ÉLETMÓD

4:06
FókuszÉlet hús nélkül: érvek és ellenérvek a vegetáriánus életmódról
2017. szeptember 29. 18:40

Élet hús nélkül: érvek és ellenérvek a vegetáriánus életmódról

Vegán, lakto-vegetáriánus, fruitariánus, dzsúsziánus, csíraiánus. Már annyi féle irányzata van a vegetarianizmusnak, hogy követni is nehéz. De miért dönt valaki amellett, hogy nem csak a saját, hanem akár a gyerekei étrendjét is ilyen módon állítja össze? Mai napig óriási vita tárgya az egész világon, hogy mi is az igazán egészséges, a húsevés, vagy a hústalanság. Mitől lesz elég erőnk, mitől leszünk fittek. És mit gondol minderről egy dietetikus szakértő? A teljes adást ITT nézheti meg!
5:44
FókuszSzuperhősök segítik a daganatos gyerekek gyógyulását
2017. szeptember 28. 18:25

Szuperhősök segítik a daganatos gyerekek gyógyulását

A világegyetemben csupán néhány olyan hely létezik, ahol békésen megfér egymás mellett az Erő mindkét oldala. Itt találkoznak egymással az univerzumközi szupercsapatok, és még az is előfordul, hogy Darth Vader többet védekezik, mint támad. És hogy melyek ezek a mágikusnak hitt helyek? A kórházak. Önkéntes alapon évek óta járja a gyermekkórházakat a jelmezes cosplayer csapat, Leia hercegnő, Amerika Kapitány, vagy akár Darth Vader, akik pontosan úgy segíthetik a gyógyulást, mint a bohócdoktorok. A teljes adást ITT nézheti meg!
4:39
FókuszMiért nem tartják teljes értékű nőnek azokat, akik nem akarnak gyermeket vállalni?
2017. szeptember 27. 18:30

Miért nem tartják teljes értékű nőnek azokat, akik nem akarnak gyermeket vállalni?

A gyermeket nem vállalók internetes fórumokon név nélkül szívesebben osztják meg az érzéseiket, gondolataikat anélkül, hogy a társadalom vagy a környezetük elítélné őket. Például az egyik kommentelő azt írta, hogy az agyára mennek, visítanak, és persze napi nyolc-tíz órában sem lehet a gyerekek mellett dolgozni. A teljes adást ITT nézheti meg!
5:52
FókuszArnold Classic: exkluzív idegenvezetés Kiss Virággal!
2017. szeptember 25. 18:25

Arnold Classic: exkluzív idegenvezetés Kiss Virággal!

Arnold Schwarzenegger szelfizik, pózol, díjat ad át, majd ismét szelfizik. A verseny, amit ki nem hagyna, hiszen a nevét adta hozzá. A Fókusz stábja meghívást kapott az Arnold Classic Europe-ra, ahol nem más volt az idegenvezetőnk, mint a Bikini Fitnesz bajnok, Kiss Virág! Külön öröm, hogy átélhettük azt a fitnesztörténelmi pillanatot is, amikor a magyar versenyző Balogh Robin második helyezést ér el, profi kategóriában. Még több képért, katt a galériára! A teljes adást ITT nézheti meg!
5:30
FókuszBevállalós hajkoronák és extrém viselőik
2017. július 31. 20:20

Bevállalós hajkoronák és extrém viselőik

Már a 2000-es évek elején is hódított a színes haj, Pink, Christina Aguilera, Britney Spears és Avril Lavigne nagy úttörők voltak ebben. Most viszont nem csak Nicki Minaj vagy éppen Hayley Williams váltogatja a hajszínét, de mintha mi is bátrabbak lennénk: bármerre nézünk, mindig elsuhan mellettünk egy kék, lila, zöld, afro- vagy éppen raszta- sörény. De lássuk a legextrémebb, legdivatosabb hajkoronákat, eredetüket és bevállalós hazai viselőjüket! A teljes adást ITT nézheti meg!
3:15
FókuszSzeplősen szép igazán egy nő?
2017. március 30. 19:00

Szeplősen szép igazán egy nő?

Ki gondolta volna, hogy eljutunk idáig, amikor szeplőket tetováltatnak magunknak, akik igazán szexik és trendik szeretnének lenni? Az Éjjel-Nappal Budapest egzotikus szépsége vállalta, hogy makulátlan bőrére szeplőket varázsoljunk, a végeredményt Wossala Rozina is véleményezte. Szeplővel vagy anélkül szép igazán az élet? Sokkoló divatőrületek a hónaljfehérítéstől, a szemgolyó-implantátumig, vagy az elálló műfogakig