CinemaKlub

Lássuk, milyen képregény filmekre számíthatunk a jövőben!

rtl.hurtl.hu

2016. július 1. 12:00

Ti is kíváncsiak vagytok, újra neki futnak-e a Zöld Lámpásnak vagy, hogy mikor várható a Flash-film? Lesz-e újabb Superman mozi és a Suicide Squad-ból már most számíthatunk a folytatásra is? Most megtudhatjátok!

Úgy tűnik 2020-ig nem lesz hiányunk DC filmekben, hiába a  Batman Superman ellenvegyes fogadtatása, a képregény gyártó cég nem adja fel, így többek között láthatjuk Wonder Woman-t, The Flash-t és Aquaman-t is a szélesvásznon, és persze még sok más kedvencünket is!

Itt megtekinthetitek, mikorra is várhatóak a kalandok a mostani állás szerint:

1. Suicide Squad – Öngyilkos osztag

2016. augusztus 5-én kerül a mozikba a csapat története, melyet bűnözőkből verbuváltak, hogy megmentsék a világot, és amiben olyan sztárokkal találkozhatunk, mint Margot Robbie, Jared Leto, Will Smith vagyScott Eastwood. A rajongókat viszont leginkább az érdekli, hogy láthatjuk-e a sötét lovagot, Batman-t is a moziban! Ben Affleck egy interjú során azt nyilatkozta a kérdés kapcsán, hogy jobb lesz nyitva tartanunk a szemünket, hogy megbizonyosodhassunk a felől, hogy látjuk-e a hőst vagy sem!

2. Wonder Woman

 


A Csodanő (Gal Gadot) kalandjai először 2017. június 2-án landolhatnak a mozivásznon, mi pedig már alig várjuk, hogy ilyen formában is találkozhassunk a hősnővel, akinek végre múltjáról is többet megtudhatunk.

3. Justice League – Part One

A Justice League összeállására várnunk kell jövő őszig sajnos, a 2017. november 17-én bemutatandó filmről azt már tudni lehet, hogy a Zöld Lámpást nem láthatjuk, mint a csoport alapító tagját! Őt ugyanis majd csak az alkotás második részében ismerhetjük meg, teljesen új formájában!

4. The Flash

A Batman Superman ellen című filmben, már volt egy kicsit zavaros cameója hősünknek, aki 2018 márciusára önálló filmet is kap. A rendező, Zack Snyder ezzel a jelenettel is szerette volna érzékeltetni, hogy Flash időn és téren át képes utazni, ha arra van szükség, hogy megváltoztassa a múltat, ezzel meg akarta törni kicsit az egyenes vonalú történetvezetést a Batman Superman ellen-ben, azt akarták, hogy bizarr legyen a dolog. Nos, szerintünk elérték céljukat!

5. Aquaman

A tengerek királyának története is megelevenedik, Jason Momoa főszereplésével ésAmber Hearddel, bár az ő közreműködése még egyáltalán nem biztos, a legutóbbi információk szerint. Momoa azt nyilatkozta, hogy a karakter története és a csodás világ, amit köré teremtettek, lenyűgöző lesz, és igazi felüdülést nyújt majd 2018 júliusának végén!

6. Justice League – Part Two

 


Nagy valószínűséggel a készítők a Justice League második részében azzal fognak operálni, hogy az előző részben, mely szuperhősök működtek, kiket kedveltek meg a nézők és kikben lehet a későbbiekben is gondolkodni. Így láthatjuk, hogy ez még a jövő zenéje, hiszen a mozit magát is 2019 nyarára tervezik!

7. Cyborg

Vele is találkozhattunk egy jelenet erejéig a Batman Superman ellen-ben, ahol láthattuk, hogyan is születik meg a félig ember, félig robot hős. Ray Fisher, a Cyborg-ot játszó színész a következőképpen írta le karakterét:

„Zökkenőmentesen képes bármilyen technológiával kapcsolatot teremteni és kommunikálni, ugyanakkor a legnagyobb gyengesége talán pont az, hogy nem hajlandó megadni magát a technikának, próbál ember maradni!”

Ez mégis hogyan lehetséges? Kiderül 2020 tavaszán!

8. Green Lantern Corps

Tyrese Gibson nagyon szeretné megkapni a Ryan Reynoldszal egyszer már megbukott képregényhős szerepét. Azóta Reynolds már bebizonyította, hogy ő a legviccesebb és legszexibb hátsójú szuperhős kerek e világon, de hogy Gibson megkapja-e a lehetőséget, hogy a zöldgyűrűt az ujjára húzza, még kérdéses. A készítőknek az ideje viszont, mint a tenger, hiszen a film elkészültéig 2020 júniusáig kell várnunk!

Forrás: EW.com

#CinemaKlub#képregényfilm#szuperhosok#suicide squad#justice league 1.-2.#aquaman#wonder woman#gal gadot#margot robbie#jared leto#ryan reynolds#batman superman ellen

Címlapról ajánljuk