Külföld

Rendőrségi állásinterjún olyat mondott, hogy életfogytig tartó börtön elé néz

rtl.hurtl.hu

2024. május 15. 11:07

Rendőrnek jelentkezett egy floridai férfi, akiről a felvételi beszélgetések alatt kiderült, hogy szexuálisan molesztált egy kislányt éveken át. 

Gyerek ellen elkövetett szexuális támadásban talált bűnösnek egy floridai esküdtszék egy 26 éves férfit, akit azután tartóztattak le, hogy rendőrségi felvételije közben kiderült, hogy mit tett. Stephen Bodley a floridai Apopka város rendőrségéhez adta be jelentkezését, és a felvételi beszélgetések közben árulta el, hogy kiskamaszként „szexuális játékokat” játszott egy kislánnyal.

A rendőrség nyomozást indított, és megtalálták az áldozatot, aki tízéves volt, amikor az akkor 14 éves Bodley először molesztálta, és azt éveken át folytatta. Az áldozat anyja a rendőröknek elmondta, hogy kisbaba kora óta ismerte a férfit, és azt hitte, hogy Bodley és a kislánya között csak a szokásos szoros rokoni kapcsolat van.

A férfi büntetésének nagyságáról június végén döntenek. A Fox News cikke szerint a jogszabályok szerint akár életfogytig tartó börtönbüntetésre is ítélhetik.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: Unsplash

#Külföld#rendőrség#állásinterjú#szexuális támadás#kislány#florida#bíróság#életfogytig

Címlapról ajánljuk