Műsorújság
RTL Most

Mit várhatunk a Justice League-től?

Egy rakás újságíró exkluzív meghívót kapott a film forgatására, ahol a főszereplők, a rendező és néhány producer pártfogásában szétnézhettek egy kicsit. Persze, nem voltak restek feltenni jó pár kérdést, ezekkel is tisztázva nem egy égető kérdést.

Arról mi is írtunk korábban, hogy a DC-s Bosszúállók-film felvételei már áprilisban megkezdődtek, Zack Snyder vezetésével, amelyben Batman és Csodanő mellett új delikvenseket köszönthetünk a szuperhős csapatban: Cyborgot, Flash-t és Aquaman-t.

Mindenekelőtt kaptunk egy homályos szinopszist a filmhez – amit nem feltétlenül neveznénk meglepőnek: a lényege, hogy Batman a mellkasában duzzadó reménnyel meta humánokból akar összeállítani egy bandát, egy hamarosan érkező ellenség ellen (mert érzi, hogy valami közeleg).

„A történet lényege, hogy megtaláljuk a hősöket és összehozzuk őket” – nyilatkozta Deb Snyder, producer.

Az már most biztos, hogy a középpontban Ben Affleck Batmanje áll majd – nem meglepő, hiszen a cselekmény alapján ő az értelmi szerző. A színész szerint most egy teljesen új oldaláról közelítette meg a karaktert, hiszen a Batman Superman ellen végére némileg megváltoztatja az álláspontját, és az addig jellemző negatív és sötét személyiség most már némi reménnyel telve készül a következő csatára. Megtanulja, hogyan bízhasson újra az emberiségben.

 


A másik nagy hős, Superman viszont egy óriási kérdőjel, amit a készítők igyekeztek fenntartani, hiszen a Justice League egyik fontos kérdése lesz, hogy a hős mégis hogyan tér vissza (ha visszatér). Egyetlen dolgot ismertek el: Superman halott, és ez az esemény volt a fő katalizátora, hogy Batman új utakra lépjen.

Az újságírók szerint Flash – a világ leggyorsabb embere – azon túl, hogy az egyik legmenőbb jelmezt tudhatja a magáénak, azt a célt szolgálja a leginkább, hogy egy picit fellazítsa a hangulatot. Tudjuk, hogy a DC világa sokkal komorabb, mint amit egy-egy Marvel-kaland során megszokhattunk, úgyhogy nem meglepő, hogy egy picit változtatni akarnak a stúdiónál (ugyebár a Suicide Squad is ezt szolgálja majd… elvileg).

Cyborg karakterét tekintve valószínűleg bepillanthatunk majd egy picit a múltjába, ahogy apja kísérletezik rajta a S.T.A.R. laborban. Esetében a kosztüm vizuális effektekkel készül majd el.


Egy jóféle Batmobil a Justice League forgatásáról


Ami még talán újdonság lehet, hogy Aquaman is azon kevesek közé tartozik majd a filmben, akiknek hosszabban is bepillanthatunk az eredettörténetébe.

A hangulatot tehát – úgy tűnik – egy picit igyekeznek feldobni, a karaktereket pedig ügyesebben mozgatni a nagy tömegben. Ó, és az is kiderült, hogy a nagy ellenfél, aki miatt muszáj összedolgoznia hőseinknek nem más lesz, mint Steppenwolf és a démonai.

Kíváncsian várjuk, hogyan sikerül!

Forrás: CinemaBlend
Képek: Tumblr

 

Legnézettebb videók