Vállalati hírek

Már várja a jelentkezőket az RTL vadonatúj vetélkedője, a The Floor – Csak egy maradhat

rtl.hurtl.hu

2024. január 24. 18:35

Látványos, izgalmas, pörgős, és hétről hétre 8 millió forintos nyeremény lel gazdára! Ez a The Floor – Csak egy maradhat című vadonatúj vetélkedő, amely hamarosan az RTL-re is megérkezik.

A monumentális díszletben forgó kvízshow Hollandiából indult és a világ számos országát hódította már meg: többek között Olaszországban, Franciaországban és az Egyesült Államokban is sikerrel mutatták be. A The Floor – Csak egy maradhat hamarosan az RTL képernyőjére is megérkezik!

A vadonatúj vetélkedőbe azok jelentkezését várják, akik valamely téma nagy ismerői, legyen az környezetvédelem, zene vagy űrkutatás. Ha valaki szakmájából kifolyólag magabiztos egy területen, vagy akár hobbijának köszönhetően különösen jártas egy témakörben, akkor jó eséllyel indulhat a heti 8 millió forintos nyereményért folyó izgalmas küzdelemben.

A The Floor – Csak egy maradhat szereplőválogatása már javában zajlik, jelentkezni a vetelkedo@scriptedproductions.hu email címen lehet.

A vetélkedő az RTL legnagyobb stúdiójában készül majd, gyártója a Scripted Productions, producere Hámori Barbara, kreatív producere Bányai Gábor.

 

#Vállalati hírek#The Floor - Csak egy maradhat#vetélkedő#jelentkezés#nyeremény

Címlapról ajánljuk