Műsorújság
RTL Most

Hamarosan meglesz a fiatal Han Solo!

Volt itt már minden, ezernyi nevet fontolóra vettek, most azonban úgy tűnik, hogy megvannak a finalisták: konkrétan négyen. De még ezeket sem vehetjük biztosra, a Disney ugyanis hétpecsétes titokként őriz minden infót, ami Star Wars.
Ugyebár, mióta a Disney átvette a stafétát George Lucastól a Star Wars-filmek kapcsán, konkrétan ott tartunk, hogy nem lesz olyan év, hogy ne kapjunk egy újabb adagot belőlük. Az eredeti történet mellett spin-offok is érkeznek majd, ennek kapcsán pedig az egyik legkiemeltebb projekt a fiatal Han Solo kalandjait feldolgozó mozi.

Már egy ideje a köztudatban van a dolog, a stúdió pedig ezerrel keresi a tökéletes kiválasztottat, aki esetleg Harrison Ford nyomdokaiba léphet – szerintünk nincs ilyen ember, de elfogultak vagyunk az öreggel szemben. Olyannyira kutatták, hogy kb. mindenkit fontolóra vettek, aki korban belefért (20-35).Most azonban négy színészt láttak Londonban, akik valószínűleg részt vettek a jelmezes kamerateszteken. A négy titán pedig: Jack Reynor (Transformers), Taron Egerton (Kingsman), Emory Cohen (Brooklyn) és Alden Ehrenreich (Lenyügöző teremtmények). Nem vagyunk elájulva, na!A források szerint persze még további emberek is felmerülhetnek. Olyan neveket suttognak még, mint Miles Teller (Whiplash) vagy éppen Ansel Elgort (Csillagainkban a hiba). Állítólag majd 2500 emberrel találkoztak, hogy tényleg a tökéletes színészt választhassák ki.Forrás: The Hollywood Reporter
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók