Műsorújság
RTL Most

Íme 10 érdekesség a Beépített tudatról!

Nem, itt most nem egy szépségről van szó (bár szerepel benne Gal Gadot is), hanem Ryan Reynolds tudatáról, amit Kevin Costner fejébe ültetnek át!

A Beépíett tudat nem akármilyen szereplőgárdával büszkélkedhet: Ryan Reynolds, Kevin Costner, Tommy Lee Jones, Gary Oldman és a gyönyörű Gal Gadot is szerepel benne. A kritikusok utálták, a nézők viszont imádták, ma este 21 órától pedig a Film+ műsorán győződhettek meg róla, hogy tényleg jó film! Addig is összeszedtünk 10 érdekességet róla, fogyasszátok őket egészséggel!

1. Kevin Costner nem csak színészként vett részt a projektben: egy jelenetet ő maga rendezett, mert a rendező Ariel Vromen épp nem ért rá.

2. Eredetileg Nicolas Cage játszotta volna a főszerepet.

3. Ryan Reynolds összesen négy napig forgatott.

4. Kevin Costner első alkalommal lemondta szerepét, de aztán mégis elvállalta, karaktere komplexitása miatt.

5. Gary Oldman, Kevin Costner és Tommy Lee Jones ebben a filmben játszott újra együtt az 1991-es JFK - A nyitott dosszié óta.

6. Kevin Costner és Gal Gadot első közös jelenete nem volt valami kellemes: Costnernek meg kellett kötöznie és leragasztania a színésznő száját...

7. Gary Oldman és Michael Pitt is eljátszotta már Mason Verger karakterét a Hannibalban: Oldman a 2001-es filmben, Pitt pedig a 2013-as sorozatban.

8. Annak érdekében, hogy minél kevesebb forgalmi fennakadást okozzanak London központjában, a stáb több jelenetet is drónnal vett fel.

9. A színészek közül rengetegen bukkantak már fel DC filmbekben: Ryan Reynolds a Zöld Lámpás szerepében, Gadot Wonder Womanként, Jones Kétarcként, Oldman Gordon felügyelőként, Costner pedig mind Jonathan Kent. Jones a Marvelnél is tiszteletét tette: az Amerika kapitány első részében ő alakította Phillips tábornokot, Reynolds pedig jelenleg is Deadpoolként tevékenykedik a konkurenciánál.

10. Douglas Cook előző forgatókönyve az 1999-es Kettős kockázat volt, amiben szintén játszott Tommy Lee Jones.

További érdekességek:
A 13. harcos >>>
A Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége >>>
A hazafi >>>
A sötét lovag >>>
A szökevény >>>
Csillagok között >>>
Démonok között >>>
District 9 >>>
John Wick 2 >>>
Mad Max: A harag útja >>>
Saul fia >>>
Tango és Cash >>>
Törésvonal >>>

Forrás: IMDB

Legnézettebb videók