CinemaKlub

Hmm...Emilia Clarke összemelegedett Chewie-val?

rtl.hurtl.hu

2017. július 31. 15:18

A színésznő a Han Solo-film forgatásairól posztolt egy érdekes videót az Instagramjára, de a Star Wars 8 háza táján is bőven akad új információ!

AStar Wars spin-off-filmjével már minden megtörtént, ami megtörténhetett, legyen szó rendező váltásról, színészkedést segítő oktatóról, valamint arról, hogyan is fog festeni Donald Glover Lando Clarissianként, illetve, hogy hány wookiet láthatunk majd a moziban.

Ha pedig már a szőrös kedvenceinknél tartunk, úgy tűnik, Chewbaccának és az őt alakító Joonas Suotamonak máris sikerült elrabolnia a gyönyörű  Emilia Clarkeszívét, ahogyan rajta kívül még rengeteg embernek, legalábbis erről tanúskodik a közösségi oldala, melynek hihetetlen követőtábora lett egy csapásra!

 

A post shared by @emilia_clarke on

A felvételből pedig az is kiderül, a nagy öröm inkább az utóbbinak szól, pedig lehet, hogy mi a helyében szívesebben koncentrálnánk a színésznőre! Egyelőre azonban azt sem tudni, hogy Clarke-nak milyen szerep jut a Han Solo-filmben, melyben a fent említett sztárok mellett, az ifjú Alden Ehrenreich játssza majd a csempészt, mígWoody Harrelson alakítja majd Solo mentorát, Beckettet.

Ám nemcsak Soloéknál számíthatunk még meglepetésre, hanem a Star Wars: The Las Jedifilmről is egyre több infót csepegtetnek el, ügyelve arra, hogy a figyelmünket felkeltsék, de ne tudjunk semmit sem a mozi sztorijáról!

 


Így nem is csoda, ha a rajongók kénytelenek saját teóriákat gyártani, sőt már a nyolcadik fejezet plakátját is elkészítették, ami amellett, hogy minden fontos szereplőt felvonultat, elég beszédesre sikerült. Ennek fényében a középpontban Luke-ot (Mark Hamill) láthatjuk, felette pedig az egyik oldalon Kylo Rent (Adam Driver), míg a másik oldalon Reyt (Daisy Ridley). Föléjük pedig Snoke fővezér tornyosul azt sejtetve, hogy a háttérből ő mozgatja a szálakat.

Vajon ki lehet ez a borzalmas vezér és, mi lehet a célja?

Idén decemberben kiderül!

Forrsás: screenrant.com
Képek: Facebook.com, Instagram.com

#CinemaKlub#Filmek#star wars#spin-off#han solo#emilia clarke#woody harrelson#daisy ridley#adam driver#mark hamill#alden ehrenreich

Címlapról ajánljuk