Volt itt már minden, ezernyi nevet fontolóra vettek, most azonban úgy tűnik, hogy megvannak a finalisták: konkrétan négyen. De még ezeket sem vehetjük biztosra, a Disney ugyanis hétpecsétes titokként őriz minden infót, ami Star Wars.

Hamarosan meglesz a fiatal Han Solo!

Ugyebár, mióta a Disney átvette a stafétát George Lucastól a Star Wars-filmek kapcsán, konkrétan ott tartunk, hogy nem lesz olyan év, hogy ne kapjunk egy újabb adagot belőlük. Az eredeti történet mellett spin-offok is érkeznek majd, ennek kapcsán pedig az egyik legkiemeltebb projekt a fiatal Han Solo kalandjait feldolgozó mozi.

Már egy ideje a köztudatban van a dolog, a stúdió pedig ezerrel keresi a tökéletes kiválasztottat, aki esetleg Harrison Ford nyomdokaiba léphet – szerintünk nincs ilyen ember, de elfogultak vagyunk az öreggel szemben. Olyannyira kutatták, hogy kb. mindenkit fontolóra vettek, aki korban belefért (20-35).

Hamarosan meglesz a fiatal Han Solo!

Most azonban négy színészt láttak Londonban, akik valószínűleg részt vettek a jelmezes kamerateszteken. A négy titán pedig: Jack Reynor (Transformers), Taron Egerton (Kingsman), Emory Cohen (Brooklyn) és Alden Ehrenreich (Lenyügöző teremtmények). Nem vagyunk elájulva, na!

Hamarosan meglesz a fiatal Han Solo!

A források szerint persze még további emberek is felmerülhetnek. Olyan neveket suttognak még, mint Miles Teller (Whiplash) vagy éppen Ansel Elgort (Csillagainkban a hiba). Állítólag majd 2500 emberrel találkoztak, hogy tényleg a tökéletes színészt választhassák ki.

Hamarosan meglesz a fiatal Han Solo!

Forrás: The Hollywood Reporter
Képek: Tumblr