Műsorújság
RTL Most

A Star Wars sztárja kerülte kollégáit a forgatásokon?

A színészek gyakran viselkednek furcsán, ha arról van szó, hogy teljesen át tudják adni magukat a szerepeiknek. Nem egy különös példát láthattunk már arra, mire nem képesek a siker érdekében, de amit a fiatal színész tett az számunkra is teljesen új!

Adam Driver ugyanis úgy döntött, sokkal könnyebben képes megformálni Kylo Ren-t a Star Wars legújabb részeiben, hogy ha nem találkozik például Mark Hamill-lel!

A színész úgy gondolta, jobb ha a sötét oldalon álló karaktere, miatt inkább ő is megtartja a távolságot a Csillagok háborúja legendájával, így kihagyta a lehetőséget, hogy a forgatási szünetekben a kollégájával lóghasson. Amihez a nagy öreg pedig a következőket fűzte hozzá:

„Valódi hangulatember, aki mindent intenzíven csinál! Emlékszem, amikor találkoztunk mondtam is neki, hogy nem érdekel, hogyan játszik, milyen technikával, de ne feledje ő most az én unokaöcsém! Lehet, hogy a térdemre fektettem és elfenekeltem, biztos sokat vigyáztam rá gyerekkorában. Ott van az az oldala is a sztorinknak meg az is, hogy már mindketten magunk mögött hagytuk a Skywalker családot. Szóval én csak azt mondtam neki, hogy ha ő is úgy érzi, mégiscsak ebédelhetnénk együtt!”

 

A post shared by Star Wars Movies (@starwarsmovies) on

Ahogyan a The Last Jedi eddig megjelent előzeteseiből is egyértelmű, hogy egyelőre nem keresztezik útjukat a vásznon, hiszen Luke, Rey-jel foglalkozik, miután a lány visszaadja neki a fénykardját!

Egyébként nemcsak Hamill furcsálta a fiatal tehetség hozzáállását a munkálatokhoz, hanem a Finn-t alakító John Boyega is megjegyezte, hogy kolléganőjével, Daisy Ridley-vel mindig próbálták feldobni a forgatásokat, illetve ha a kamerák leálltak, gyakran ölelgetik egymást, kivéve persze Driver-t, aki inkább ebből is kimaradna:

„Csak áll ott és várja, hogy abba hagyjam a dolgot, ahelyett, hogy reagálna.” – nyilatkozta a színész.

 

A post shared by BOYEGA (@johnboyega) on

Ezek után semmi kétség, egy élmény lehet Adam Driver-rel forgatni!

Star Wars: The Last Jedi idén decemberben a mozikban!

Forrás: CinemaBlend.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók