Bulvár

Berki Krisztián édesanyja állítja, minden éjjel eljön hozzá a fia szelleme

rtl.hurtl.hu

2022. június 27. 6:41

A celeb édesanyjának a tragédia óta nem volt egy nyugodt éjszakája.

Vigasztalhatatlanul gyászolja májusban elhunyt fiát Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony. A Bors szerint ugyan nem mindig volt jó a kapcsolatuk, de az utóbbi években újra közel kerültek egymáshoz. A napokban előkerült egy házi videó, amelyet Berki készített karácsonykor. Az édesanyját egy kiskutyával lepte meg, a felvétel mellé pedig azt írta: 

Anyukám szeretett volna egy kiskutyát... hát azt kapta… Tudjátok, férfitársaim, amikor a családod vagy szeretteid minden egyes álmát, kívánságát teljesíted, akkor az Ő boldogságuk által Te leszel a világ legboldogabb embere… Én azt hiszem, csakis hálával és köszönettel tartozom... és persze felkészülten várom a jövő évi kívánságokat.

A videón az édesanya megkapja a kutyát, Berki pedig azt mondja neki: „Muter! Vigyázz rá, légy szíves! Nem él olyan hosszú időt, mint én, de jó kis társad lesz és sokkal hűségesebb, mint az emberek."

Krisztián édesanyjának azóta a legjobb barátja Deni, a kiskutya, viszont, ahányszor ránéz, mindig ezt a mondatot hallja.

Olyan hangosan cseng a fülemben ez a pár mondat, hogy szinte bele­bolondulok!

– mondta a Bors megkeresésére Júlia. A gyászoló édesanya elmondta, a fia közel két hónapja hunyt el, de még mindig nem tudja felfogni, hogy nincs többé. Szerinte hiába mondják, hogy az idő minden sebet begyógyít, ez nem igaz, sosem fog meggyógyulni a lelke. 

Minden este vagy tízszer felriadok, nem tudok aludni. Kinyitom a szemem és ott áll Krisztián az ágyamnál. 

Nem szól egy szót sem, csak néz engem. Megszakad ettől a szívem. Nem tudom, meddig tart ez, nem tudom, miért látom a szellemét minden éjszaka, de talán így még nehezebb az elengedés – tette hozzá. 

Nyitókép: Dési Áron / rtl.hu

#Bulvár#berki krisztián#szellem#júlia asszony#éjszaka

Címlapról ajánljuk