Műsorújság
RTL Most

Eláll a szavad, ha meglátod a Star Wars VIII-ról készült képeket!

Annie Leibovitz a legnagyobb és legzseniálisabb fotósok egyike, így nem meglepő, hogy a Star Wars készítői csak neki, megengedték, hogy külsősként ellátogasson a következő rész forgatására. A képek magukért beszélnek, de megtudtunk egy-két érdekességet is!

Nemcsak május negyedike fontos nap a Csillagok háborúja univerzumában, hanem a mai is! Május 25-én ünnepelhetjük az Új remény 40. évfordulóját. Pont emiatt sem meglepő, hogy a Vanity Fair legújabb számában kiemelt szerepet tölt be a sorozat következő része: Az utolsó Jedik – ami ráadásul idén decemberben érkezik a mozikba.

A Vanity Fair ráadásul újra ragaszkodott csodás fotósához, Annie Leibovitz-hoz, aki már nem egy csodás képösszeállítást készített nekik, és megannyi sztár pózolt már a kamerája előtt. Sőt, a 2015-ös Az ébredő Erő forgatásán is ott volt, ahol szintén lenyűgöző képeket készített a rajongóknak.


Ez most sem volt másképp: a Star Wars készítői megbíztak benne annyira, hogy bevitték a kulisszák mögé, és megannyi sorozatot készíthetett a szereplőkről és a pompás helyszínekről. És nemcsak a régi motorosok, valamint a hetedik rész újoncai tűnnek fel a fotókon, de egy-két rejtélyes új karakter is.

Ilyen például Laura Dern lila hajú karaktere, Amilyn Holdo admirális, aki különös külseje ellenére is ember, és elismert tagja az Ellenállásnak. Azonban Benicio Del Toróról semmit sem tudni, csupán egy igazán macsó beállítást láthatunk róla… így feltételezhetjük, hogy a szerepe kiemelten fontos is lehet a nyolcadik felvonásban.


A fotók között – ha szemfülesek vagyunk – felfedezhetjük a korábbi promóciós körutak igazi sztárját, Carrie Fisher kutyáját, Gary-t is, aki mellett még Mark Hamill lányának kiskedvence, Millie is cameózik egyet.

Mégis, a viccet félretéve, ennél hangsúlyosabb beállítások is születtek! Ilyen például a „sötét oldal” portfólió is, amelyen Kylo Ren egy halványodó sebhellyel, Phasma kapitány pedig – most először – sisak nélkül látható.


A készítők állítják, hogy igyekeznek J.J. Abrams kedvenc karakterére (Phasma) több hangsúlyt fektetni, így lehetséges, hogy a múltjáról is egy kicsivel többet tudhatunk meg a decemberben érkező részben.

Természetesen, nem mehetünk el a szomorú tény mellett sem: Carrie Fisher hiánya csak úgy árad a képekről! Az egyiken lányával, Billie Lourd-dal ölelik egymást:


De egy filmbeli családi képet is kapunk, amelyen Mark Hamillel szorítják egymást:
 


A színésznő halála nagy űrt hagyott a rajongók szívében, de a nyolcadik részben még esélyünk lesz rá, hogy elbúcsúzzunk tőle. Mindenki Leia hercegnője már nincs közöttünk, de az ikonikus alak, és életre keltője mindig velünk maradnak!

Mielőtt azonban mindenkit elragadnának az érzelmek, még gyorsan emlékezzünk meg róla, hogy vajon mi is várhat ránk, a hétpecsétes titokként őrzött történetben!

John Boyega valószínűleg egy kicsivel többet árult el, mint tehette volna, de inkább csak örüljünk ennek: hőseink (Rey, Poe és Finn) útjai megint elválnak egymástól és mindhárman külön kalandokban küzdenek majd az Ellenállás tagjaiként. Miközben Rey Luke oldalán tanul, Finn az Ellenállás egyik tagjával, Rose Tico-val (Kelly Marie Tran) indul akcióba.

 

„Finn és Rose egy óriási kalandra vállalkoznak. Egy fontos feladatot kell teljesíteniük. Az Ellenállásra óriási nyomás nehezedik, és épp rájuk fér, hogy kapjanak egy kis segítséget. itt jön a képbe Finn és Rose.”


Egyre jobban várjuk az újabb felvonást! Addig pedig tesztelhetitek az SW-tudásotokat egy kvízzel is!
 

Forrás: Vanity Fair, EW

Legnézettebb videók