Műsorújság
RTL Most

Most már biztos, Alden Ehrenreich az új Han Solo!

Felröppentek már a pletykák, hogy az újdonsült sztár lesz a galaxis lókötője, most azonban a rendező hivatalosan is bejelentette, hogy a készülő mozi főszereplője a fiatal színész lesz! Örülünk?

A 26 éves Ehrenreich-t a nézők eddig láthatták Woody Allen Blue Jasmine című filmjében, de főszerepet játszott a Lenyűgöző teremtmények-ben, ahogyan szerepelt a Coen testvérek A-listás sztárokkal teletűzdelt Ave, Cézár! című mozijában is! Legközelebb pedig Warren Beatty rendezésében a Rules Don’t Apply-ban tűnik majd fel!

Nem csoda hát, hogy a többezer színészből, akiket meghallgatott a rendező páros Phil Lord és Christopher Miller, őt választották, pedig olyan nevek is versenyben voltak, mint James Franco öccse, Dave Franco!

 


A készítők bevallották, már szinte lehetetlennek tartották, hogy megtalálják Harrison Ford utódját:

„Minden követ megmozgattunk, hogy találjunk valakit, akinek hasonló kisugárzása van és tökéletes a szerepre.” – nyilatkozta Lord.

Nekünk, mondjuk lett volna rá egy tippünk az Adaline varázslatos élete című filmben Harrison Ford fiatal énjét alakító Anthony Ingruber személyében!

 


Alden Ehrenreich a nagy bejelentés után elmondta, hogy a tesztfelvétele a Millennium Falcon-on történt Chewbacca társaságában:

„Soha nem játszottam még együtt egy Wookiee-val!”- árulta el nevetve a színész, eddigi tapasztalatait.

De nemcsak Solo háza táján várhatók izgalmak a Star Wars-t illetően!

A Star Wars: Episode VIII című filmről, - aminek még mindig nincs címe - rendezője felfedte, hogy a mozi ott folytatódik, ahol az előző rész véget ért Rey-jel és Luke Skywalker-rel, a rejtélyes szigeten, valamint bevallotta, hogy a hír igaz az eddig felépített díszletek, amiket használtak elfogadhatatlanok voltak.

Így nem csoda, hogy folyamatos problémák merülnek fel a forgatásokon!

A Han Solo - Star Wars film 2018-ra várható, a Star Wars: Episode VIII pedig jövőre kerül a mozikba!

Forrás: empireonline.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók