Reggeli

Rubint Rella szerint hazavitt a munkából egy szellemet, ami napokig kísértette a kutyáját, de kinyitotta neki az ajtót és távozásra szólította fel

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 6. 11:39

Először azt hitte, hogy biztosan a barnítókréme miatt van. 

Rubint Rella egy hete osztott meg egy furcsa történetet a közösségi médiában, Instagram-történetében arról írt, hogy kutyája furcsán kezdett el viselkedni, és arra jutott, hogy a házi kedvencek viselkedését az is megváltoztathatja, ha a gazdájuk egy szellem befolyása alatt áll.

Katasztrófa volt, én még nem tapasztaltam ilyet

– kezdte részletes beszámolóját a Reggeliben.

Azt mondta, egyik nap, amikor késő este haza ért a munkából, furcsállta, hogy a kutyája nem üdvözölte boldogan, de annyira fáradt volt, hogy nem foglalkozott vele. Igen ám, de a kutya még másnap reggel is tartózkodott a gazdájától.

Először azt hittem, hogy biztos a barnítókrémem miatt van, és akkor odatettem mellé a kupakot, hogy megszagolja, de nem futott el.

Mivel Rella rendszeresen viszi kutyáját az orvoshoz, nem gondolta, hogy beteg lenne, ráadásul az állat jókedvű volt, evett, játszott, a párjához is odament, egyedül vele szemben viselkedett furcsán.

Arra is gyanakodott, hogy a kutya netán azt érzi rajta, hogy gyereket vár, több kommentelő is beleültette a fejébe ezt az elméletet, az elvégzett négy terhességi teszt azonban nem igazolta ezt.

És akkor arra jutottam, hogy lehet, hogy a munkából hazavittem magammal egy szellemet, egy energiát, amitől megijedhetett a kutya. 

Pont a nagynénémnek, Rékáéknak az esküvőjén voltunk évekkel ezelőtt egy kastélyban, és ott mondták nekünk, hogy abban a részében a szállodának valakik elhunytak, és ott szoktak furcsa dolgok történni. Bementünk a szobába, a kutya végig ugatott, és amikor rászóltunk, hogy hagyja abba, bebújt az ágyba és nem jött ki” – osztotta meg korábbi kísértetélményét is.

Rubint Réka unokahúgának alaposan meggyűlt a baja az állítólagos kísértettel, napokig eltartott, amíg újra megnyugodott. 

Lefürödtem, kinyitottam az ajtót, hogy köszönöm szépen, kérlek, távozz, este is elmondtam egy-két imát, hogy szeretném, hogy amitől fél a kutya, az elmenne, vettem fehér gyertyát, füstölőt. Egy olyan négy nap után elmúlt, nyitott felém a kutya, most már nagyon jó a viszonyunk

– mondta.

Történetét Fischl András mestermágus, azaz Frabato is meghallgatta, aki a Reggeli stúdiójában megállapította: 

majdnem száz százalék, hogy hazavitt valamit.

„Általában, ha haza hozol valamit, akkor amikor hazaérsz abba a közegbe, ahol jól érzed magad, a lélek megszabadul ettől a tehertől, és a kutya egy vevő, a lélektársunk, és ezt átveszi, és hét napon belül elmúlik. Ha a hetedik napra már semmi baja, akkor biztos, hogy átment rajta és letisztította ezt az energiát” – fejtette ki álláspontját Frabato mestermágus. 

#Reggeli#Videó#Bulvár#rubint rella#mágus#szellem#kísértet#kutya

Címlapról ajánljuk