Sorozat Klub

Gyönyörű feleség, jóképű férj – egy igazi álompár Bátyai Éva és Ákos (x)

Fizetett tartalomFizetett tartalom

2023. szeptember 19. 12:22

A Barátok közt egykori Harmath Szonjája, Bátyai Éva megszökött kicsit a napi verkliből. Ráadásul ebben férje, Ákos lett a cinkostársa, akivel együtt utazott el egy néhány napos kiruccanásra. Ráadásul ezúttal tényleg kettesben mentek, fiaikra ugyanis a nagyszülők vigyáztak pár napig.

Futó-kalandok

A sport, a mozgás mindkettőjük számára kiemelten fontos. Míg Ákost elsősorban a tenisz, addig Évát leginkább a futás tudja kikapcsolni. Olyannyira, hogy a szemrevaló színésznő pár hete már a második félmaratonját futotta le Budapestent. Az éjszakai futóverseny csak még jobban meghozta az étvágyát, így máris megkezdte a felkészülést a következő megmérettetésre. Profi edző útmutatásai szerint hetente legalább négyszer húz futócipőt.    


Mindketten nagyon szeretnek utazni, bár erre az elmúlt hónapokban nem volt túl sok lehetőségük. Így Éva és Ákos is nagyon örült, amikor felkérést kaptak, hogy ők legyenek AZ ÉV HOTELE szállodatesztelői. Mivel fiaikat a nagyszülők pár napra nyaralni vitték a Balatonra, így a házaspár is útra kelt, igaz az ellenkező irányba, Tokaj-Hegyalja felé! Ha lemaradtál volna a műsor előző adásáról, akkor most visszanézheted azt az RTL+-on!

Folytatódik AZ ÉV HOTELE verseny az Észak-magyarországi régióban!

Voksodat vasárnap délig adhatod le az alábbi szállodák valamelyikére:

Hotel Kőporos****, Hercegkút

A 2023-ban elkészült és átadott négycsillagos Hotel Kőporos Hercegkúton, az UNESCO által a világörökség részének nyilvánított híres kőporosi pincesortól néhány lépésnyire. Hercegkút másik híres látnivalója, a Gombos-hegyi pincesor pár perces autóútra található innen. A település környéke a Tokaji-borvidék része, így azok számára is izgalmas úti cél lehet, akik remek borokat szeretnének kóstolni. A szálloda 11 modern berendezésű dizájnos szobával rendelkezik, melyekből az egyik földszinti és akadálymentesített. A Smart TV-kel felszerelt, zuhanyzós szobákból gyönyörű panoráma nyílik a zempléni hegyek vonulataira és a szőlőültetvényekre.

A szálloda wellnessrészlegében infraszauna és jacuzzi várja a vendégeket, akik a kerti dézsafürdőket is kipróbálhatják. A Hotel Kőporos éttermében illetve annak teraszán a lenyűgöző panorámát csodálva fogyaszthatjuk el vacsoránkat, és kóstolhatjuk meg a környékben termel borokat.

Gyönyörű feleség, jóképű férj – egy igazi álompár Bátyai Éva és Ákos (x)

További információ: https://hotelkoporos.hu/

Éva és férje Ákos egy másik borsodi – pontosabban miskolctapolcai - szállodát is teszteltek néhány napos utazásuk során.

Calimbra Wellness és Konferencia Hotel****superior, Miskolctapolca

A négycsillag superior besorolású Calimbra Wellness és Konferencia Hotel az egyik legismertebb Borsod-Abaúj-Zemplén megyei üdülőhelyen, Miskolctapolcán épült. A családi tulajdonban lévő hotel szobáiból a Bükk hegyeire nyílik kilátás. A miskolctapolcai barlangfürdő pár perces sétára található innen. A szállodai terek és szobák otthonosságot és egyben eleganciát sugároznak. A hotelben 41 kétágyas szoba, 8 apartman és 1 akadálymentesített szoba várja a vendégeket. A wellness részlegen finn és fényterápiás infraszauna, jégkút, dézsazuhany, gőzfürdő, élmény- és úszómedence, sószoba és szezonálisan nyitva tartó külső medence is a vendégek rendelkezésére áll. A vendégek kényelmét korlátlan wi-fi és sorompós, kamerákkal felszerelt parkoló is szolgálja. A szálloda étterme 120 vendég befogadására is kiválóan alkalmas, így nagyobb rendezvények, esküvők is lebonyolíthatók itt. A hagyományos ízvilágon alapuló konyhát, olyan mesterszakácsok neve fémjelzi, akik a gasztronómiában már letették a névjegyüket.

Gyönyörű feleség, jóképű férj – egy igazi álompár Bátyai Éva és Ákos (x)

További információ: https://calimbrawellnesshotel.hu/

Szavazz és nyerj szállodai hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE facebook-oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szálláshelyek valamelyikére vasárnap délig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék szállodai hétvégét oda, ahová a szavazatodat leadtad!

Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent majd AZ ÉV HOTELE-ben!

Vasárnap újra megmutatjuk a versenyben résztvevő észak-magyarországi  szálláshelyeket!

Jövő héten vasárnap egy összefoglaló adással folytatódik AZ ÉV HOTELE idei évada! Akkor újra láthatóak lesznek az észak-magyarországi régió versenyben részt vevő hotelei.


Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Az RTL műsorán futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni.

Gyönyörű feleség, jóképű férj – egy igazi álompár Bátyai Éva és Ákos (x)

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

#Sorozat Klub#Az Év Hotele#utazás#szálloda#bátyai éva#szavazás

Címlapról ajánljuk