Műsorújság
RTL Most

Amber Heard repülhet a Justice League-ből?

Az elmúlt hónap a színésznő és Johnny Depp botrányos válásáról szólt, és lehetséges, hogy ez még Heard karrierjére is kihatással lesz.

Csap kapkodjuk a fejünket. Az utóbbi hetekben kissé elmérgesedett a helyzet Johnny Depp és fiatal felesége, Amber Heard között. A kezdetben szolidan bejelentett válás részletei azóta bejárták az egész világsajtót, és a színésznő bántalmazással vádolja Deppet. Monoklis képpel is próbálta alátámasztani, hogy igazat mond.

A világ pedig kettészakadt. Hogy az igazság hol bújik meg az egykori szerelmesek között, azt nem tudhatjuk, annyit azonban igen, hogy a színésznő is részese lett volna (lesz?) a DC következő nagy robbantásának: a Justice League-nek.

Legalábbis eddig erről szólt a fáma. Az új univerzum építése közepette bejelentették, hogy az Aquaman-filmben – Jason Momoa mellett – Amber alakítja majd a szuperhős feleségét, Merát.


Április óta már a Justice League első részét forgatják Zack Snyder vezetésével, és a színésznőtől is várható lett volna benne egy cameo. Ez a szerep azonban jelenleg eléggé ingatag talajon áll, hiszen a színésznőt nemrég elküldték egy jelmezpróbáról. A sajtósa állítása szerint a stúdió eltörölte a próbát, mivel a színésznőt nem tartották kamera-késznek, lévén rengeteget fogyott a válás miatti stressztől.

A Warner egyelőre nem erősítette meg, hogy mi is lesz a karakter – pontosabban a színésznő sorsa, de a rengeteg jogi hercehurca és a világsajtó lihegése mellett simán lehetséges, hogy új embert keresnek.

Mi jön még itt?

Forrás: Movieweb
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók