Bulvár

Berki Krisztián szelleme jelent meg Hajdú Péterék konditermében a halottlátó szerint

rtl.hurtl.hu

2022. december 16. 5:53

Nem hisznek az ilyesmiben, mégis megfagyott a vér ereikben. 

Hajdú Péter Berki Krisztián halála után néhány nappal tapasztalt furcsa dolgokat az otthonában. A nem mindennapi élményről a Frizbi TV-n péntek este látható Sebestyén Balázs-interjú felvételén mesélt, ezt pedig a Blikk szemlézte.

Eszerint Hajdú Péter a beszélgetésben hangsúlyozta: nem hiszek a halottlátóknak, mégis furcsa tapasztalásban volt része néhány nappal Berki Krisztián halála után.

Otthon voltak Eszterrel, és a tévé előtt elaludtak, majd furcsa csörömpölésre ébredtek. „Lementem, mert van alul egy gépház, gondoltam biztos ott valami. De van lenn egy kis konditerem-szerűségünk, van benne egy futópad meg egy kondigép. A kondigépet kilenc éve vettük, de sosem használtuk. Bementem a gépházba, ott volt valamilyen alapzúgás. Eszti mondta, hogy a kondigép zúg, de megyek föl a gyerekhez. Gondoltam akkor biztos az elem, kiszedem a kondigépből az elemet. Elkezdtem hátulról szétszedni azt a kis kijelzőt. De nem tudtam, és most jön a lényeg, esküszöm, hogy így történt: előrejöttem, és mint ahogy a kvarcórában vannak a betűk, az volt kiírva, hogy Berki” – elevenítette fel a történteket Hajdú Péter, aki ezután szólt párjának, hogy menjen le. Eszter felsikoltott, azt mondta, azonnal menniük kell el onnan. 

Mindezt úgy, hogy egyikünk sem hisz ebben

 – mesélte a megdöbbentő tapasztalásait Hajdú, aki egyből egy ismerősét hívta, aki jártas a szellemvilággal kapcsolatos élményekben.

Kovács-Magyar Andrást hívta fel a történtekkel. „Azt mondta, várj egy kicsit Petikém, megnézem. Nem tudom, milyen szertartással, de megnézte, aztán azt mondta, ott van velünk Berki Krisztián szelleme. Azt mondta, ha érte megyek, ő elengedi. Nagykovácsiban lakik, de elmentem érte éjjel 11-kor, közben felhívtam egy barátomat telefonon, aki azt mondta, hogy ez biztosan így van, hiába nem láttam még ilyet, ezt el kell hinnem. Közben visszamentünk, az Esztinek ott volt már a barátnője meg a férje, és álltak a sarokban, úgy féltek, hogy mi fog történni. Andrással lementünk, és mondta, hogy érezni fogunk egy kis melegséget. Ahogy kimérte, odamentünk, és lehet hogy bebeszéltük magunknak, de ott tényleg melegebb volt a levegő. Meggyújtott egy gyertyát, majd mondott egy-két dolgot, aztán elment. András később azt mondta nekem, ez azért van, mert nekem tudomásul kell vennem, hogy a szellemvilág létezik” – mesélte a műsor felvételén Hajdú Péter.

Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

#Bulvár#szellem#halottlátó#hajdú péter#berki krisztián

Címlapról ajánljuk