CinemaKlub

Mindenki a fedélzetre! A Star Wars spin-off teljes legénysége egy képen!

rtl.hurtl.hu

2017. február 22. 13:13

Még nem egészen ocsúdtunk fel a Zsivány Egyes-ben történtekből, de már alig várjuk, hogy láthassuk a The Last Jedi-t! Most pedig még a Han Solo-film forgatásai is megkezdődtek, amiről fotót is kaptunk! Mutatjuk!

A fiatal csibészről szóló filmet Phil Lord és Chris Miller rendezi, a főszereplőt pedig nagyon sokáig keresték, míg számunkra teljesen érthetetlen okokbólAlden Ehrenreich-re esett a választásuk.

Rajta kívül azonban olyan nézőcsalogató sztárok is szerepelnek majd a moziban, mint amilyen Emilia Clarke, Woody Harrelson, Donald Glover, valamint Phoebe Waller-Bridge, illetve csempész hű társát, Chewbaccát alakító, Joonas Suotamo is feltűnik majd az alkotásban!

A fotót elnézve enyhülhetett is volna az ellenérzésünk a főhőst játszó színészt illetően, ám egy képről még nem vonhatunk le messze menő következtetéseket, éppen ezért, mi azért megvárjuk az első előzetest, hátha az villant majd valamit.

Arról nem is beszélve, hogy személyes kedvencünkhöz, Harrison Ford-hoz senki sem mérhető!

Pedig a Han Solo-film már hivatalosan is forog, amit az olyan infók is megerősítenek, mint ez a kép vagy például az, hogy állítólag ebben a filmben találkozhatunk először egy női droiddal, ahogyan Solo mentorát is láthatjuk majd, akit Woody Harrelson fog alakítani. Mellette Donald Glover alakítja majd az ifjú Lando Calrissian-t, melléjük pedig becsatlakozott Clarke is, akinek karakteréről egyelőre még nem sokat tudni.

Lehet, hogy ő lesz a titokzatos feleség, Sana Starros, akivel a csempész egy rablás során találkozik először?

Mindenesetre az már biztos, hogy a Han Solo spin-off, a Csillagok háborúja: Egy új remény előtt játszódik majd! A készítők pedig a következőket nyilatkozták a mozi munkálataival kapcsolatban:

„Az, hogy ennyi kreatív ember, ily sok egyéniség összegyűlt a világ minden tájáról, csak hogy alkossanak, minimum csodaszámba megy! Nem tudunk semmi poénosat kinyögni, mert annyira meg vagyunk hatva. Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat.” – lelkendezett Lord és Miller.

A Han Solo főszereplésével készülő Star Wars-történet bemutatója 2018 május végére várható!

Forrás: theplaylist.net, Forum Hungary Filmforgalmazó Kft.
Képek: Instagram,Tumblr

#CinemaKlub#Filmek#star wars#spin-off#han solo#harrison ford#woody harrelson#alden ehrenreich#emilia clarke#donald glover#zsivány egyes#chewbacca

Címlapról ajánljuk