Műsorújság
RTL Most

Nézd meg te is a The Last Jedi első szinkronos előzetesét!

A Star Wars nyolcadik epizódjának beharangozója elég sokat elárul számunkra, lássuk, mire kell odafigyelnünk és, hogy mit tudunk eddig a készülő moziról!

A Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője Rian Johnson, a zenéjét pedig a legendás John Williams írja majd, ahogyan a régi szereplők is visszatérnek Mark Hamill és a nemrég elhunyt Carrie Fisher személyében.

Azonban sokkal nagyobb kérdés az új szereplők: Finn (John Boyega) és Rey (Daisy Ridley) sorsa!

Lássuk, mire számíthatunk az előzetes alapján: Ahogyan azt már Az ébredő Erő-ben is láthattuk, Rey találkozik Luke-kal, ám nagyon úgy néz ki, hogy az elvárásai a példaképe iránt nem teljesen úgy alakulnak, ahogyan azt elképzelte.

 

A post shared by ComingSoon.net (@comingsoonnet) on


Emellett Finn hiába sérült meg az előző fejezetben, az őt játszó színész megerősítette: karaktere Az utolsó Jedik szerves részét képezi!

Szerencsénkre pedig a cimborájával, Poe-val (Oscar Isaac) is találkozhatunk a készülő moziban, úgyhogy biztosan szemtanúi lehetünk majd a barátságuk alakulásának is.

Ahhoz, hogy még többet megtudj nézd meg te is a Star Wars: Az utolsó Jedik című film első szinkronos előzetesét:

És bár az előzetesből nem derül ki, de még mindig ott motoszkál az emberekben a nagy kérdés, hogy mit csinált eddig Luke és mi köze van Rey-hez, ha egyáltalán van!

Hiszen ahogyan a színésznő is nyilatkozta lassan kiderül, hogy kik a lány szülei, ha eddig nem tudtuk volna! Ridley szerint ugyanis eddig is egyértelmű volt a dolog!

Ti mire tippeltek?

Forrás: variety.com, Fórum Hungary
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók