KERESÉS search-close

iroda

44 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "iroda"

Kezdetét vette a nagy nyári klímaháború az irodákban, hány fok az ideális hőmérséklet?

A hirtelen ránk tört kánikula nem csak a szervezetünket, az idegeinket is próbára teszi, a munkahelyünkön is feszültséget szül. A hölgyek fáznak, a férfiak izzadnak. De hány fok az ideális hőmérséklet a munkahelyen, vagy az otthonukban, és miért ennyire más a nők és a férfiak hőérzete?

Kiugrottak az ablakon a tűz elől

Két ember meghalt, amikor kigyulladt Bangkok egyik legnagyobb épülete szerdán. Az épületben szálloda, irodák és bevásárlóközpont is van. A két áldozat a lángok elől kivetette magát az ablakon, többen füstmérgezést kaptak.

Irodaházban árulták a drogot

Fél kiló kokaint találtak a rendőrök egy budapesti irodaházban. Hasisgyanta is előkerült, mindez több mint 10 millió forintot érhet. Négy férfit vettek őrizetbe, két magyart és két szír állampolgárt. A rendőrök szerint az egyik magyar volt a banda irányítója. Az ő irodájában lehetett kokaint venni. A kommandósok szerdán csaptak le a bandára, de az akcióról készült felvételeket csak ma hozták nyilvánosságra.

„Nem akarok többet ilyet csinálni!”

Dobó Ágira, Molnár Fannira, Mihalyi Mariannra és Kovács Dórira is várt egy kis vízcsap szerelés és duguláselhárítás. Nézd meg, hogyan oldották meg a feladatot a lányok!

Az Év Irodája verseny legjobbjai

2010 óta rendezik meg Az Év Irodája versenyt Magyarországon. A cél, hogy díjazzák azokat a piaci szereplőket, akik transzparens módon követendő értékeket próbálnak közvetíteni az irodapiaci dolgozók, belső építészek és marketing szakemberek számára. 16 kategóriában több mint 170-en indultak a legutóbbi versenyen. A legjobbak közül válogattunk.

Politikai ok miatt visszalépett a főbérlő a szerződéstől

A hét elején még bizakodtak, most mégsem költözhetnek be új helyükre a pécsi Emberség Erejével Alapítvány dolgozói. A főbérlő a jelenlegi politikai helyzet miatt nem szerződött velük. A Fidesz pécsi elnöke még múlt héten kérte a helyiektől, ne adjanak bérbe irodát Soros Györgyhöz köthető civil szervezeteknek, erről egy nyilatkozat is készült, amit a pécsi közgyűlés csütörtökön fogadott el. Az alapítványnál nincs pánik, azt mondták, lesz, hol dolgozzanak.

Irodában táboroznak a diákok

Önszántukból töltenek több napot tizenévesek strand helyett irodákban. Azért, hogy belelássanak a felnőtt munkába. Olyan tábort szerveztek Budapesten, ahol vállalatok mindennapjaiba lehet játékos módon betekinteni, és egyre több a jelentkező. A szervezők azt mondják, ez segít, hogy már a középiskolában képük legyen arról, pontosan miért tanulnának tovább.

Drága és eldugott képviselői irodák

Még több eldugott, drága képviselői irodára bukkant a Házon kívül és a Direkt36 - egy kecskeméti képviselő például maga is meglepődött, mikor közölték vele, mennyibe kerül az irodája. A szerdai műsorban mutattuk be, hogy több képviselő bérel több százezerért olyan irodákat, amelyeket egy választópolgár csak nehézkesen találhat meg. Lázár János azt mondta, az irodabérlési és támogatási rendszer alapjaiban nem rossz.

Megvan Farkas Flórián irodája

Megtaláltuk Farkas Flóriánt, igaz, beszélni most sem tudtunk vele. A miniszterelnöki biztos az RTL Híradó információi szerint Budapest belvárosában, az Alkotmány utca 25. alatt kapott irodákat. Abban az épületben, ahol korábban az Emberi Erőforrások Minisztériumának háttérintézménye működött. Farkas Flórián régóta bujkál az újságírók elől, az utóbbi években csak a Magyar Idők tudott interjút készíteni vele. Pedig sokan kérdeznék, például a romafelzárkóztatási programban eltűnt 1,6 milliárd forintról is.

Műtárgyak egymilliárdért

Egymilliárd forintért vásárolhatnak műtárgyakat Orbán Viktor új munkahelyére. A többször is módosított költségvetés után most úgy tűnik, összesen 21 milliárd forintért költözhet a Karmelita Kolostorba a miniszterelnök. Ebből a pénzből jut egymilliárd forint egyebek mellett antik bútorokra. A Magyar Műkereskedők Szövetségének elnöke szerint ennyi pénzből jó minőségben lehet berendezni a Miniszterelnökséget, de valószínűleg külföldről kell beszerezni a bútorokat. Az Együtt azt javasolja: inkább múzeumokból kölcsönözzön a kormány, ne vásároljon.

Megnyitotta kapuit a Bracsó iroda

Krisztián buliján Pixa zenélt, a DJ pedig nem egyedül, hanem egy kecskével érkezett a Villába. A bulin mindenki jól érezte magát, kivéve Vivien és Soma, akik kiakadtak Krisztián viselkedésére.

Vivien megszentségtelenítette Tivy marketing irodáját

Tivy megnyitotta villabéli marketing irodáját, és megmutatta Viviennek, hol reklámozza a termékeket. Aztán egy váratlan pillanatban Vivi rámászott...

Sári hoppon maradt


szerző:
2016.09.05. 21:20
Sári hoppon maradt

Patrik lemondta a Sárival régóta tervezett közös programjukat is, és helyette Amandával utazott el egy üzleti megbeszélésre. A lány ráadásul közölte Sárival, hogy mindent meg fog tenni, hogy visszaszerezze magának a fiút…

Sári riválisra tesz szert az irodában

Sári kellemetlenül érzi magát, amikor Patrik egyik irodai kolléganője visszatér a szabadságáról, és féltékenykedni kezd Sárira. Amanda szemétkedik Sárival, ezért a lány megfricskázza őt.

Újszerű irodai megoldás - Te is szívesen dolgoznál itt?

Világszerte forradalmi változásokon mennek keresztül a munkahelyek. Egyre több cégnél kap nagy hangsúlyt a mobilitás, a kooperáció és a kreatív környezet. Szerencsére ez a - tudás megosztásra hangsúlyt fektető - munkavégzés már Magyarországon is kezd elterjedni.

Napi Doktor: a leggyakoribb irodai betegség az ínhüvelygyulladás

Vajon hány leütést végez egy titkárnő egy perc alatt? És vajon egy pénztárosnő mennyi súlyt mozgat meg percenként? A hivatali életben vagy mondjuk egy szupermarketben, a gyorsaság nagyon fontos, hiszen a szerződéseket határidőre el kell intézni, a vevőt pedig késedelem nélkül ki kell szolgálni. Ezek azonban mind-mind olyan szakmák, ahol a monoton ismétlődő mozdulatok gyakran heves fájdalmakat okozhatnak, hiszen a túlerőltetés vagy a helytelen terhelés krónikus ínhüvelygyulladást eredményezhet.Vendégünk Dr. Börzsei-Knoll Veronika, ortopéd sebész volt.
 

Székház 200 millióért, új autók 30 millióért

A legszegényebbek támogatására, munkahelyteremtésre 5 milliárd forint nem kevés pénz. Ennyit nyert még korábban az a konzorcium, amelyet az Országos Roma Önkormányzat vezet. De hogy pontosan mire ment el ez a pénz, és milyen hatékonysággal, ott sok a kérdőjel. Néhány látványos költésről, például egy több mint 200 millióért megvásárolt irodaházról vagy drágán bérelt autókról tudunk. Más részletekről azonban nem annyira. Az  ügyben most már minisztériumi vizsgálat is folyik. Velti László riportja.

Olcsó színházjegyek időseknek a fővárosban

Megnyitották a Szépkorú Last Minute Ticket Centert csütörtökön Budapesten, a Tisztelet Társasága irodájában.

Eljárás alatt is dolgozik a repülőjegyes svindler?

A repülőjegyes csaló ellen vádat emelt az ügyészség, most lakhelyelhagyási tilalom alatt áll.

Te vagy az életem 11-03-18

Te vagy az életem, 180. rész - Martin elmegy Esperanzához, hogy tisztázzák a reggeli nézeteltérést, ám újra csak hajba kapnak. Turca szakít Joséval és Inigóval. Alfredo balesetet szenved az irodában, Kimberly megmasszírozza a lábát, amivel féltékennyé teszi Mercedest. Martin, Esperanza, Constanza és Quique beneveznek egy jótékonysági versenyfutásra, ahol Esperanza ér be elsőként a célba. Quique csalással nyer a férfiak versenyében.

Cipő nélkül iszkolt a fosztogató

A férfi telefonos egyeztetés után érkezett az irodába, ahol fegyvert rántott és pénzt követelt, ám miután megzavarták, kiugrott az ablakon és elfutott.

Te vagy az életem 11-01-27

Te vagy az életem, 146. rész - Esperanza elmegy Martinnal Andrea sírjához. Martin visszatérve az irodába, találkozik Constanzával, aki felelősségre vonja őt. Egy régi tartozás kiegyenlítése véget Funes megzsarolja Lobót, követelve, hogy Esperanza a harmadik menetben veszítse el a mérkőzést. Quique meghallja ezt, szól Martinnak, aki kényszeríti Lobót, hogy valljon be mindent Esperanzának. Constanza elkeseredik, úgy érni, nem tudja megmenteni a házasságát. Quique vigasztalja őt, majd rájönnek, hogy ők tulajdonképpen egymásba szerelmesek. Esperanza végül megnyeri a mérkőzést.

Elfogták a túszejtőt a BMW francia épületében

A francia rendőrség elitegységének tagjai szabadították ki a túszokat, és tették harcképtelenné a túszejtőt.

Te vagy az életem 10-10-18

Te vagy az életem, 80. rész - Martin elmegy Esperanzához, hogy tisztázzák a reggeli nézeteltérést, ám újra csak hajba kapnak. Turca szakít Joséval, és Inigóval. Alfredo balesetet szenved az irodában, Kimberly megmasszírozza a lábát, amivel féltékennyé teszi Mercedest. Martin, Esperanza, Constanza és Quique beneveznek egy jótékonysági versenyfutásra, ahol Esperanza ér be elsőként a célba. Quique csalással nyer a férfiak versenyében.

Megnyílt Tarlós kampányirodája


szerző:
2010.08.23. 19:03
Megnyílt Tarlós kampányirodája

A belvárosi irodát délelőtt adták át a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének és a budapesti frakciónak.

Vád alatt a korrupt munkaügyisek


szerző:
2010.08.02. 19:50
Vád alatt a korrupt munkaügyisek

Vádemelést javasol a Nemzeti Nyomozó Iroda az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség volt elnöke és társai ellen.

Tönkrement a Karya Tour partnere


szerző:
2010.07.09. 11:33
Tönkrement a Karya Tour partnere

500 magyar nyaralónak kell hamarabb hazajönnie Törökországból.

Kőhalmi BKV-jövőképe, Csenki vaginadala

Új szereplőt mutatott be Kőhalmi Zoli a Showder Klub nézőinek, és ismét jelentkezett a Szomszédnéni Produkciós Iroda.

Új Klub-tagot mutat be Kőhalmi Zoli ma este

Ismét jelentkezik a Szomszédnéni Produkciós Iroda is, megmutatják, mit tegyen a legény, ha új nő áll a házhoz.

Végkielégítésre elfolyó milliók

Ártatlannak tartja magát az az ügyvéd, akit kedden hallgatott ki a rendőrség a BKV-ügyben.

Volt, akinek jókor jött a vulkáni hamu

500 magyar egy-két nappal többet pihenhetett a tengerparton, mert a gépük késve jött értük.

Belőttek egy pécsi MSZP-irodába


szerző:
2010.04.09. 11:59
Belőttek egy pécsi MSZP-irodába

A rendőrség szerint csúzlival, a párt irodavezetője szerint lehet, hogy légpuskával lőtték be az ablakot.

Feljelentés a honlaptámadás miatt

Az Országos Választási Iroda tájékoztatása szerint nem hatoltak be a valasztas.hu szerverére, a támadó áloldalakat hozott létre.

Feltörték a választási iroda weboldalát

Ismeretlenek, feltehetően hackerek támadták meg az Országos Választási Iroda weboldalát.

Több százmilliót vittek el egy utazási irodából

A pincéből kibontották a padlót, és úgy fosztottak ki egy utazási irodát betörők.

Volán irodát rabolt ki egy férfi Győrben

200 ezer forintot vitt el egy férfi a Győri Volán irodából. A rendőrség még keresi a rablót.

BKV: vizsgálnák az ügyvédi irodákat is

A céget vizsgáló bizottság az elmúlt hat évre visszamenően kér információkat a vezérigazgatótól.

Kiraboltak egy utazási irodát


szerző:
2009.10.15. 15:31

Nyugdíjba vonul Rytkó Emília


szerző:
2009.10.09. 15:30
Nyugdíjba vonul Rytkó Emília

16 sikeresen lebonyolított választással a háta mögött búcsúzik posztjáról.

Több nyomozó üldözi a szélsőségeseket

Csaknem félszáz új munkatársat vehet fel a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Kenguru tombolt egy irodaházban


szerző:
2009.09.17. 09:24
Kenguru tombolt egy irodaházban

Az állat felborogatta a bútorokat, kis híján szívbajt hozott a dolgozókra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való