Saját zsebre árulta a sajtóbelépőket a román köztévé katari delegációjának vezetőjeAzért bukott le, mert az egyik vásárlóját nem engedték be a meccsre.
Sport

Saját zsebre árulta a sajtóbelépőket a román köztévé katari delegációjának vezetője

rtl.hurtl.hu

2022. december 16. 12:38

Azért bukott le, mert az egyik vásárlóját nem engedték be a meccsre.

A román köztévé számlájára vásárolt vb-jegyekkel üzérkedett a csatorna katari delegációjának vezetője – írja a Transtelex.

A portál szerint a TVR-nek, mint a labdarúgó világbajnokság hivatalos romániai partnerének lehetősége volt arra, hogy előkelő helyekre váltson jegyet a mérkőzéseken. Cristian Oprean ezt használta ki, és felárral adta tovább a sajtóbelépőket.

A román köztévé munkatársát egy román férfi vádolta meg csalással, aki két jegyet vásárolt tőle a Franciaország-Marokkó elődöntőre, ahová végül nem engedték be, mert nem tudta felmutatni a szükséges iratokat. A rajtuk szereplő ár szerint a jegyek 1240 euróba kerültek, ő viszont 1800-at fizetett értük. A jegyeken a RoTVR felirat is látható.

A TVR fegyelmi eljárást indított Cristian Oprean ellen. A Transtelex emlékeztet, hogy a férfi azután került a köztévé katari delegációjának élére, hogy kollégája, Marian Olaianos akkreditációját visszavonták, ellene ugyanis egy kolléganője fizikai bántalmazása miatt indult eljárás.

Nyitókép: Jaap Arriens/NurPhoto via Getty Images

#Sport#románia#katar#foci-vb

Címlapról ajánljuk