Műsorújság
RTL Most

Az Öngyilkos osztag mégsem lesz akkora durranás?

Elkezdtünk aggódni! Nagyon! Hiába a Deadpool lehengerlő sikere, úgy tűnik, a DC nem meri bevállalni az R-besorolást, ez pedig azt is jelentheti, hogy pont azt ölték ki a filmből, amit a leginkább vártunk.

Sokáig arról szólt a fáma, hogy a Suicide Squad vezénylésével megbízott David Ayer azért kocogott vissza utóforgatni, mert a stúdió rájött: a Deadpool sikere után nekik is valami elvetemülttel kell előrukkolniuk. Így mindenki azt beszélte: a később felvett jelenetekkel akarják feldobni az amúgy lagymatag alapanyagot - ezt persze Ayer cáfolta -, megcélozva így egy 16-os korhatárt.

Most úgy tűnik, minden felvetés borul, hiszen a DC bejelentette, hogy a szuperhős filmektől megszokottan, ők is csak egy 12-es korhatárral robognak majd a mozikban. A leírás alapján, persze úgy tűnik, hogy kellőképp feszegetik majd a határokat, de ettől még nem leszünk nyugodtabbak. Jelenleg inkább tűnik úgy a dolog, hogy a kockázatoktól abszolút elzárkózó készítők luftot rúghatnak. Főleg akkor, ha a visszafogottság a poénok és az elvadult csihipuhik kárára megy majd.


Nem akarunk persze vészmadarak lenni, de egy kicsit attól félünk, hogy az összes mókát lelőtték az előzetesekben, a film pedig közel sem lesz akkora ámokfutás, mint képzeltük.

De ne legyen igazunk!

Ráadásul, a jövőben sem várhatunk egyetlen 16-os besorolású DC-filmet sem. Persze lehetséges, hogy a Batman Superman ellen negatív visszhangja miatt megváltozik ez a hozzáállás.

Mi nagyon örülnénk, mivel a DC kezd egyre didaktikusabb és lehangolóbb lenni.

Forrás: Collider
Képek: InterCom

Legnézettebb videók