Műsorújság
RTL Most

Friss képek szivárogtak ki a Han Solo film forgatásáról

A rendezőváltós botrány után nemrég olyan fotók kerültek fel az internetre, amelyeken főhősünk, állandó segédpilótája, Chewie, valamint a mentorát alakító Woody Harrelson is látszódnak!

Egyelőre nagyon-nagyon hányattatott a sorsa a csempész korai éveit bemutató spin-offnak. Már önmagában az is elég lett volna, hogy Harrison Ford ikonikus alakítása után senki sem tűnt elég jónak, hogy szintén belebújjon Han Solo cipőjébe, és Alden Ehrenreich már kiválasztása előtt is rengeteg kétkedő és negatív kritikát kapott a rajongóktól – köztük tőlünk is.

Ezek után jött a bomba: a Disney kirúgta a készülő előzményfilm rendezőpárosát, Phil Lord-ot és Chris Millert. A hír mellé társult nem kevés negatív visszhang is, amit tetéztek azzal, hogy a főszereplőhöz állítólag tanárt kellett hívni, a színészeknek folyton el kellett térniük a forgatókönyvtől a rendezők utasítására, és még a hangulat is fagyos volt a felvételek között… Ezek után nem volt meglepő, hogy az egész stáb óriási örömmel fogadta az Oscar-díjas Ron Howard-ot a direktori székben.

Howard nem is volt rest, azonnal megkezdte a posztolgatást a forgatásról:

„Menő jelenet, de attól félek, ez az egyetlen kép, amit megmutathatok belőle, így az első napomon a ’The Untitled Han Solo’ film forgatásán!”
 

 

A post shared by RealRonHoward (@realronhoward) on


Ehhez képest, akadtak olyanok is, akik többet is megosztottak, ráadásul egy olyan jelenet munkálatairól, amelyen a főszereplők többsége látható!

A képeken jól kivehető Han Solo, Chewbacca és Woody Harrelson Beckett-je, valamint egy Leia hercegnőre hajazó női alak is feltűnik mellettük, aki a tippek szerint akár Emilia Clarke is lehet.


A díszletet figyelve, nekünk azonnal a Lando-féle Felhőváros ugrott be, nem csoda, hiszen a liftező padló láttán, Harrison Ford úszott az agyunkba és ez a kép:

A fotók állítólag még Howard érkezése előtt készültek, úgyhogy bennünk még az a kérdés is felmerült, hogy az esetleges rosszindulat és a szándékosan kiszivárogtatott képek esetleg a távozó rendezők miatt történt-e… Persze, a munkájuk nem volt hasztalan, úgy hírlik, hogy az ő irányításuk alatt felvett jelenetek nagy része használható.

Kérdés, mennyire ígéretes egy ekkora Star Wars film esetében, ha az a szó terjed róla, hogy „használható”… Reméljük, Ron Howard helyre rázza a dolgokat, és persze azt is, hogy a Disney jövő heti expóján mutatnak pár felvételt a rajongóknak -  ne hazudjunk, most épp jól jönne egy kis pozitív promó a projektnek.
 

Forrás: movieweb

Legnézettebb videók