Sorozat Klub

Pásztor Ádám felfedezte az Alföldet (x)

rtl.hurtl.hu

2023. október 10. 9:43

Sok embertársunkban egyáltalán nem, vagy csak későn tudatosul, hogy bár éves szinten több ezer kilométert megtesznek országhatáron belül, mégis csak kevés tudással rendelkeznek hazánk egyes területeiről. A mosonmagyaróvári születésű Pásztor Ádám tökéletesen tisztában volt azzal, hogy bár a debreceni színházban is sokat játszik, életvitele miatt szinte semmit sem tud az Alföldről. Ádám ezért is nagyon örült, amikor felkérést kapott, hogy az ÉV HOLTELE című műsorban két alföldi szállodát tesztelhet.

Első évforduló

Ádámnak nem kellett gondolkodnia, hogy kivel teszteli a szálláshelyeket, hiszen utazásuk hetében ünnepelték feleségével, Pásztor-Levéli Karolinnal első házassági évfordulójukat. Ádám párkapcsolata révén is szülővárosához kötődik, hiszen Karolin is mosonmagyaróvári, sőt itt ismerték meg egymást. Ádám szűkebb hazája iránt érzett lokálpatriotizmusa profi musicalszínészként is megmaradt, így szabadidejében többször látogatott haza, hogy segítse a helyi amatőr színtársulat munkáját. Karolint egy Dzsungel könyve darab bemutatója utáni partin ismerte meg, melyben későbbi felesége is játszott. Eddigi nyaralásaikon főleg külföldi célpontokat szemeltek ki, de nagy örömmel fogadták az alföldi helyszíneket.  Így Ádám és felesége, Karolin voltak AZ ÉV HOTELE című műsor előző epizódjának hoteltesztelői.

Pásztor Ádám felfedezte az Alföldet (x)

Az ünneplő fiatal pár nagyon kíváncsian vágott neki a hétvégének, melynek több érdekessége is volt. Egyrészt Karolin marketingesként dolgozik egy cégnél, mely többek közt két szállodát is üzemeltet, így ő ezt a hétvégét bár kicsit viccesen, de szakmai útnak is tekintette. Másrészt Ádám rendszeresen játszik a debreceni Csokonai Színházban, de keleti irányú útjai szinte csak otthontól a művészbejáróig szóltak. Mivel mindkettejüket családja, rokonsága, baráti köre a mai napig Mosonmagyaróvárhoz köti, így amikor el tudnak szabadulni a fővárosból, akkor ide utaznak. Ha Karolin férjét elkíséri egy előadásra, ott a legritkább esetben jut idejük városnézésre vagy kikapcsolódásra, így saját bevallásuk szerint nekik Magyarország keleti fele szinte teljes vakfolt. Ezen a hétvégén lehetőségük nyílt arra, hogy ezekből a hiányosságokból valamennyit pótoljanak, annál is inkább, mivel a két tesztelésre váró szálloda az Alföld két teljesen eltérő részén várta őket. Ádámék első szálláshelye Budapesttől alig pár perces autóútra volt az M5-ös autópálya mellett. Legnagyobb örömükre a szomszédos Ócsán Ádám felfedezett egy lovas farmot, ahol együtt élvezhették az aktív kikapcsolódás örömeit.

Pásztor Ádám felfedezte az Alföldet (x)

A lovaglás után ellátogattak az Öreghegyi Pincesorra is, ahol a különleges nádfedeles pincéket nem csak kívülről láthatták, hiszen egy rögtönzött borkóstolóra is invitálást kaptak. Ezután tértek vissza első szállodájukba, hogy a wellness részlegben felfrissülve megkóstolják a séf által összeállított menüsort. Az Alföldön töltött hétvégéjük első állomása a FLOW Hotel & Conference****, Inárcs volt.

FLOW Hotel & Conference****, Inárcs

A négycsillagos FLOW Hotel & Conference**** Budapest déli kapujától kevesebb mint 30 km-re található az M5-ös autópálya inárcsi pihenőjének szomszédságában. A főváros és az ipari parkok közelsége miatt szálloda ideális választás az üzleti, az átutazó és a rendezvényes vendégek számára egyaránt. A hotel 88 db légkondicionált modern, letisztult, kényelmes Standard és Suite típusú szobával rendelkezik. A szálloda 345 nm csúcskategóriás konferenciateremmel rendelkezik, mely 3 részre osztható hangszigetelt mobil térelválasztó elemekkel, igy akár egy időben 3 rendezvénynek, vagy szekciónak is lehetőséget biztosít. A wellness részleg a szálloda legtetején szaunákkal, 2 db jakuzzival, pihenőtérrel és egy jól felszerelt fitness teremmel várja a sportolni, vagy ellazulni vágyókat. A HIGH5 Bistro Étterem, mely akár 200 fő befogadására is alkalmas, külön büszkesége, hogy friss, modern koncepcióval alakították ki az étterem kínálatát, mind az A’la carte, mind a rendezvényes vendégkör részére, ahol nem csak a szállóvendégeket, hanem minden betérő vendéget szívesen látnak.

További részletek: https://www.flowhotel.hu/

Pásztor Ádám felfedezte az Alföldet (x)

Ádámékra az inárcsi pihenő után egy teljesen más jellegű alföldi város várt, hiszen egészen Hajdúszoboszlóig utaztak. Az Európa legnagyobb fürdőkomplexumával büszkélkedő városban nem csak az egyedi gyógyvizet, de a különböző kezeléseket, a magyaros gasztronómiát és a hajdúsági vendégszeretetet is élvezhették. Ezen a helyszínen a Hotel Aurum****-ot vették szemügyre.

Hotel Aurum****, Hajdúszoboszló

A 4 csillagos Hotel Aurum**** Hajdúszoboszló belvárosában, a szinte egész évben lüktető Mátyás király Sétányon található, 2-300 méterre a gyógyfürdő és az Aqua Palace bejáratától. Az impozáns villaépület első teraszai a sétálóutcára, míg hátsó erkélyei a csendes belső udvari wellness részlegre néznek. A szállodában 55 szoba található, Standard, Superior és Deluxe kategóriában, melyek közül az utolsó kettő erkéllyel is foglalható. A wellness különlegessége, hogy a medencék ugyanazzal a hajdúszoboszlói gyógyvízzel vannak feltöltve, amely a hajdúszoboszlói gyógyfürdőben is megtalálható. A beltéri részlegen két gyógyvizes medence, gőzkamra, finn szauna, hidromasszázs medence, és kondicionáló gépek biztosítják a pihenést vendégek számára, míg a kültéri AURUM BEACH különböző mélységű élménymedencével és a gyógyvizes medencével rendelkezik. A szálloda éttermében a reform- és a hagyományos konyha kedvelői is megtalálják a számításukat.

További részletek: https://hotelaurum.hu/

Pásztor Ádám felfedezte az Alföldet (x)

Szavazz és nyerj egy wellness hétvégét!

A www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnap délig szavazhatsz a műsorban bemutatott szállodák valamelyikére. Ugyanis, aki szavaz, az nyerhet, egy utalványt abba a szállodába, ahová voksát leadta. Idén is minden szavazat számít, ugyanis ez egy verseny, ahol Te döntheted el, hogy melyik szálloda legyen a régió nyertese, majd végül AZ ÉV HOTELE.

Melyik legyen AZ ÉV HOTELE?

Az RTL-en futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni.

Pásztor Ádám felfedezte az Alföldet (x)

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

#Sorozat Klub#Az Év Hotele#utazás#szálloda#hotel#alföld#pásztor ádám#musical

Címlapról ajánljuk