Fókusz

3 ember életét oltotta ki az ittas anyuka

rtl.hurtl.hu

2012. augusztus 22. 19:00

Állítólag 800 millió eurót hagyott családjára a nőnek az apja, aki kedden 3 ember halálát okozta az M3-as autópályán. A szabályosan haladó autóba rohanó nő kétgyermekes anya, akinek családjában nem számít a pénz.

Valószínűleg nem a hőség és nem is a fáradtság okozta a halálos ütközetet az M3-as autópályán. Kedden még csak annyi volt biztos, hogy a kiérkező rendőrök egy vodkásüveget találtak a helyszínen.

Az autóban két házaspár tartott Budapest felé, amikor hátulról beléjük hajtott a baleset okozója. Az ütközés és az azt követő tűz következtében hárman meghaltak, a negyedik utast súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A tragédiát Eva Rezesova okozta, aki a korábbi szlovák hírközlési és munkaügyi miniszter, Alexander Rezes lánya. Ő kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet. Apja állítólag hatalmas vagyont, 800 millió eurót hagyott a családra. Ebből telt valószínűleg a drága terepjáróra is.

Eva Rezesova az utóbbi években belevetette magát az éjszakai életbe, ahol nem vetette meg az alkoholt sem. A 35 éves nőt előzetes letartóztatásba helyezték.

#Fókusz#rtl#autó#baleset#tragédia#pálya#megölte#ittas#m3#gazdag#részeg#szlovákia#elütötte#f

Címlapról ajánljuk