... a szomszéd tehene

Sára attól tart, megölt valakit, Tivadar pedig egy szellem után nyomoz – ez történ ...a szomszéd tehenében

rtl.hurtl.hu

2024. február 2. 20:00

Az egykori barátok újabb lehetőséget kapnak, hogy borsot törjenek egymás orra alá. Miközben Sára igyekszik elrejteni a bűneit igazoló bizonyítékokat, Tivadar nyomozni kezd egy kísértet után. Ez történt múlt héten …a szomszéd tehenében.

Ez történt hétfőn, a 21. részben:

A nagy szakítás után a két család külön utakon kezd járni. Egy osztálytalálkozó új lehetőséget ad az egykori barátoknak arra, hogy betartsanak egymásnak. Nóri randiján fellángolnak a vágyak. Tivadar egy szellem után kezd nyomozni, és közben megint baleset éri.

Ez történt kedden, a 22. részben:

Béla komoly döntés előtt áll: mi a fontosabb neki, egy régóta várt csomag, vagy Laci utálata. Sikerül-e Mercinek elérni a célját? Béla szembesül tettei következményével. Laci rossz híreket kap, de legalább a fia jövőjét szeretné támogatni. Tibi kénytelen bevallani egy nagy titkát.

Ez történt szerdán, a 23. részben:

Tivadar kísértetet lát. Laci kezd besokallni, amikor végre jó híreket kap. Ki tudja magyarázni magát Ricsi? Nóri olyan munkaajánlatot kap, amit jobban megfizetnek a mostaninál, de nehezebb lenne vállalnia a családja előtt – vajon hogyan dönt? Vivien le akarja leplezni Sára csalását.

Ez történt csütörtökön, a 24. részben:

Nóri lázad a szülői kontrol ellen, nem gondolva arra, ennek milyen következményei lehetnek. Kiderül, sikerül-e Dodó terve Nórival, és hogy mit tesz Vivien a fejszével. Sára attól tart, megölt valakit, aki Tivadarnak fontos volt. Tivadar a szellem után nyomoz, és sikeresen meg is találja.

Ez történt pénteken, a 25. részben:

Sára igyekszik bűnének nyomait elrejteni. Mercit behívják egy igazi filmes szereplőválogatásra. Vajon megkapja-e a szerepet? Mi lesz Vera és Misi kapcsolatának a jövője? Laci úgy érzi, kezd az élete megint rendbe jönni, de akkor egy váratlan küldemény érkezik neki. Béla is a váratlannal szembesül, miközben épp nyaralni indulna Verával.

#... a szomszéd tehene#Videó#ez történt#összefoglaló#sára#TIvadar#gyilkosság#szellem#béla#laci#vivien#ricsi#Merci#nóri#dodó

Címlapról ajánljuk