Fókusz

Teszteltük a halottlátót, aki állítólag érzi a szellemeket és kommunikálni is képes velük

Maár LauraMaár Laura

2024. április 9. 21:07

Valkusz Lili azt állítja, sokszor nem tudja megkülönböztetni az élőket a holtaktól, amikor az utcán sétál. A fiatal lány azt mondja, gyerekkora óta érzi a szellemeket és kommunikálni is képes velük. A magát szellemlátónak tartó lányt elvittük egy gyilkosság helyszínére, nem mondtuk el neki mi történt ott és kíváncsian vártuk mit lát.

A budakeszi erdő szélén, a második kerületben sétál Valkusz Lili halottlátó, aki azt állítja, hogy látja és érzékeli a szellemeket. Egy szörnyű gyilkosság helyszínére vittük el. Egészen pontosan ahhoz a házhoz, ahol Soproni Ágnes színésznőt gyilkolták meg a saját fia közreműködésével még 2000 márciusában. De Lili ezt nem tudja, nem árultuk el neki, hogy hova érkeztünk. 

Iszonyatosan nagy a düh, a harag ezen a területen, meglök szinte ez az energia 

– mondta a lány.

Bár a tudomány mai álláspontja szerint nincsenek szellemek, Lili azt állítja, hogy gyerekkora óta látja őket és kommunikálni is tud velük. A szülei meséltek neki arról, hogy csecsemő korában észrevették, más, mint a többi gyerek. Azt állítja, később beszélgetett és játszott is a szellemekkel. Emiatt az iskolában nem értették őt meg, és nem barátkoztak vele. A társai ugyanis azt mondták, csak képzelődik. Eleinte mindenkinek mesélt különleges képességéről, de idővel egyre óvatosabb lett.

Azt mondja, számtalan találkozása volt már szellemekkel. Állítása szerint előfordult, hogy egy kísértet ült a nappalijában, máskor pedig a belvárosi bérháznak a folyosóján látta éjszakánként körözni a már 30 éve halott gondnok lelkét. Úgy érzi, sokszor nehéz szétválasztania a mindennapokban, hogy mi a látomás és mi a valóság. 

Hogy Lili hogyan kommunikál a szellemekkel, és melyek azok a helyek, ahol „átvérzik az idő”, kiderül a fenti videóra kattintva.

#Fókusz#Videó#halott#szellem#ezotéria#rtl#halottlátó

Címlapról ajánljuk