Bulvár

Egy nő 9 éve elhunyt férjét látta egy étteremben

rtl.hurtl.hu

2023. január 25. 12:11

Az özvegy gyanútlanul nézelődött a Facebookon, amikor sokkoló videót talált. Egy indiai étterem posztjában meglátta évek óta halott férjét. Nem hagyta annyiban a dolgot.

Az 59 éves Lucy Watson gyanútlanul olvasgatott, amikor egyszercsak szembejött vele egy indiai étterem videója, amin meglátta a férjét. Azonban az érdekesség csak most következik: Harry már 9 éve elhunyt.

Nem kételkedtem, hogy a férjemet látom. Nem tudtam leállítani a videót, ezért harmincszor újranéztem és minden egyes alkalommal egyre biztosabb lettem.

– nyilatkozta Lucy a MailOnline-nak.

A videóban 0:14-nél, a jobb oldalon látható az említett férfi és fia, akivel éppen vacsoráznak:


Lucy döbbenten szembesült vele, hogy párját látja, és azonnal írt az étteremnek – ahova korábban évekig jártak –, hogy kiderítse, mikori a felvétel. Ezen a ponton valószínűleg arra számított, hogy végre megnyugodhat, azonban a hely képviselői értesítették, hogy egy hete vették fel a videót. Az özvegy ezt nem akarta elhinni, és kitartott mellette, hogy az étterem alkalmazottai hazudnak és egy régi felvételt tettek ki újra.

Miután nem hagyta annyiban a dolgot, a hely egyik menedzsere vette kézbe a dolgot, aki leírta, hogy azért készültek a felvételek, hogy azokkal bemutassák a vadonatúj asztalaikat, amiket 2023-ban vásároltak.

Egy másik komment ráadásul szintén megkérdőjelezte Lucy Watson állítását: Kiera Doherty ugyanis leírta, hogy a videóban édesapja és testvére láthatóak.

Úgy tűnik, szellemek helyett hasonmások kérték ki a megérdemelt samosáikat Sussexben.

Nyitókép: Tero Vesalainen / Getty Images

#Bulvár#özvegy#étterem#szellem#sokk#halott

Címlapról ajánljuk