Bulvár

Reviczky Gábor: A 37 évesen elhunyt édesanyám megjelent nálunk a nappaliban

rtl.hurtl.hu

2024. január 23. 5:54

Rendkívüli természetfeletti jelenségnek lehetett részese Reviczky Gábor, aki hisz abban, hogy csak a test hal meg, a szellem tovább él. 

Nem foglalkoztatja az elmúlás Reviczky Gábort, aki több mint egy éve küzd rákbetegségével. A színész a Meglepetés magazinnak adott interjújában közölte, hogy „nem foglalkozom az elmúlással, hiszen csak a test hal meg, a szellem tovább él” – írta a 24.hu.

Reviczky Gábor elmondta, hogy felesége nyitott az okkultizmusra, és jó ideje már őt is érdekli a téma. Nemrég édesanyja szellemét is látták feleségével, amikor „egy olyan csillagkapu volt nálunk, hogy több családtagunk is leérkezett”. A színész elmondta:

Most először fordult velem elő, hogy a 37 évesen elhunyt édesanyám is megjelent nálunk a nappaliban. A feleségemnek még beszélni is sikerült vele.

Rendkívüli dolognak tartom, hogy részese lehettem egy ilyen természetfeletti jelenségnek” – tette hozzá.

Betegségével kapcsolatban közölte, hogy az eredményei jók, de teljesen gyógyultnak nem nyilváníthatják. Elárulta, hogy a dohányzást orvosi tanácsra nem hagyhatja már abba, mert „a szervezetem annyira hozzászokott a méreghez, hogy ha leszoknék, nagyon rövid időn belül meghalnék”.

Reviczky Gábort 2022 végén diagnosztizálták prosztatarákkal, azonnal megműtötték, de a kezelések után áttéteket találtak nála, így a korábbi terveivel ellentétben – hogy csak gyógyszeres kezelést kapjon – mégis bevállalta a kemoterápiát is. Tavaly nyáron a Fókusznak beszélt arról, hogyan érzi magát.


Őszre ismét súlyosbodott a betegsége, de ez sem tartotta vissza attól, hogy dolgozzon, mert úgy érzi, a munkában töltött idő terápiás jellegű is, a forgatások elterelik a gondolatait. A Fókusznak azt is elárulta, milyen üzeneteket kap az emberektől, és színésztársai – Udvaros Dorottya és Schmied Zoltán – is elmondták, hogyan tekintenek rá betegsége óta. 


Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#reviczky gábor#szellem#okkultizmus#természetfeletti#rák#betegség#Rákbetegség

Címlapról ajánljuk