CinemaKlub

Íme 10 félelmetes érdekesség a Démonok közöttről!

rtl.hurtl.hu

2018. április 20. 16:00

Péntek este az utóbbi évek egyik legjobb horrorfilmjét láthatjátok a Film+on, de addig is nézzünk meg 10 érdekességet róla!

A Démonok között legnagyobb parafaktora, hogy igaz történeten alapszik, így rossz belegondolni, mi lenne, ha mi kerülnénk olyan helyzetbe, mint a Perron család... És ha ez nem lenne elég, a film munkálatai során is történtek furcsa dolgok. Következzen az előzetes, aztán a 10 érdekesség!

1. A készítők sem Perronék, sem a nekik segíteni szándékozó Warrenék családnevét nem változtatták meg, sőt konzultáltak is velük a filmmel kapcsolatban.

2. A házban, ahová a Perron család költözött, korábban 8 generáció élt - és halt. A halálesetek közé tartozik: két dokumentált öngyilkosság, mérgezés, egy gyermek megerőszakolása és megölése, két fulladás, és négy fagyhalál...

3. James Wan rendező egyik este sokáig dolgozott a forgatókönyvön, amikor furcsa dologra lett figyelmes. Pár nappal korábban fogadott örökbe egy kiskutyát, aki ezen az estén elkezdett bámulni és morogni a szoba egy adott pontja felé, majd a fejével követte valaminek a mozgását. Wan nem látott semmit...

4. Amikor az írrók az igazi Lorraine Warrennel telefonon akartak beszélni a forgatókönyvről, fura hangokat és statikus zörejt hallottak, aztán egyszer csak megszakadt a vonal...

5. Amikor az igazi Perron család ellátogatott a forgatási helyszínre, csípős, hideg szelet éreztek végigsöpörni a díszleten. Igen ám, de a fákat és a fák koronáját meg sem mozgatta a szél...

6. Joseph Bishara zeneszerző nem csak másodszor dolgozott együtt James Wannel, hanem másodjára is szerepelt a rendező filmjében: korábban a 2010-es Insidious-ban alakított démont, ahogy itt is.

7. A Fülöp-szigeteken katolikus papokat kértek fel a mozikban, hogy megáldják a nézőket, mielőtt megnézik a filmet. Minderre azért volt szükség, mert korábban néhányan "negatív jelenlétre" panaszkodtak a vetítések alatt.

8. James Wan nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a legelső Fűrész, vagy a Halálos iramban 7, de ő rendezi a közelgő Aquaman filmet is. A Démonok között volt az első olyan filmje, amiben nem jelent meg a Fűrész rémisztő kis figurája, Billy.

9. Az igazi Ed és Lorraine Warrent kirúgta a család, miután úgy látták, nem tudnak segíteni rajtuk.

10. Az igazi Annabelle baba így nézett ki:

 

 

#CinemaKlub#démonok között#horror#film+ érdekességek#érdekesség#film

Címlapról ajánljuk