KERESÉS search-close

gazdag

34 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gazdag"

13 kiló arannyal jár a vietnami üzletember

Furcsa babonája miatt el sem indul otthonról, ha nem öltözik tetőtől talpig aranyba. Đại Gia Phúc vietnami üzletember csak úgy hajlandó kilépni a lakásából, ha rajta van méretes aranymedálja. A 36 éves férfinek még évekkel ezelőtt egy feng-shui szakértő javasolta, hogy hordjon aranyat, mert az szerencsét hoz.

Nagyobb lett az egyenlőtlenség a legjobban és a legrosszabbul keresők között

Több mint 8 százalékkal, nettó 108 ezer forintra nőtt egy átlagos magyar havi jövedelme tavaly, amelynek a nagyját el is költötte - az életszínvonalról szóló friss KSH kiadvány alapján. Az egyenlőtlenség viszont fokozódott a legjobban illetve a legrosszabbul keresők között. És az elmaradott térségek sem tudtak felzárkózni.

Eltűnt Kína egyik leghíresebb színésznője

Eltűnt Kína egyik leghíresebb és a világ egyik leggazdagabb színésznője. A több hollywoodi produkcióból is ismert Fan Bingbing június eleje óta nem adott hírt magáról, pedig korábban nagyon gyakran posztolt közösségi oldalain. Meg nem erősített hírek szerint miután elterjedt róla, hogy adót csalt, a kínai hatóságok kényszerítették arra, hogy eltűnjön.

Kik lehetnek a leggazdagabb sztárok?

Taylor Swift tarol! 2016-ban ő kereste a legtöbbet a hírességek közül, 170 millió dollárt, azaz 48,3 milliárd forintot zsebelt be. Mögötte következik 46 millió dollárral Jennifer Lawrence, aki ezzel az összeggel a legjobban kereső hollywoodi színésznő. De kik voltak még két éve a trónon?

Orbán engedi a gazdagodásukat?

A miniszterelnök feltehetően engedi, hogy bizonyos üzletemberek nagyon gazdagok legyenek, ezt nyilatkozta a Financial Times-nak Lánczi András, a Fideszhez közel álló Századvég Alapítvány egykori elnöke.

Így üzen a pénz angyala

A pénz angyala. Így hívatja magát egy kolumbiai férfi, akinek annyi pénze, hogy már nem tudja hová tegye. A bankba nem akarja tenni, inkább osztogatja a rászorulóknak. Azt mondja, példát akar mutatni az oligarcháknak: úgysem vihetik a sírba a pénzüket.

35. rész - Segítség, gazdagok lettünk!

Amikor Mihály egy lottónyereménynek köszönhetően végre óriási esélyt kap, madarat lehetne fogatni vele örömében, de felesége nem osztozik a boldogságában. Vajon a család egyben marad, vagy a hirtelen jött pénz mindent tönkretesz?

9. rész - A gazdag család csődbe ment!

Amikor Bernadett és a gyerekek egy több hetes nyaralás után hazaérkeznek a Maldív-szigetekről, Zsolt váratlanul egy ősöreg kocsival jön ki értük a repülőtérre. Zsolt megtörten számol be a családjának arról, hogy a cége csődbe ment és el kellett adniuk a drága házukat...

 Két véglet: Csenyéte és Telki

A Borsod megyei Csenyéte az ország legszegényebb települése, Telki pedig a leggazdagabb, ez derül ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felméréséből, amelyet a tavalyi adóbevallások alapján készítettek. Eszerint Csenyétén átlagban havi 36 ezer forintot keresnek az ott élők. Az éves kereset éppen annyi, mint amennyi Telkiben a havi.

Ők a leggazdagabb hírességek


szerző:
2016.07.13. 19:15
Ők a leggazdagabb hírességek

Taylor Swift tarol! Az elmúlt egy évben ő kereste a legtöbbet a hírességek közül, 170 millió dollárt, azaz 48,3 milliárd forintot zsebelt be. Mögötte következik 46 millió dollárral Jennifer Lawrence, aki ezzel az összeggel a legjobban kereső hollywoodi színésznő. Britney Spears a zenészek között 30,5 millió dollárral az utolsó helyen áll. Swiftet a zeneiparban egy fiúbanda követi, a One Direction 110 millió dollárt keresett. Robert Downey Jr. viszont nagy visszaesőnek számít, tavalyi nyolcadik helyéről a 86-ra esett a maga 33 millió dollárjával.

Kinek mennyit ér a pénz?


szerző:
2014.11.27. 17:00
Kinek mennyit ér a pénz?

Háromszáztízezer forint. A lakosság legjobban kereső 20 százaléka szerint ennyi kell, hogy nagyon jó életszínvonalon éljünk. Azok szerint azonban, akik a „legkevesebbet” keresik, elég lenne akár havi 147 ezer Ft is ugyanehhez. Vajon mire elég havi 147 ezer Ft fejenként és tényleg luxust nyújt-e a havi 310 ezer Ft-os havi apanázs?

Házon kívül 14-09-03


szerző:
2014.09.04. 00:25
Házon kívül 14-09-03

Házon kívül: Szegénysorból indult, és nem szerette a focit, mára viszont dúsgazdag, és igen közel került a futballhoz. Gázszerelőből lett milliárdos, aki tömegével nyeri el az állami megrendeléseket, és igen jó viszonyt ápol a miniszterelnökkel.

Fókusz 14-05-08


szerző:
2014.05.08. 18:30
Fókusz 14-05-08

Fókusz: Darnyit elgázolták - Világklasszis úszónkat egy teherautó ütötte el Floridában! Dollármilliós kártérítést kaphat! Sosem nyugszanak - Volt, aki a saládját, volt, aki a házát veszítette el a vörösiszap-katasztrófában. Visszamentünk a tragédia helyszínére. Vérlázító döntés - Tizenhatezer forintra büntették, mert teát ivott a buszon! De mit szabad és mit nem a tömegközlekedési eszközökön?

Hogyan lehet egy jó ötlettel a csúcsra jutni?

Magyarország milliárdos üzletembereit látogattuk meg. A leggazdagabb magyarok TOP 150 listáján szereplőket. Gyártulajdonosok, bankárok, kereskedők, számítógépes guruk világába kísérjük most el Önöket. Oda, ahová még egy 2 milliárdos lottónyereménnyel sem lehet bekerülni.

Fókusz Plusz 13-05-11


szerző:
2013.05.11. 19:25
Fókusz Plusz 13-05-11

Fókusz Plusz: Mesés vagyon - Vendégségben a világ egyik leggazdagabb emberénél, Magyarország tiszteletbeli konzuljánál. Érthetetlen - Bravúros szóvirágok, banális félreértések. Szembesítettük a zenészeket saját dalszövegeikkel.

400 négyzetméteres házból a pincébe

Hogyan él szinte 0 forintból egy csődbe ment házaspár?

Gazdagok, akik nemcsak magukra költenek

A vagyon nemcsak élvezettel, hanem felelősséggel is jár. Ezzel tisztában vannak sokan azok közül is, akiknek megadatott a jólét. Bill Gates és Warren Buffet nemrég bejelentették, hogy vagyonuk felét jótékony célra adományozzák.

3 ember életét oltotta ki az ittas anyuka

Állítólag 800 millió eurót hagyott családjára a nőnek az apja, aki kedden 3 ember halálát okozta az M3-as autópályán. A szabályosan haladó autóba rohanó nő kétgyermekes anya, akinek családjában nem számít a pénz.

Fókusz Plusz 12-05-05


szerző:
2012.05.05. 19:30
Fókusz Plusz 12-05-05

Fókusz Plusz: Állati pénzek - Bemutatjuk a leggazdagabb magyar állatokat: a tyúkot, a birkát és a kutyát, akik megkeresik a tápra valót. A nyomor tornácán - Ingyen gyógyít a magyar plasztikai sebész a világ egyik legszegényebb országában, Bangladesben.

A gazdagok mentsvára a végtörlesztés?

Ami az adósok többségének nem megy, a képviselőknek már annál könnyebb lehet. Tényleg csak a tehetősebbeket segíti a végtörlesztés?

A világ legjobban fizetett sztárpárjai

Gisele Bündchen szupermodell és sportoló férje, Tom Brady a világ legtehetősebb sztárpárja.

Majdnem 1 milliárdot nyert, most újra dolgozik

Három év henyélés után ismét munkába jár egy brit lottómilliomos, mert elunta a semmittevést.

Az űrből is látszani akar a dúsgazdag sejk

Az űrnek ír egy arab úr, pontosabban írat: akkora betűkből mintáztatja meg nevét, hogy az a világűrből is olvasható lesz.

A pénz nem boldogít, vagy mégis?


szerző:
2011.05.05. 19:46
A pénz nem boldogít, vagy mégis?

155 milliárd forintos vagyonnal ma bárki a leggazdagabb ember lehet Magyarországon. A legtehetősebb nőnek pedig minimum 34 milliárdot kell összeszednie. De hogyan tehetünk szert ekkora bevételre? A listavezetők életművében megtaláljuk a titkot.

Fizetőssé tennék a bölcsiket a gazdagoknak

A tehetősebbekkel megfizettetné a gyerekek bölcsődei elhelyezését a Nemzeti Erőforrás Minisztériumának helyettes államtitkára.

Elszegényedhet Törökbálint?

Törökbálint az ország egyik leggazdagabb települése. A bevételek jó része cégektől jön, amelyek itt telepedtek meg, és ide fizetik az iparűzési adót.

Rongyrázás felsőfokon Moszkvában

A legtehetősebbeknek szánt rendezvényen exkluzív autók, luxusruhák, ékszerek kaphatóak.

Adóztassák meg jobban a gazdagokat!

Több adót kell kivetnie az amerikai kormánynak a gazdagokra - mondta a világ 3. leggazdagabb embere.

Incidens Obama beszéde alatt


szerző:
2010.10.06. 13:11
Incidens Obama beszéde alatt

Leesett Barack Obama beszéde közben az elnöki tisztséget jelző pecsét a pulpitusról.

Adócsaló a világ leggazdagabb asszonya?

Keresetet nyújtott be pénteken a világ leggazdagabb asszonya saját lánya ellen.

Tovább gyarapította vagyonát Berlusconi

Silvio Berlusconi 57 százalékos jövedelememelkedéssel 23 millió eurós többletet produkált 2008-ban.

Vagyonadó: ma van az első bevallási határidő

Három vagyontárgy típust, a légi, a vízi és a nagy teljesítményű személygépkocsikat terheli.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való