Tartalmak

Vállalati hírekMegújult az RTL
2023. január 12. 15:09

Megújult az RTL

2022-ben ünnepelte 25. születésnapját az RTL, ami teljes megújulást is hozott magával. Egyebek közt új nevet kaptak bizonyos RTL-es csatornák és a digitális felületek is. A változás érintette az RTL Klub anyacsatornát is: új nevet kapott. Az RTL Magyarország az anyavállalat RTL Group új arculatát vezette be, csatlakozva az egységes, vállalatcsoport-szintű vizuális világhoz, ezenkívül az RTL kereskedőháza is megújult. 
0:47
Vállalati hírekAz Into the Badlands – A harc földjén első évada már streamelhető az RTL+-on
2022. december 12. 9:20

Az Into the Badlands – A harc földjén első évada már streamelhető az RTL+-on

Quinn évtizedek óta vitathatatlanul Badlands leghatalmasabb bárója, azonban egy felemelkedőben lévő báró ellene indított támadásokkal teszteli harci étvágyát. Az egyik ilyen támadás során Sunny megismer egy fiút és hamarosan rájön, hogy a tinédzser sötét titkot rejteget. Keresd az akciókban gazdag amerikai sorozatot az RTL streamingszolgáltatónál!
Vállalati hírekMegérkezett az RTL+, a legújabb magyar előfizetéses streamingszolgáltatás
2022. november 16. 15:08

Megérkezett az RTL+, a legújabb magyar előfizetéses streamingszolgáltatás

Mától már elérhető az RTL+, Magyarország új, előfizetéses streamingszolgáltatása, amely reklámok nélkül, exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott tartalmakkal várja az előfizetőket. A nézők a streamingszolgáltatás tartalmait egy hónapig ingyen, majd 1990 Ft-os előfizetési díjért élvezhetik. Az RTL Most és az RTL Most+ felhasználói szintén elérik eddig használt szolgáltatásaik jelentős részét az új platformon.
Vállalati hírekA nyár utolsó két hónapjában az RTL Klub és az RTL nyert főműsoridőben, havi átlagban a 18-49 éves korcsoportban
2022. szeptember 30. 14:56

A nyár utolsó két hónapjában az RTL Klub és az RTL nyert főműsoridőben, havi átlagban a 18-49 éves korcsoportban

Júliusban és augusztusban is megőrizte piacvezető szerepét a csatornák versenyében az RTL Klub. Az év hetedik hónapjában főműsoridőben havi átlag 13,3%-os lineáris közönségaránnyal, amíg augusztusban 14,8%-os lineáris közönségaránnyal. Ezekkel az eredményekkel mindkét hónapban előnyre tett szert a fő rivális TV2 csatornához képest.
Vállalati hírekA Keresztanyu uralta a nyár végét az RTL Klubbon
2022. szeptember 30. 14:49

A Keresztanyu uralta a nyár végét az RTL Klubbon

Nyár közepén kezdetét vette a Keresztanyu negyedik és egyben utolsó évada, mely szép számokat hozott az elmúlt hónapokban. Júliusi havi nézettsége átlagosan 20.1%-os lineáris eredményt hozott főműsoridőben a kiemelt kereskedelmi korcsoportban, ezzel az eredménnyel az RTL Klub legnézettebb műsora volt a hónapban. Augusztus 29-től szintén új részekkel jelentkezett a Házasodna a gazda. A nyár utolsó hónapjában a társkereső reality epizódjait nézték a legtöbben, ami átlagosan 22.1%-os lineáris közönségaránnyal futott a 18-49 évesek körében, főműsoridőben. 
Vállalati hírekA június az ízek kavalkádjáról szólt Az RTL Klub csatornán
2022. július 28. 12:17

A június az ízek kavalkádjáról szólt Az RTL Klub csatornán

Június 17-én véget ért a Konyhafőnök 9. évada, mely az egész évadot nézve 19%-os lineáris eredményt hozott főműsoridőben a kiemelt kereskedelmi korcsoportban. A gasztroreality-t egy újabb váltotta június 20-án: kezdetét vette a Mestercukrász – Az édesszájú Konyhafőnök 2. évada, mely a júniusi hónapban átlag 14,4%-os lineáris közönségaránnyal futott a 18-49 évesek körében, főműsoridőben. Júniusban véget ért a méltán híres A mi kis falunk 6. évada is, melynek 2022-ben vetített premier adásai a kiemelt célcsoportban átlag 21,2%-os lineáris SHR-t ért el.
Vállalati hírekJúniusban is nyert az RTL Klub és az RTL Magyarország főműsoridőben, havi átlagban a 18-49 éves korcsoportban
2022. július 28. 12:13

Júniusban is nyert az RTL Klub és az RTL Magyarország főműsoridőben, havi átlagban a 18-49 éves korcsoportban

A csatornák versenyében az RTL Klub megőrizte piacvezető szerepét a júniusi hónapban is főműsoridőben havi átlag 14,7%-os lineáris közönségaránnyal. Ezzel az eredménnyel 5,3 százelékpontos előnyre tett szert a fő rivális TV2 csatornához képest, így az RTL Klub az idei esztendő eddigi összes hónapjában győzni tudott.
Vállalati hírekAugusztus 21-ig lehet nevezni az idei Hégető-díjra
2022. július 20. 12:19

Augusztus 21-ig lehet nevezni az idei Hégető-díjra

A Hégető Honorka Alapítvány 2022-ben elsősorban azokat az alkotásokat várja, amelyek mozgókép vagy fotó-sorozat formájában mutatják be a háború különböző arcait, az arra adott emberi reakciót, a sokaknak mostanáig megkérdőjelezhetetlen szabadságot. A díj továbbra is teret ad a háborútól független társadalmi problémákat, illetve az ezekre adott lehetséges megoldásokat, válaszokat, sikeres történeteket bemutató alkotásoknak.