Műsorújság
RTL Most

Megvan a következő Star Wars trió!

A sárkányok anyja most újabb földekre, sőt galaxisokra látogat el: kiderült, hogy a 2018-ban érkező Han Solo-filmben Emilia Clarke kapta a női főszerepet. Összeszedtünk minden finomságot a filmről!

Ugyebár, minden valamire való SW-őrült tudja, hogy jó ideig évente kapunk majd egy-egy új filmet, legyen az Az ébredő Erővel megindított trilógia, vagy pedig előzménytörténet. Legközelebb, most decemberben sátorozhatunk a mozik előtt, hiszen jön a Zsivány Egyes, amiben végre megtudhatjuk, hogyan is szerezte meg egy csapat lázadó a Halálcsillag tervrajzait.

Mi azonban máris előrébb kalandozunk a kutakodásban: nemrég kiderült, hogy az önálló Han Solo sztoriban is megtalálták az összes kiemelt szereplőt. Nem is meglepő, hiszen januárban már kezdik is a forgatásokat, hogy a 2018-as dátumra meglegyen a kész mű.

Azt már tudtuk, hogy Harrison Ford ikonikus szerepét Alden Ehrenreich játssza majd, ő lesz a fiatalabb csempész/pilóta. Mellette Donald Glover alakítja majd az ifjú Lando Calrissiant, melléjük pedig becsatlakozott Clarke is.

A készítők is tisztában voltak vele, hogy az SW univerzum egyik legfontosabb filmjét készítik majd el, hiszen az egész világ Han Solo imádatban lebeg. Ennek megfelelően rengeteg színészt és színésznőt meghallgattak, hogy a tökéletes embereket választhassák ki. Az év elején kezdték el a meghallgatásokat, és több csoportban fogadták a jelentkezőket. Aldent több ezer színész közül választották ki.

A női főszerepre több színésznő is esélyes volt, többek között Tessa Thompson, Naomi Scott és Zoe Kravitz is. Annyira nehezen találták meg a tökéletes jelöltet, hogy három fordulót is tartottak. Végül Clarke győzött, akinek amúgy is nagy rajongótábora van sorozat berkekben, ráadásul már a filmes világban is megkezdte a kalandozását, legutóbb például a Mielőtt megismertelek című romantikus filmben bizonyított.

A történet – a Zsivány egyeshez hasonlóan – az Új remény előtt játszódik majd.

Mit gondoltok az új hármasról? Az biztos, hogy John Boyega örül Aldennek :)

Forrás: Variety
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók