Műsorújság
RTL Most

Új főszereplőt keresnek a Han Solo-filmhez!

A 2018-ra várható filmnek meghallgatásai hónapok óta lázasan zajlanak. Most pedig újabb nevek merültek fel a galaktikus csibészről szóló alkotás kapcsán!

Ahogyan azt eddig is tudtuk, a fiatal Han Solo-t Alden Ehrenreich fogja játszani, de egyelőre senki mást nem erősítettek meg. Ennek ellenére kiszivárgott, hogy már a női főszereplő szerepére castingolják a tehetségesebbnél-tehetségesebb jelentkezőket!

A rendezők, Phil Lord és Chris Miller még nem hozta nyilvánosságra, hogy pontosan melyik karakter eljátszására keresik a megfelelő személyt, de az kitudódott, hogy egyelőre melyik három színésznő a legesélyesebb a szerepre:

Lássuk, kik a szerencsések:

1. Tessa Thompson, aki ismerős lehet számunkra a Creed - Apolló fia című filmből és, aki szépen lassan igazi sztárrá növi ki magát Hollywoodban. Így nem csoda az sem, hogy legközelebb a Thor: Ragnarok című moziban is láthatjuk!

2. Naomi Scott első nagyobb szerepe a készülő Power Rangers- filmben lesz, Kimberly-ként azaz Pink Rangers-ként. De a készítőket ez sem akadályozza meg abban, hogy nagy eséllyel neki adják a Han Solo-film női főszerepét.

3. Zoe Kravitz lassan kilép a rocksztár papa árnyékából, ehhez pedig mi lenne jobb lehetőség, mint hogy Alden Ehrenreich mellett tűnjön fel egy Star Wars-moziban. Persze az ifjú üdvöske szerepelt már az X-Men: Az elsők című alkotásban, valamint a nagysikerű Mad Max – A harag útja filmben, de látható volt a kevésbé sikeres A bevatott-sorozat részeiben is! Sőt a Legendás állatok című moziban is szerepel majd!

De hogy mégis kit fog eljátszani a szerencsés kiválasztott?

Mivel a Han Solo-film a Csillagok háborúja: Egy új remény előtt játszódik majd, egyes feltételezések szerint Han Solo felesége, Sana Starros lehet a titokzatos karakter, akivel Solo egy rablás során találkozott először.

Bármely színésznő nyerje el végül a szerepet, kíváncsian várjuk a további információkat a Han Solo-filmről, amit várhatóan 2018-ban mutatnak be!

Forrás: cinemablend.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók