Vállalati hírek

Február végétől a Telekom előfizetői számára is elérhetőek az RTL új csatornái

rtl.hurtl.hu

2024. február 22. 13:50

Február 29-től az RTL disztribúciós partnere, a Magyar Telekom előfizetői is élvezhetik az RTL decemberben debütált 4 új második generációs csatornájának kínálatát. Az RTL OTTHON, a Kölyökklub, a Sorozatklub és a Moziklub csatornák ezzel újabb, közel 1 000 000 háztartásban válnak elérhetővé a 2020 után bevezetett Telekom IPTV Szuper Családi és a Telekom TV Szuper Családi és Telekom TV M és L díjcsomagokban.

Az új második generációs csatornák már elérhetőek többek között a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft., a Yettel és a Direct One kínálatában. A Telekommal kiegészülve így összesen több mint 2 000 000 háztartásban lesznek elérhetőek az RTL új csatornái.

A megállapodásnak köszönhetően a Telekom előfizetői változatlanul élvezhetik az eddigi 8 RTL-es csatorna kínálatát, köztük azokat az újdonságokat, mint Az ugrás című vadonatúj kvízműsort Gundel Takács Gábor vezetésével vagy a hamarosan érkező The Floor – Csak egy maradhat című látványos vetélkedőt, ahol hétről-hétre 8 millió forintos nyeremény lel gazdára.

A médiavállalat előzőleg a Big Picture konferencián jelentette be, hogy az RTL Csoporthoz tartozó CLT-UFA HBD négy új második generációs csatornát indít december 15-én, név szerint a Kölyökklub, a Moziklub, a Sorozatklub és az RTL OTTHON csatornákat. Ezekkel együtt összesen 12 RTL-es csatornát érhetnek el február végétől a Telekom nézői: 

RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, RTL GOLD, RTL OTTHON, Film+, Sorozat+, Cool TV, Muzsika TV, Kölyökklub, Moziklub, Sorozatklub.

Az új kábelcsatornák a lineáris televízió leghűségesebb nézőinek kínálnak változatos tartalmakat.

  • A Moziklub elsősorban népszerű európai filmekre fókuszál egy igen széles skálán, hiszen Woody Allen Match Pointjától a Rosamunde Pilcher filmekig változatos szórakozást ígér a nézőknek. A bűnügyi filmeket kedvelők többek között a Midsomer Murders sorozatot és az Agatha Christie regényekből készült adaptációkat követhetik figyelemmel.
  • A Sorozatklub kínálatában olyan bűnügyi-sorozatok szerepelnek, mint az Agatha Raisin, a Kastélyszálló vagy a Candice Renoir, amelyek garantáltan izgalmas fordulatokat ígérnek. A szintén itt látható Downton Abbey-t talán keveseknek kell bemutatni, hiszen régóta óta a magyar közönség kedvencének számít a 20. század elején játszódó történelmi dráma.
  • A Kölyökklub egy gyerekcsatorna formájában tért vissza a képernyőre, tele nevetéssel, kalanddal és a mai kornak megfelelő fejlesztő tartalmakkal. A csatorna elsősorban a 4-12 éves korosztálynak kínál tartalmas kikapcsolódást.
  • Az RTL OTTHON a gasztronómia, lakberendezés és a DIY világát tárja a nézők elé külföldi és hazai kedvencekkel egyaránt. Olyan sztárséfekkel készült sorozatokat lehet itt megtekinteni, mint Gordon Ramsay vagy Jamie Oliver. Egy RTL-es gasztrocsatornáról ugyanakkor nem hiányozhat az immár 19 évadra visszanyúló Konyhafőnök és a Mestercukrász sem, melyeknek összes szériája látható lesz a csatornán.
#Vállalati hírek#vállalati#telekom#RTL OTTHON#Kölyökklub#Sorozatklub#Moziklub

Címlapról ajánljuk