Vállalati hírek

Idén is Vidus Gabriella lett a legbefolyásosabb médiaszereplő a Marketing&Media listáján

rtl.hurtl.hu

2024. június 5. 15:13

Vidus Gabriella ismét az első helyen végzett a Marketing&Media „TOP50 – A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban” listáján. Az RTL Magyarország vezérigazgatója idén nyolcadik alkalommal végzett az első helyen. Ezzel ő lett a médiapiac azon szereplője, aki a legtöbbször szerepelt a listán. Az RTL további 5 felsővezetője, Dudás Gergely, Kolosi Péter, Grósz Judit, Kotroczó Róbert és Szabó Balázs szintén a legbefolyásosabbak között szerepelnek, Szabó Balázs idén első alkalommal. A médiavállalatok közül az RTL-től szerepelnek a legtöbben az idei rangsorban.

Idén nyolcadik alkalommal szerepel Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a Marketing&Media magazin médiapiaci toplistájának élén. Ezzel 2024-ben is ő lett a hazai médiaipar legbefolyásosabb szereplője a szaklap által felkért bizottság szavazatai alapján. Az idei helyezés azért is kiemelkedő, mert ezzel a lista létrejötte óta Vidus Gabriella szerepelt legtöbbször az első helyen.

Az RTL Magyarország további öt felsővezetője szerepel a listán: Dudás Gergely bevételekért felelős vezérigazgató-helyettes a 11., Kolosi Péter tartalomért felelős vezérigazgató-helyettes a 12. helyen. Grósz Judit digitális területekért felelős vezérigazgató-helyettes idén a 22., Kotroczó Róbert hírigazgató pedig a 33. helyen szerepel. Idén első alkalommal került fel a listára Szabó Balázs tartalmak menedzseléséért felelős vezérigazgató-helyettes. Ő a 45. lett.

A teljes rangsorban összesen hat RTL-es vezető szerepel, így az RTL-től szerepelnek a legtöbben a médialistán.  

Az RTL Magyarország és vezetősége ezúton gratulál a TOP50 lista minden helyezettjének.

#Vállalati hírek#magyar média#Marketing&Média#vidus gabriella#dudás gergely#kolosi péter#grósz judit#kotroczó róbert#Szabó Balázs#média#szakma#vállalati

Címlapról ajánljuk