Műsorújság
RTL Most

Wonder Woman mindent megváltoztathat!

A kedvenc hősnőnk a Batman Superman ellen című moziban való debütálása után saját filmet kap, ami már azzal történelmet írt, hogy elkészül. Most viszont kiderült, hogy a filmipar hozzáállását is sikerült átrendeznie! Mégis mit érthetünk ez alatt?

Tavaly márciusban még senki sem gondolta volna, hogy a Csodanő azzal a pár perces jelenlétével a két hatalmas szuperhős között, ekkora hatást fog elérni a filmtörténetben.

Azonban még is így lett!

A Patty Jenkis által rendezett mozi már eddig is nagy visszhangot váltott ki, hiszen valóban ez az első megjelenése Wonder Woman-nek (Gal Gadot) a szélesvásznon, leszámítva a mellékszerepeit a már említett történetben és A Lego kalandbéli cameóját!

A legnagyobb csodálkozásra mégis az ad okot, hogy ez az első női főszereplős, nő által rendezett film, melynek költségvetése meghaladja a 100 millió dollárt!

A Cannes-i Filmfesztiválon mindezt alátámasztotta Melissa Silverstein, az Athena Film Fesztivál művészeti igazgatójának nyilatkozata is, mely szerint valóban kiemelkedő a három számjegyű összeg egy nők által készített film esetében!

Bár a Wonder Woman nem az első szuperhősnő főszereplésével készülő mozi – gondoljunk csak az Elektrára vagy a Supergirl-re – viszont, valószínűleg ez lesz a legprofibb kivitelezésű történet.

A képregény filmek műfajában, ahol rengeteg az olyan eset, amikor a férfi hősök saját sztorit kapnak, a mérleg még kiegyenlítetlen a nőkkel szemben, de abban biztosak lehetünk, hogy a Csodanő-film ezzel a költségvetéssel határozottan előrébb lendíti a dolgot!

Amire pedig mindezek után számíthatunk, az a fantasztikus látványvilág és effektek, hiszen a rajongók azt remélik, Diana-nak nem egy misztikus szörnnyel kell majd felvennie a harcot!

Sajnos, még rengeteget kell várnunk, hogy ez kiderüljön, ahogyan arra is, hogy az ígért Harley Quinn által vezetett női hősökből és gonoszokból álló csapat filmje is elkészüljön! Persze ott van még a remény, hogy nem csak kósza hír, hogy megfilmesítik Marvel kapitány történetét, melyet 2019-re terveznek, de egyelőre sem a rendező, sem pedig a főszereplő személyét nem erősítették meg, pedig nem egy színésznő szóba került már a szerep kapcsán.

Az viszont biztos, hogy a Wonder Woman száz évvel a Batman Superman ellen című alkotás előtt fog játszódni, és bemutatja majd, hogy a Gal Gadot által alakított karakter, hogyan mutatkozik be az I. Világháború történései során az egész világ számára. Mindezt azért, hogy a háború sújtotta Európát átszelve találkozhasson Steve Trevorral (Chris Pine), valamint társaival a Themyscira-i amazonokkal és anyakirálynőjükkel, Hippolytával (Connie Nielsen) és Diana nagynénjével, Antope-val (Robin Wright)!

Azt, hogy ki ellen fog harcolni a csodás hősünk, még nem tudni, egyes híresztelések szerint Árésszal kell szembe szállnia, de bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy ami történni fog, azt eredményezi, hogy Diana megbújjon az emberek között az elkövetkezendő századokban!

Mindenesetre mi már nagyon várjuk a jövő nyarat, hogy végre láthassuk az első igazi Csodanő mozit!

Forrás: cinemablend.com
Képek: Tumblr

 

Hasonló videók

  • Gordon Zsigmond (Kolovratnik Krisztián), a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz. A zsigereiben érzi, hogy ez az ügy más, mint a többi. Nyomozását a minisztérium sem nézi jó szemmel, csak egyetlen segítője van, a fotós Krisztina (Tenki Réka). Gordont azonban hajtja a kíváncsisága, és minél jobban el akarják ijeszteni, annál kitartóbban követi a nyomokat. A szálak Vörös Margóhoz (Dobó Kata) vezetnek, ám hamarosan kiderül, hogy ez még csak a kezdet.

  • Jack Sparrow kapitány (Johnny Depp) és Barbarossa kapitány (Geoffrey Rush) újra hajóra szállnak a gyönyörű, bajkeverő Angelica (Penelope Cruz) társaságában. A különc csapat az ifjúság forrását tűzi ki célul. Csakhogy ezt még eddig senkinek nem sikerült megtalálnia. Hamarosan arra is rá kell jönniük, hogy vetélytársaik is vannak a lehetetlen vállalkozásban. A hírhedt Feketeszakáll (Ian McShane) és boszorkányos lánya szintén a kincs után kutatnak.

  • Háború dúl az emberek és boszorkányok között, akik a világra akarják szabadítani a fekete halált. Boszorkányvadászok harcolnak az ördögi ellenséggel az egész világon, köztük Kaulder (Vin Diesel), akinek sikerül megölnie a boszorkák mindenható királynőjét. Azonban a halála pillanatában a királynő halhatatlansággal átkozza meg Kauldert, ezzel mindörökre elválasztva őt imádott feleségétől és lányától. Mára ő az utolsó boszorkányvadász. Egy pappal és egy boszorkánnyal az oldalán folytatja a törvényen kívüliek vadászatát. Meg kell állítaniuk Belialt (Ólafur Darri Ólafsson), aki fel akarja támasztani a boszorkányok királynőjét, hogy az emberiségre zúdíthassa a fekete halált.

  • Phoenix (Wesley Snipes), Los Angeles legelvetemültebb bűnözője összetűzésbe kerül minden idők legbrutálisabb zsarujával, Spartannal (Sylvester Stallone). Bár a harc döntetlennel ér véget, mindketten Kalifornia kirogenikus börtönébe kerülnek, ahol mélyfagyasztott állapotban várják büntetésük végét. 2032-ben azonban a tökéletesen erőszakmentes társadalomban Phoenix kiszabadul és ismét pokoli időszak köszönt a városra, melynek irányítói rövidesen belátják, csak egy ember képes megfékezni a fékevesztett terminátort: a nála is durvább Pusztító.

  • Doug Carlin ügynök (Denzel Washington) a kompon történt katasztrófa ügyében nyomoz, amikor az esettől látszólag független halálesethez hívják. Carlin biztos benne, hogy Clair (Paula Patton) halála összefüggésben áll a merénylettel. Váratlanul megkeresik őt egy szigorúan titkos katonai kutatóközpontból, ahol lehetősége nyílik betekinteni a múltba. Doug minden titkolózás ellenére rájön, hogy nemcsak megfigyelheti a múltbéli eseményeket, hanem meg is változtathatja a végkifejletet.

  • Sean Vetter (Vin Diesel) rendőrtiszt partnere segítségével kézre keríti a mexikói drogkartell fejét, akinek a helye nem sokáig marad üresen: Diablo, a könyörtelen szállító kerül a kokain-birodalom élére. Az újdonsült drogbáró azonnal parancsot ad Vetter likvidálására. Az ügynök ugyan megússza a támadást, gyönyörű felesége azonban meghal a tűzharcban. Bosszúra éhesen, mindent feladva Vetter a végső leszámolásra készül...

  • Chris Kyle (Bradley Cooper) az amerikai hadsereg mesterlövésze, mind közül a legjobb, 150 ellenséggel végzett. Gyerekkorában az apjával járt vadászni, akkor ismerkedett meg a fegyverekkel. Tengerészgyalogos kommandósként az első vonalban harcolt Irakban, társai életét védte és mentette a hajszálpontos, halálos lövéseivel. Ezért is kapta a Legenda becenevet, míg ellenségei Ördögként emlegették, és vérdíjat tűztek ki a fejére. Hazatérve egészen másfajta csata várta, arra törekedett, hogy jó apa és férj legyen.

  • Ben Randall (Kevin Costner), a legendás vízi mentő egy szerencsétlen bevetés során elveszíti egész csapatát. Ben beleveti magát a tanításba, de szabadelvű oktatási módszerével rövid időn belül felborítja a gondosan kidolgozott tantervet. A csoport egyik tagja, a fiatal úszóbajnok Jake Fischer (Ashton Kutcher), akinek eltökélt szándéka, hogy ő legyen a legjobb a csapatban. Fischer nem könnyű eset, de Randallnek kemény munkával sikerül elérnie, hogy a fiúból valóban elhivatott vízi mentő váljék.

  • Dave Harken (Kevin Spacey) megalomán marketinges, Dr. Julia Harris (Jennifer Aniston) szexmániás fogorvos, Bobby Pellitt (Colin Farrell) pedig mindent tönkretesz maga körül. Ők hárman a világ legutálatosabb főnökei. Kurt (Jason Sudeikis), Nick (Jason Bateman) és Dale (Charlie Day) a szenvedő alkalmazottak, akik felbérelik Jonest (Jamie Foxx) három piszkos munkára. Jones azonban csak tanácsadóként hajlandó közreműködni, és azt tanácsolja, egymás főnökeit tegyék el láb alól. Az amatőr banda a sorozatokból vett fogásokkal vág neki a feladatnak.

  • Kalifornia lakói mindenre fel vannak készülve, csak erre a katasztrófára nem. Amikor 9-es erősségű földrengés dönti romokba San Franciscót, Ray, a profi pilóta (Dwayne Johnson) és válófélben lévő felesége, Emma (Carla Gugino) vállalják a lehetetlent. Megpróbálják felkutatni és megmenteni a romok között maradt lányukat. De amikor azt hiszik, túl vannak a nehezén, akkor jön csak a java.

Legnézettebb videók