig ő az egyetlen, aki háromszor is kvalifikálta magát a fitneszsport legrangosabb versenyére, az Olympiára. Így az már egészen biztos, hogy ott lesz a 2023 novemberében, Floridában megrendezésre kerülő megmérettetésen.

A siker titka: a kitartás

Bár Zsófi kislánykora óta sportol, a súlyzós edzésekkel és ezen keresztül a fitneszversenyek világával csak 4 évvel ezelőtt került kapcsolatba. Azóta pedig sikert sikerre halmoz, de ennek persze ára van.

Zsófi minden hétköznap edz, általában déltől háromig, előtte és utána pedig saját tanítványaival foglalkozik. Szóval szinte az egész napja az edzőteremben folyik. Elképesztő önfegyelemmel képes tartani a diétáját a versenyszezonban. Ilyenkor korán kel fel és előre megfőzi magának azokat az ételeket, melyeket napközben fogyasztani fog, méghozzá percre és grammra pontosan. Ha az adagolás közben az egyik étel pár rizsszemmel több lett, mint az előírt, akkor Zsófi bizony leszedi a többletet. Lehet, hogy ez kicsit túlzásnak tűnik, ám ha ránézünk Zsófi versenyeken megvillantott, irigylésre méltó formájára, akkor érteni fogjuk, miért van szükség erre.


Zsófi nemcsak sportolói sikereit, hanem kiegyensúlyozott magánéletét is a konditeremnek köszönheti. Négy évvel ezelőtt egy edzőteremben akadt össze a tekintete Gáborral, aki korábban szintén indult fitneszversenyeken. Az edzőtermi megismerkedést aztán randik sora követte. Azóta pedig már négy év telt el boldogságban.  

Új csillag a fitnesz egén: Molnár Zsófia testén ámul a világ! (x)

Zsófi és az építési vállalkozóként dolgozó Gábor rutinos utazóknak számítanak, hiszen a sportnak köszönhetően jónéhány országban és szállodában megfordultak már. A bombatestű bikinifitnesz modell örömmel mondott igent a felkérésre, hogy ő legyen AZ ÉV HOTELE verseny egyik epizódjának hoteltesztelője, méghozzá párjával, Gáborral együtt.

Ha kíváncsi vagy, hogyan teltek az egészségtudatosan élő szerelmespár romantikus napjai Balatonfüreden, illetve Keszthelyen, és tudni szeretnéd, hogy ezúttal melyik hotelek mutatkoztak be a régióban, akkor nézd vissza AZ ÉV HOTELE legutóbbi adását az RTL+-on!

Folytatódik AZ ÉV HOTELE verseny a balatoni régióban!

Voksodat vasárnap délig adhatod le az alábbi szállodák valamelyikére:

Hotel Vinifera Wine & Spa *****Superior, Balatonfüred

A Balaton első és ezidáig egyetlen 5 csillag superior besorolású luxushotele az északi part fővárosának tartott Balatonfüreden található. A 2023 nyarán átadott exkluzív hotel nem közvetlenül a parton, hanem egy csendes utcán, a Tagore sétánytól, illetve a két népszerű füredi strandtól – az Eszterházytól illetve Kisfaludytól – pár perc sétára, egy domb oldalában épült fel. Elhelyezkedése miatt szobáiból és lakosztályaiból gyönyörű kilátás nyílik a magyar tenger keleti medencéjére, Tihanyra, valamint Füredre és a települést körülvevő dombokra. A szálloda wellness részlege 2000 négyzetméteres, ahol 4 külső és 4 belső medence, finn- és infraszauna, sószoba, gőzkabin és még egy különleges napozószoba is található. A szálloda része egy borkóstoló tér is, ahol egy profi sommelier minden nap más tematikára épülő borkóstolókat tart. A szálloda éttermében a régió legkifinomultabb ízei találkoznak ismert és ritka nemzetközi különlegességekkel az egészségtudatosság és a fine dining jegyében. A séfek helyi termelőktől, ökológiai gazdálkodásokból származó prémium és tiszta minőségű alapanyagokból főznek. Az étlapon nápolyi stílusú pizzák, egészségtudatos-, vegán-, laktóz- és gluténmentes ételek, valamint grillfogások is szerepelnek.

Új csillag a fitnesz egén: Molnár Zsófia testén ámul a világ! (x)

További információ: https://vinifera.hu/

Zsófi és Gábor egy másik balatoni – pontosabban keszthelyi – szállodát is teszteltek néhány napos utazásuk során.

Sirius Hotel ****Superior, Keszthely

A 2023 tavaszán átadott szálloda közvetlenül a Balaton partján épült fel. Az épület két szárnyában összesen 128 szoba és lakosztály található, nagy részükből a Balaton víztükrére nyílik a kilátás. A magyar tenger színei – természetesen a vizet jelképező világos és sötétkék, és a nádasokra utaló barna – a szállodai enteriőrben is hangsúlyosan megjelennek. A hotel mögött halad el a balatoni bringakör egy része, aminek felfedezéséhez a szálloda recepcióján elektromos és hagyományos kerékpárokat lehet bérelni. A hotel 1500 négyzetméteres wellness részlegében hét medence, valamit tíz különféle szaunaattrakció található. A wellness része a „Harmony Island” névre keresztelt, kibérelhető szoba is, ahol jacuzzi, masszázságyak, valamint infraszauna is található. Ez párok számára nyújthat kellemes kikapcsolódást. A szálloda SunRise névre hallgató étterme az épület keleti oldalán, a Balaton partjától néhány lépésnyire található, így a vendégek reggelizés közben gyönyörködhetnek a napfelkeltében, vacsora közben pedig az alkonyati tó látványában. A szálloda séfje szerint étlapjuk a francia konyha klasszikus hagyományaira építkezik, amit modern konyhatechnológiával és a magyar konyha klasszikus stílusjegyeivel kevertek.

Új csillag a fitnesz egén: Molnár Zsófia testén ámul a világ! (x)

További információ: https://siriushotel.hu/

Szavazz és nyerj szállodai hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán (www.facebook.com/azevhotele) adhatod le, az adásban bemutatott szálláshelyek valamelyikére most vasárnap délig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék szállodai hétvégét oda, ahová a szavazatodat leadtad. Ha hétről hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELE-ben!

Vasárnap újra megmutatjuk a versenyben résztvevő balatoni szálláshelyeket!

Jövő héten vasárnap egy összefoglaló adással folytatódik AZ ÉV HOTELE idei évada! Akkor újra láthatóak lesznek a balatoni régió versenyben részt vevő hotelei. Keszthelyen és Fonyódon Várfi Sándor színész és tinédzser lánya, Lili járt, Balatonfüreden és Keszthelyen pedig Molnár Zsófia és párja, Berecz Gábor.

Jövő vasárnap újra bemutatjuk a Balaton régió hat szálláshelyét egyszerre. Az, hogy melyik két hotel indulhat a döntőben AZ ÉV HOTELE címért, csak a szavazatokon múlik. Ne feledd, jövő vasárnap 11:25-kor az RTL Klub-on következő epizódunk. Heti fő támogatónk a Zala Springs Golf Resort és az Evergreen. #azevhotele #evhotele #hotelverseny #legjobbszalloda #hotel #szalloda #utazas

Posted by AZ ÉV HOTELE on Tuesday, August 15, 2023

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL-en futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor facebook (link: https://www.facebook.com/azevhotele ) oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

Új csillag a fitnesz egén: Molnár Zsófia testén ámul a világ! (x)

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

#Sorozat Klub#Az Év Hotele#utazás#hotel#szálloda#verseny#szavazás#molnár zsófia#fitness

Címlapról ajánljuk