Külföld

Rossz hír: hozzáment egy jóképű szellemhez, de nemrég elvált tőle a 40 éves nő

rtl.hurtl.hu

2023. július 18. 8:02

A szellem csalta a feleségét. A váláshoz ördögűzésre volt szükség.

Rossz hír a hosszú házasságok híveinek: a nő, aki hozzáment egy Viktória korabeli szellemhez, nemrég elvált a túlvilági férfitől. A váláshoz ráadásul ördögűzésre volt szükség – írja a Viktória korabeli szellemekkel viszonylag ritkán foglalkozó LAD Bible.

Mint írják, a Brocarde néven ismert 40 éves nő egy viharoson éjszakán ismerkedett meg a Viktoriánus korból származó „ördögien jóképű” szellemmel, Edwardóval, aki minden előzetes bejelentés nélkül robbant be Brocarde hálószobájába.

Öt hónak együttjárás után a szellem és földi párja házasságot kötöttek, az esküvőt tavaly Halloweenkor tartották.

Sajnos azonban hamar rosszra fordultak a dolgok, a feleség beszámolója szerint Edwardo már a mézesheteik során felöntött a garatra és egyre inkább kisajátította volna a feleségét.

Ennél is aggasztóbbnak bizonyult a szellemférfj rajongása Marilyn Monroe-ért, amit ugyancsak nem nézett jó szemmel a feleség. Edwardo olykor napokra eltűnt, visszatértekor pedig Monroe kedvenc parfümjétől, a Chanel No.5-től illatozott.

Végül Brocarde a válás mellett döntött, ami a házasságkötésük helyszínül szolgáló kápolnában, egy ördögűzés keretében történt meg.

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

#Külföld#szellem#vikroriánus kor#válás#ördögűzés#marilyn monroe

Címlapról ajánljuk