FOCI-VB

Nem csak Németh Szilárd mozdult rá a vb-győztes Argentína etnikai összetételére

Nem csak Németh Szilárd mozdult rá a vb-győztes Argentína etnikai összetételére

KülföldA tévés híresség, a szakszervezetis és Orbán Viktor mémje – miről szól az Európai Parlament eddigi legsúlyosabb korrupciós botránya?
2022. december 14. 6:14

A tévés híresség, a szakszervezetis és Orbán Viktor mémje – miről szól az Európai Parlament eddigi legsúlyosabb korrupciós botránya?

Krimibe illő jelenetek zajlanak az EP háza táján: házkutatások, pénzzel teli táskák, ajándékok, előállítások és végtelenül felháborodott képviselők. Az ügy eddigi kulcsfigurája egy egykori tévés, aki hazájában igazi hírességnek számít, egy ideje azonban már az Európai Parlamentben építi karrierjét, ahol egészen az alelnökségig jutott. Kicsoda Eva Kaili és mi köze az utóbbi évtizedek legnagyobb uniós botrányának Katarhoz, valamint az ott zajló focivébéhez? És mit szól ehhez Orbán Viktor?
1:52
HíradóÖsszeesett és meghalt az amerikai kommentátor a katari foci-vb negyeddöntője alatt
2022. december 10. 18:30

Összeesett és meghalt az amerikai kommentátor a katari foci-vb negyeddöntője alatt

Összeesett és meghalt a katari focivb péntek esti negyeddöntője alatt az Egyesült Államok egyik legismertebb sportújságírója. Szemtanúk szerint gyorsan megérkezett segítség, kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. A 48 éves tudósító többször panaszkodott kimerültségre, egészségügyi problémákra, de testvére bűncselekményre gyanakszik.