Műsorújság
RTL Most

Megkezdték a Han Solo-film forgatását!

Nem vártuk ezt a napot, most mégis elérkezett: Harrison Ford hírhedt karakterét most más kelti majd életre az elkövetkezendő hónapokban. Beindult az újabb Star Wars gépezet.

Nem kezdjük el megint… na, jó mégis: parázunk! Rettegünk ettől az előzménytörténettől és biztosan így lehetnek ezzel a készítők is, hiszen minden idők egyik legikonikusabb és legfontosabb Star Wars karakteréről van szó! Han Solo, az űrcsempész, a lázadó, a csibészes mosolyú hős, akit mindenki imád, akit Harrison Ford tett halhatatlanná, és aki most „új arcot kap” Alden Ehrenreich-kel.

Lesz megint megszokott SW trió Emilia Clarke-kal és Donald Glover-rel (Lando), akad majd itt menő mentor Woody Harrelson személyében, és most már élesben is tesztelhetik a srácokat, hiszen megkezdték a forgatást!


A film rendezői, Chris Miller és Phil Lord közzétettek egy képet, amin egy csapó látható, rajta pedig a film „álcíme”: Star Wars: Red Cup. Ezzel a névvel utalva Solóra, hiszen ezeket az Amerikában sokat használt poharakat Solónak nevezik. Értjük a célzást.

A képen túl a mellékelt szövegre is érdemes odafigyelni, hiszen a rendező páros nagyon éli a finom poénokat:

„Han First Shot”


Ez gyors fordításban ugyebár arra utal, hogy Han első felvétele, azonban nagyon jól tudjuk, hogy a Han shot first egy régóta húzódó SW vitára és poénra utal vissza.

Reméljük, nem okoz majd csalódást a spin-off, már csak azért is, mert egy rajongó állítólag lefotózta Ehrenreic-et, amint éppen Harrison Ford-dal kajálgat… talán a nagy öreg megdobja pár fontos tippel.

Forrás: EW

Legnézettebb videók