Bulvár

Kiderült, mire költi Azahriah a rengeteg pénzt, amit az arénakoncertekkel keres

rtl.hurtl.hu

2024. május 25. 19:23

Azahriah milliókat kaszálhat a tripla telt házas koncerttel – azt is elárulta, mit tud kezdeni ekkora összeggel.

Nem nagyon tud elkölteni ilyen óriási összegeket Azahriah, mint amiket a mostani tripla arénakoncerttel keres, írja a Pénzcentrum Baukó Attila interjúja alapján, amit a Friderikusz Podcastnak adott.

Pontosan azt mondta: „Ezek már olyan összegek igazából, hogy nem is nagyon találnék már impulzust abban, hogy ezt elköltsem. Max ha szerencsejátékoznék, vagy valami végtelen pénznyelőcsőben találnám meg az élvezetemet, akkor biztos, hogy el tudnám költeni.”

Hozzátette azt is: „Egyébként ez nekem olyan mennyiségű pénz – nyilván meg se közelíti az igazi gazdagokat, de – annyi, hogy én ezt nem tudom már mire költeni.” Elmondta: vásárolt már drága gitárokat, ruhákat és cipőket, valamint az életszínvonalának fenntartására költ rendszeresen.

Azahriah arénakoncertjeivel korábban több videóban foglalkoztunk. A zenész három telt házas stadionkoncertjével a Puskás Arénában már 22 évesen történelmet ír. De vajon mitől emelkedik ki ennyire a magyar mezőnyből, megismételheti-e valaki ezt a sikertörténetet, és kell-e közéleti témákról szólnia popzenének? Erről kérdeztünk rajongókat a pénteki koncert előtt:


Bár az elején pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket a koncertekre, a hírek később arról szóltak, hogy még vannak szabad helyek. Nyerészkedésről lenne szó? Trunk Tomi, a Z generáció kutatója szerint az ok inkább az lehet, hogy nagyon sokan impulzívan vásároltak jegyet. Az elején erős volt a FOMO érzése, azaz a kimaradástól való félelem, és sokan nem gondolták át, hogy tényleg el fognak-e tudni menni a koncertre. A pénteki Reggeliben Azahriah és egy neves hazai cipőmárka közös kollekciójáról is szó esett.


Nyitókép: MTI / Vasvári Tamás

#Bulvár#Azahriah#pénz#vagyon#gazdag#puskás aréna#koncert#költés

Címlapról ajánljuk