Műsorújság
RTL Most

Woody Harrelson játszhatja a fiatal Han Solo mentorát!

A színész lassan már állandó helyet bérelhet magának a mentor szerepek halmazában, hiszen úgy tűnik, nagy esély van rá, hogy az Éhezők viadala-sorozat után a Star Wars háza táján is bizonyíthat.

A Zsivány Egyes óriási sikeréről szól most minden a Star Wars univerzumban, azonban közben fél szemmel máris a többi készülő és tervezett projektet lessük, hiszen a Disney gépezet folyamatos mozgásban van.

A legjobban várt – és egyben a legrizikósabb – alkotás, ami érkezik, az önálló Han Solo film, amelyben máris megvan a legújabb trió Alden Ehrenreich (Han Solo), Donald Glover (Lando Calrissian) és Emilia Clarke személyében. Az előzményfilm a Zsivány Egyeshez hasonlóan szintén az Új remény előtt játszódik majd, és ha minden jól megy, még most januárban megkezdődnek a forgatások.

A napokban két új hír is napvilágot látott ezzel kapcsolatban, az egyik, hogy az eredetileg 2018 májusára tervezett premiert decemberre csúsztatták. Ez mondjuk nem nagy érvágás, hiszen eleve arra vagyunk berendezkedve, hogy a Star Wars-filmek mindig karácsony előtt kerülnek a mozikba.


A másik viszont már sokkal izgalmasabb!

A Variety értesülései szerint Woody Harrelson is fontos szerepet kaphat a filmben: ő játszhatja Han Solo mentorát!

Ezzel a hírrel kapcsolatban még semmi sem biztos, a színész állítólag már megkezdte a tárgyalást a készítőkkel. Reméljük, összejön a dolog, hiszen Harrelsont kifejezetten csípjük, ráadásul benne megvan az a pikírt arrogancia, ami Han Solóban és elképzelésünk szerint a „mesterében” is benne van.

Ti mit gondoltok?

Forrás: Variety, Screenrant

Legnézettebb videók