KERESÉS search-close

szellem

49 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "szellem"

A szellem után Cicciolina is elment

Tokár Tomi emléke után újabb kísértethistória került elő a múltból. A művésznő éppen egy temetőben sétált, amikor megtörtént a hátborzongató eset.

A Céllövölde játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Céllövölde játékot is!

EXKLUZÍV: Tokár Tomi “majdnem összetojta magát”

A Fókusz műsorvezetője egy korábbi párjánál töltötte az éjszakát, mikor egyszer csak egy szellem libbent be az ajtón... 

Szellemek kísértenek a Villában?

Adri egyre sűrűbben észlel paranormális jelenségeket, vagy olykor inkább annak vélt történéseket. Ez is egy olyan pillanat volt...

IJESZTŐ: szellemek a Villában!

Az egyik éjjel a villalakók fülét különös hangok ütötték meg...

 

VV Hunor majdnem meghalt?

A villalakók a hálószobában beszélgettek a paranormális jelenségekről, és megdöbbentő titkokra derült fény!

Szellemidézés a Villában

Halloween estéjén gyökerestül felfordult a villalakók élete, ráadásul egy pár örök hűséget is fogadott egymásnak Majka jóvoltából…

Láttál valaha szellemet?


szerző:
2018.02.23. 16:20
Láttál valaha szellemet?

A keleti társadalmak spiritualitása szinte áthatja azokat a sztárokat, akiket megkérdeztünk egy nagyon félelmetes témában. Sokan még lakást is úgy vesznek, hogy megteszik a szükséges óvintézkedéseket annak érdekében, hogy ne találkozzanak velük.

 

Félelmetesen jó halloweeni dekorációs ötletek a Reggeliben!

Olyan halloweeni dekoráció ötleteket szedtünk össze, amiket otthon, akár gyerekekkel együtt is el lehet készíteni, és nem kell hozzájuk sok alapanyagot beszerezni!

A nagymama szelleme megszállta a stúdiót!

Zoltán és Erika “atlantiszi gyógyítók”, akik azért érkeztek Anikóhoz, hogy egy közös barátjuknak, Ferencnek segítsenek. Feri halott nagymamája üzent nekik, és megkérte őket, adják át üzenetét unokájának: engedje el őt. Habár Feri szkeptikus a dolgot illetően, most mégis aláveti magát a mágiának…

Szellem a házban: mozgó tárgyak és megmagyarázhatatlan jelenségek

Nehéz bútorok repkednek, ajtók és ablakok nyílnak ki látszólag maguktól, vagy spontán felemelkedik valami a szobában. Ezt a jelenséget régen zörgő ördögnek vagy kopogó szellemnek hívták, ma Poltergeistnak nevezik a parapszichológusok, a szkeptikusok szerint viszont csalásokról, trükkökről és utómunkákról van szó.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Vajon lehetséges, hogy a szellemek megszállják használati tárgyainkat?

Egy perui családnak hét éve pokol az élete, mert egy Sarita nevű babába beleszállt egy szellem. Lilla King látnok azért jött a Reggeli stúdiójába, hogy elmondja, tényleg beköltözhet-e egy szellem egy játék babába, és elmondta, hogy mit tegyen az, aki ilyen furcsaságot tapasztal.

A hit segít, a tudás gyógyít

Felfokozott életritmusban élünk, és ez a rohanó világ, amiban mostanság vagyunk, megviseli az embereket. Ha megjelenik a testben egy probléma, az mindig a múltban keresendő. A test, a lélek, és a szellem harmóniája bomlik meg ilyenkor. Ezt minden szinten kezelni kell.

Zsolti:

Zsolti újabb játékot alkotott: levette az ártó szellemeket a villatársairól. Hogy mi segített neki ebben? Egy ruhafogas!

Szulejmán már képzelődik is?

Az uralkodót nagyon emésztheti valami Ibrahimmal kapcsolatban. Egyik sétája alkalmával nem hisz a szemének, mintha maga a pasa állna előtte.

Szulejmán szellemet látott? – Videó!

Napi körkérdés: Szulejmán vajon megbánta, hogy megölette Ibrahimot? Az uralkodó erősnek mutatja magát, viszont minden jel arra utal, hogy lelkiismeret-furdalása megemészti tudatalattiját.

Szulejmán békés álmát megzavarja valami

Szulejmán próbálja kizárni a körülötte történő eseményeket, talán egy kicsit el is szundikál, mikor megijeszti valami, és felriad álmából.

Horrorfilmszerű rettenet egy amerikai lakóház folyosóján!

Hajnali háromkor egy lepedővel fedett, szellemszerű lényre lettek figyelmesek egy amerikai lakóház folyosóján a hazatérő lakók.
 

Keresse meg a képen a lovon ülő kísértetet!

A fotót egy angol város temetőjében készítette egy helyi amatőr fényképész újév napján, és állítólag a régóta a környéken kísértő páncélos lovag és lovának szelleme látható rajta. Mi hiába meresztjük a szemünket, nem nagyon találjuk, de hátha önnek sikerül!

Most húz el egy aszteroida a Föld mellett

Hatalmas, koponya alakú aszteroida húz el a Föld mellett épp ezekben az órákban. Alig valamivel messzebb, mint ahol a Hold kering. Amióta rögzítik az adatokat, eddig csak egyszer, 2013-ban fordult elő, hogy égitest ennyire közel száguldott el a Föld mellett. Akkor 14 percen múlt, hogy nem csapódott bolygónkba. A mostani, Szellemnek nevezett aszteroida a csillagászok szerint egészen biztosan nem jelent veszélyt.

Hogy idézzük fel szeretteink szellemét?

Pár nap múlva Halottak napja. Ilyenkor fontos, hogy megemlékezzünk szeretteinkről. Sokan vannak, akik bizony mindent megadnának azért, hogy elhunyt szerettükkel kapcsolatba léphessenek. Hogy erre milyen lehetőség van, azt most Frabato elárulta.

Ön szerint tényleg kísértet dúlta fel az ír asszony konyháját?

Mikor Ashy Murphy fáradtan hazaért, még nem sejtette, hogy egy horrorfilm jelenetébe csöppen majd saját konyhájában. Az asszony zavarbaejtő videót tett közzé, amelyen állíása szerint az látható, ahogy egy szellem hatalmába keríti a helyiség tárgyait. Vajon tényleg paranormális tevékenységgel állunk szemben vagy Murphy csak feltűnési viszketegségben szenved? Szavazzon!

Szellemet fotóztak Ausztráliában

A képet készítő férfi végig úgy érezte a kirándulása alatt, mintha figyelnék. Csak később vette észre, hogy az egyik képen egy piros ruhás, szakállas kísértet látható a fák között. Figyelem, nagyon szellemes bejegyzés következik!

Fókusz 15-04-10


szerző:
2015.04.10. 19:20
Fókusz 15-04-10

Fókusz: Mint a mesében! - Gazdái hónapokon át keresték eltűnt kiskutyájukat! Zsebi végül másfél év után került elő! A nagy egymásra találás! Hatodik érzék - Gyerekek, akik szellemeket látnak, beszélgetnek velük. Mi a képzelet és mi a valóság? Mit tegyenek a szülők? Átverik a világot? - Az egész klímaváltozás egy nagy kamu? A magyar atomfizikust kirúgták a NASA-ból, amikor levezette az elméletét!

Ijesztő: gyerekek, akik látják a szellemeket

Vannak gyerekek, akik azt mesélik, hogy látják, érzik a szellemeket. Ijesztően hangzik, de vajon ez a valóság, vagy csak a képzelet szüleménye? Felnőttként nehéz megítélni, de beszéljenek most a kicsik arról, hogy mit is tapasztalnak. Fodor Bianka riportja.
 

Németh Kristóf kisfiát meglátogatta a nagypapa szelleme

Kristóf kisfia, Lóci egyik nap azzal fogadta édesapját, hogy a nagypapa meglátogatta. Igen ám, de Kristóf édesapja hat évvel ezelőtt halt meg, három hónappal Lóci születése után. Erről a nem mindennapi élményről kérdeztük most Kristófot!

Minden amit tudni érdemes VV Aurelio és Zsófika hullámzó szerelméről

És minden amit tudni érdemes a vércsoport diétáról pro és kontra. Ezekkel foglalkozunk kedden a 8:08-ban, s természetesen még sok más érdekes dologgal. Például, hogy mit láthatott Németh Kristóf kisfia, amikor elmondása szerint nagypapája szellemével találkozott.

Hamarosan: Ajaj! Mi történik a Villában?!

Nemsokára kiderül, mit keres egy szellem a ValóVilág lakói között, és arra is fény derül, hogy miért dobta le Laci a textilt...

Boszorkányok márpedig léteznek!

S ha nem is küldik őket máglyára, egy aprócska faluba száműzik őket, amit életük végéig nem hagyhatnak el! Afrikában legalábbis a mai napig így történik. Egy magyar kutatócsoport exkluzív felvételeket készített Ghánában és Burkina Fasóban.

Reggeli - Csak csajok 12-08-14

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz Plusz 12-04-07


szerző:
2012.04.07. 19:30
Fókusz Plusz 12-04-07

Fókusz Plusz: Szellemjárás - Hátborzongató kísértettúra és félelmetes nem evilági jelenségek. Mik állhatnak a rémtörténetek hátterében? Megszállottak - Rendszámtáblák, pokémonok és több száz kiló cukor. Felkerestük a legelvetemültebb gyűjtőket, akik semmitől sem riadnak vissza.

Szellemházak: elfojtott sikolyok és önműködő technika

Kísértetjárta lakások, ahol tárgyak potyognak a polcokról, és szellemek hagyják hátra lábnyomaikat. Magyarország leghátborzongatóbb épületeiben és lakótelepein forgatott a Fókusz Plusz.

Reggeli - Csak csajok 12-03-27

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Szellemvárosok nyomában, ahol a madár se jár

A világ legnagyobb üres városa, a 12 milliós kínai Daya Bay, az Unesco világörökségi listájára felkerült chilei Sewell, a 100 ezer szénbányász lakhelyéül szolgált japán Hashima, és magyar települések, ahol már nem az ember, hanem egyre inkább a természet az úr.

Fókusz 12-02-08


szerző:
2012.02.08. 19:59
Fókusz 12-02-08

Fókusz: A showman visszatért! - Friderikusz Sándor 13 év után ismét az RTL Klubon vezet műsort. Mivel lehetett visszacsábítani? Mellbedobással - Zimány Linda először fotóztatta magát bikiniben mellműtéte után. És mi van Dzsudzsák Balázzsal? Kísért a szellem? - A Mary Zsuzsi házába beköltözött fiatal hölgy érzi az énekesnő jelenlétét. Kié lesz a hagyaték?

Fókusz Plusz 11-10-22


szerző:
2011.10.22. 19:30
Fókusz Plusz 11-10-22

Fókusz Plusz: Szellemek nyomában - Kísértettúra a legszebb és legromosabb magyarországi kastélyokban. Főúri luxus egykor és ma. Ép testben ép lélek - Sportolók, akik a sokadik ikszen túl kezdtek futni, úszni, kerékpározni. Még a fiatalokat is lekörözik.

Titkos alagutak és misztikus sikolyok nyomában

A legfurcsább magyar kastélyokat jártuk körbe, hogy kiderítsük, melyikben ki, illetve mi él, és hogy valóban léteznek-e a falaik között kísértetek.

Csak csajok 11-09-09


szerző:
2011.09.09. 09:05
Csak csajok 11-09-09

Papadimitriu Athina élete során sok mindenen keresztülment már. De vajon a lányai megfogadják-e a tanácsait és tanulnak-e édesanyjuk hibáiból? Erről beszélgettünk a mai adásban Athinával és lányával, Nórával.

Akvafestő


szerző:
2011.09.06. 15:19
Akvafestő

Alva fest egy amerikai férfi. Azt mondja szellemek vezérlik a művészeti ténykedését, ugyanis ébren csak firkálásra képes.

A nápolyiak fele hisz a múzeum fantomjában

Szellem vagy csaló kísért a nápolyi régészeti múzeumban? A kísértethistóriát még nem sikerült megfejteni.

Portré 10-11-28


szerző:
2010.11.29. 01:25
Portré 10-11-28

Portré: „Elmentem volna takarítónak is, csak hogy betehessem a lábamat a Filmgyárba!” - mindezt egy olyan rendező mondta, akinek számos magyar kultuszfilm kötődik a nevéhez, például az Egészséges erotika, a Csapd le csacsi! vagy éppen a Csinibaba. Tímár Péter legutóbbi rendezése, a Zimmer Feri 2 kulisszatitkai mellett mesélt arról is, milyen balszerencse érte a film forgatásának első részén, laknak-e szellemek a Savoyai-kastélyban, hogyan élte meg élete talán egyetlen bukását, és hogy mi az, amit még mindenképpen szeretne filmre vinni.

Gyermekszellem kísért Kolontáron?

Egy gyermekarcot véltek felfedezni egy sérült ház sarkán Kolontáron, pont ott, ahol a 14 hónapos Angyalkát elsodorta anyukája karjából az iszapáradat.

Lefotózták Jacko szellemét!


szerző:
2010.06.25. 20:25
Lefotózták Jacko szellemét!

A pontosan egy évvel ezelőtt elhunyt sztár képét vélte felfedezni egy miskolci asszony egy fényképen. Szellemfotók és halottlátók a Fókuszban!

Reggeli 10-05-06


szerző:
2010.05.06. 08:43
Reggeli 10-05-06

Szellemidézés élő adásban! A mai Reggeliben itt volt még Doszpot Péter is, aki exkluzív fotókat mutatott ikerlányairól, Balázs Fecó pedig 12 éves kisfiával érkezett hozzánk.

Tényleg elvisz a mumus?


szerző:
2010.02.18. 20:55
Tényleg elvisz a mumus?

Egy 3 és egy 10 éves kislány mesélt arról, hogy beszélő, és mozgó emberi alakokat látnak a lakásban, akik rendszeresen megjelennek előttük.

Idén egy kicsit más lehet a Halloween

Amerikában nem mindenki nézi jó szemmel a rémisztő maskarákat.

Bevetésen a Szellemvadászok!


szerző:
2009.10.29. 16:20
Bevetésen a Szellemvadászok!

A paranormális jelenségek kutatói kamerával és diktafonnal erednek a túlvilági lények nyomába.

Kísértetek garázdálkodnak a metrón?

Egyre kevesebben utaznak a moszkvai metrókon, mert félnek a szellemektől.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való