Életmód

„A gyerekek alig várták, hogy kitegyük a lábunkat itthonról!”

rtl.hurtl.hu

2023. december 12. 13:00

Urbán Orsi dzsesszénekesnő évekig volt az RTL zenei tehetségkutatójának, az X-Faktornak felkészítő énektanára. „Mintha csak tegnap lett volna” – emlékszik vissza Orsi arra az időszakra, mikor az életében teljes volt a káosz. A lányai még nagyon kicsik voltak, így szinte a logisztika töltötte ki az énekesnő mindennapjait. Férjével, Kollmann Gábor szaxofonművésszel, a Budapesti Jazz Orchestra igazgatójával mindig sokat utaztak együtt és külön-külön is, de a turnébuszok és a backstage-ek jól ismert világán kívül nem sok idejük akad turistáskodni. Így nagyon örültek hát a felkérésnek, hogy legyenek ők AZ ÉV HOTELE című műsor egyik epizódjának tesztelői. 

Nagyon várták, hogy együtt tölthessenek egy hétvégét kettesben és olyan programokon vehessenek részt, amelyekre mostanában nemigazán volt idejük. Náluk talán csak a kamasz lányaik örültek jobban, hogy a szüleik kitették otthonról a lábukat, indult is a házibuli!

„A gyerekek alig várták, hogy kitegyük a lábunkat itthonról!”

Dzsessz szerelem

Urbán Orsi Magyarország egyik legjobb dzsesszénekesnője. Természetes, kiegyensúlyozott, életvidám, délies kisugárzású jelenség. Sajátos, mély és erőteljes hangszínével varázslatos hangulatot teremt. Saját zenekara, az Urbán Orsi Jazz Group mellett számos egyéb formációban is részt vesz. Tanít a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen és a Bartók Béla Konzervatóriumban, valamint a Budapest Bábszínházban is korrepetítorkodik.

Kolmann Gábor – Orsi férje – a magyar dzsesszvilág egyik meghatározó személyisége. Szaxofonművész és nem csak első osztályú előadója hangszerének, de kiváló tanára is a Bartók Béla konzervatóriumban is. Emellett ő a már számos világsztárral játszott Budapest Jazz Orchestra zenei igazgatója, egy nevét viselő világszintű kvintett vezetője és az Urbán Orsi Quartet alapító tagja, aki Orsival hihetetlen zenei szimbiózisban működik.

„A gyerekek alig várták, hogy kitegyük a lábunkat itthonról!”

Ha kíváncsi vagy hogyan teltek a művész házaspár napjai Pécsen, illetve Böhönyén és tudni szeretnéd, hogy ezúttal melyik hotelek mutatkoztak be a régióban, akkor nézd vissza AZ ÉV HOTELE legutóbbi adását az RTL+-on!

Folytatódik AZ ÉV HOTELE verseny a dél-dunántúli régióban!

Voksodat vasárnap délelőtt 11 óráig adhatod le az alábbi szállodák valamelyikére:

R73 Residences****, Pécs

Az R73 Residences Pécs egyik legújabb, 2022-ben megnyílt szálláshelye. Egy régi épület kapott új értelmet. Kívül-belül jól átgondolt 32 modern, stílusát és koncepcióját tekintve is egyedi apartman szobát alakítottak ki a történelmi belvárosban. Az R73 jó kiindulópont a város felfedezéséhez, hiszen a legtöbb látnivaló egy karnyújtásnyira van innen. A Zsolnay-negyed és a Vasarely Múzeum 1 km-en belül, a pécsi székesegyház 1,3 km-re, a Szent Mária-templom pedig 1,1 km-re található. Nemcsak a kirándulók és az üzleti úton levők kedvelt szálláshelye ez, az egyetem közvetlen közelsége miatt, akár a tanulmányokhoz kapcsolódó utazásokhoz is ideális.

Az R73 Residences szálláshelye ingyenes wifivel, magánparkolóval és fitneszteremmel várja vendégeit. A légkondicionált szálláshelyhez teljesen felszerelt étkezős konyha, síkképernyős tévé, továbbá zuhanyzóval és hajszárítóval ellátott saját fürdőszoba tartozik. Az apartmanok vendégei kontinentális reggelivel kezdhetik a napot.

„A gyerekek alig várták, hogy kitegyük a lábunkat itthonról!”

További információ: https://r73residences.hu/

Orsi és Gábor egy másik, böhönyei hotelt is leteszteltek néhány napos utazásuk során.

Nagypince Borhotel Wine & Spa, Böhönye

A birtok Böhönyétől kissé távolabb, az egykori Festetics kastélytól nem messze, egy domb tetején található, tiszta időben nemcsak a dél-balatoni borvidék, hanem még a Badacsony is látszik, valamint a tizennyolc hektáron elterülő böhönyei szőlészet. Ebben a mesés környezetben található a wellness és spa részleg, jakuzzi, szauna és egy kültéri medence napozóágyakkal, amit a hotel vendégei térítésmentesen használhatnak. A hotelt és birtokot nagy gonddal tervezték, szobái és a hozzájuk tartozó fürdőszobák is egyedi burkolattal, bútorzattal, stílusban készültek. Az étterem részét képezi a Beck Pincészet is, ahol csaknem tíz méter hosszú, 1880-ból származó présgerenda díszeleg, talán Európa legnagyobb prése ez. A hotel 130 méter hosszú, a török időkben épült borospincéjében kérhető borkóstolás, akár egyéni, akár csoportos formában is. A szálláshely felnőttbarát, így csak 12 éves kortól fogadja vendégeit. A vacsora a’la carte, a reggeli pedig svédasztalos.

„A gyerekek alig várták, hogy kitegyük a lábunkat itthonról!”

További információ: https://nagypinceborhotel.hu/

Szavazz és nyerj szállodai ajándékutalványt minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szálláshelyek valamelyikére most vasárnap délelőtt 11 óráig.

Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándékutalványt abba a szállodába, ahová a szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELE-ben!

Vasárnap újra megmutatjuk a versenyben résztvevő dél-dunántúli szálláshelyeket!

Jövő héten vasárnap egy összefoglaló adással folytatódik AZ ÉV HOTELE idei évada! Akkor újra láthatóak lesznek a dél-dunántúli régió versenyben részt vevő hotelei. Hosszúhetényben és Pécsváradon Ferencz Péter Peet és felesége Alexandra jártak, Pécsen és Böhönyén pedig Urbán Orsi és férje, Kollmann Gábor.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL műsorán futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

„A gyerekek alig várták, hogy kitegyük a lábunkat itthonról!”

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

Címlapról ajánljuk