Külföld

A rendőrök előtt lőtte fejbe édesanyját egy 19 éves kamasz

rtl.hurtl.hu

2024. június 17. 13:24

Megölte édesapját, majd a kiérkező rendőrök szeme láttára az édesanyját is egy 19 éves férfi Floridában, majd a rendőrökre célzott, mielőtt megölték. Az esetről testkamerás felvétel készült. 

Megölte mindkét szülőjét, majd egy rendőrt is megsebesített Floridában egy 19 éves férfi, aki a rendőrökkel kialakult tűzharcban halálos sérüléseket szenvedett – jelentette a helyi sajtó. Az eset egy részét felvette a megsebesített rendőr testkamerája, aminek felvételeit a helyi rendőrség nyilvánosságra hozta a Facebook-oldalán.

A floridai Hillsborough megye rendőrségének közlése szerint Christos Alexander Themelis Jr. a családi házukban ölte meg 51 éves édesapját, ami után a fiú édesanyja rémülten hívta a rendőrséget, közölve, hogy a fia megölte a férjét. A helyi idő szerint szombat este 11 óra után pár perccel történt hívás háttérben a rendőrség közlése szerint közben lövések hangjait lehetett hallani.

Amikor a rendőrök kiértek, a fiú és édesanyját a ház előtt találták. A rendőrségi videón hallani, hogy később megsebesített rendőr igyekszik szétválasztani a párt, arra kérve az anyukát, hogy kezdjen el felé sétálni, míg a fiút arra szólítja fel, hogy ne nyúljon az övébe, a fegyveréhez. Majd egy pillanatban lövéshangok dörrennek.


A rendőrség közlése szerint a fiú hátulról fejbe lőtte az anyját, majd a rendőrökre kezdett el lőni. Ekkor öt rendőr kezdett el tüzelni rá, ami után a fiú visszavonult a házba, ahol elbarikádozta magát. A helyszínre kiérkeztek a rendőrség különleges egységei, és amikor behatoltak a házba, a fiút holtan találták az egyik szobában. A rendőrség közlése szerint a rendőrökkel folytatott tűzharcban szerzett sebesüléseibe halt bele.

A lövöldözésben megsebesült rendőr a lábán sérült meg, kórházba szállították, ahol a sebészek kioperálták a lábába fúródott lövedéket.

A rendőrség közlése szerint a házhoz 2021 óta már legalább tíz alkalommal vonultak ki a rendőrök, köztük a fiúval kapcsolatos mentális egészségügyi segélykérések miatt, Egy részükben a szüleivel szembeni erőszakos viselkedése miatt kérték a rendőrség segítségét.

Nyitókép: Facebook / Hillsborough County Sheriff's Office  

 

#Külföld#rendőrség#gyilkosság#florida#szülők#kamasz

Címlapról ajánljuk