Gazdaság

Elárulta Mészáros Lőrinc sportmárkája, hogy miért zártak be a telephelyek, és állt le a webshop

rtl.hurtl.hu

2024. április 25. 14:51

Korábban a Mészáros Lőrinc nevével fémjelzett 2Rule környékén hirtelen támadt zavar az Erőben.

Több jel is arra utal, hogy most épp nem szárnyal annyira a Mészáros Lőrincék által pár éve létrehozott sportmárka, a 2Rule, írta meg az rtl.hu is még szerdán. A cég nemrég mindkét, 2019-ben nyitott fióktelepét bezárta Budapesten, a Váci út 80-ban és a Ferihegyi út 280-ban, emellett a webáruház sem működik. Az utóbbin az az üzenet fogadja a vásárlókat, hogy „Kedves Vásárlóink! Webshopunk átmenetileg nem üzemel.”

A Mészáros Csoport most a Blikknek magyarázta el a helyzetet. Azt írták: „Az Opten cégadatbázisból megismerhető tényadat, hogy a 2Rule Magyar Sportmárka Zrt. új telephelyre költözött, ennek megfelelően az iroda és bemutatóterem is megszűnt. Továbbá tájékoztatásul közöljük, hogy a termékeink értékesítése értékesítési managereken keresztül történik, a lakossági értékesítés jelenleg szünetel, partnereink főként nagyvállalatok és sportegyesületek”.

Csütörtökön további részleteket osztottak meg a helyzetről. Azt írták: „Az iroda és bemutatóterem megújult környezetben várja majd partnereit, ezzel párhuzamosan a webshop frissítés alatt áll, így átmenetileg nem elérhető”. Hozzátették, hogy

A Magyar Sportmárka Zrt., a 2RULE sportmárka gyártója 2023-ban is növekvő eredményeket ért el, az éves beszámoló nyilvánosan elérhető lesz.

Két éve még arról számolt be az rtl.hu, hogy története legjobb évét zárhatta 2021-ben a Mészáros Lőrinc közvetett érdekeltségébe tartozó Magyar Sportmárka Zrt., ami hét éve indította útjára a 2Rule márkát: 2021-ben 138,6 millió forint tiszta profit keletkezett a cégnél, ami az indulása után szinte azonnal három NB1-es csapat beszállítója is lett.

Nyitókép: Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport tulajdonosa beszédet mond a Pro Filii Alapítvány sportmez-adományozási programjának átadóünnepségén a Felcsúti Sport- és Konferenciaközpontban 2023. augusztus 29-én. Kétszázmillió forint értékben mintegy 70 ezer 2Rule terméket adományozott a Mészáros Csoport Pro Filii Alapítványa a Sportegyesületek Országos Szövetségén, a Nagycsaládosok Országos Egyesületén, az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítványon, valamint az Állami Gondoskodásban Élő és Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Alapítványon keresztül rászoruló fiataloknak. Fotó: MTI / Bodnár Boglárka

#Gazdaság#mészáros lőrinc#2Rule#Sport#márka#webshop#telephely#értékesítés#bevétel#iroda#válasz

Címlapról ajánljuk