KERESÉS search-close

baleset

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "baleset"

Halálra gázolt egy idős embert, majd továbbhajtott felrakatni a műszempilláit

Két éve halálra gázolt egy idős férfit egy bódult állapotban lévő nő, aki egy közeli szálloda szépségszalonjába sietett, hogy felrakassa a műszempilláit. A bíróság most döntött az ügyében.

Már 400 lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat idén

Még csak két hét telt el az évből, de már több mint 400 lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat országszerte. Ezekben 12 ember halt meg, 26-an pedig megsérültek. Az áldozatok többsége egyedül élő idős ember.

Volt szépségkirálynő is segített az életmentésben

Hallássérült szépségkirálynő is részt vett az életmentésben. Szabadi Diána polgárőrként járőrözött a rendőrökkel Szegeden, amikor egy háztűzhöz riasztották őket még az év elején. Egy idős asszony háza gyulladt ki, őt kimentették, majd kihozták a gázpalackokat, és kitolták a nő autóját, hogy ezek nehogy felrobbanjanak.

BKV busz sodort el egy kerékpárost a Boráros térnél

Biciklist sodort el egy BKV busz Budapesten. A kerékpáros kamerája vette fel, ahogy a megállóba soroló 23-as járat felborította őt a Boráros térnél.

ÉLETVESZÉLYES: biciklist sodort el egy busz Budapesten

Biciklist sodort el egy BKV busz Budapesten. A kerékpáros sisakjára rögzített kamera vette fel, ahogy a megállóba soroló 23-as járat fellökte őt a Boráros térnél. A biciklis azt mondta, akár be is eshetett volna a busz alá.

Egy halálos, több súlyos baleset

Egy halálos és több súlyos sérüléssel végződő baleset is történt az utakon. Kesztölcnél egy sofőr vesztette életét, amikor autójával a szántóföldre hajtott, többször megpördült a kocsijával, majd az árokba borult. A Bács-Kiskun megyei Izsáknál öten sérültek meg, amikor három autó karambolozott.

Zavartnak látták az ámokfutó karambolozót

Ámokfutó autós két kocsit is összetört néhány percen belül Szombathelyen. Egy szemtanú azt állítja: a második karambol után centiken múlt, hogy nem gázolta el a sofőr. Arról is beszélt, hogy az ámokfutó zavartan viselkedett. A rendőrség nem nyilatkozott az ügyben.

Kitört ablakkal szállított utasokat a busz

Kirobbant a helyéről egy busz ablaküvege menet közben, miután sószóróval ütközött Budapesten az Erzsébet-hídnál – ezt állítják az utasok. Többen videót készítettek arról, hogy a járat tovább megy a kitört üveggel. Az utasok szerint hiába szóltak a sofőrnek, hogy álljon meg. A járatot a BKK egy alvállalkozója üzemelteti, ott belső vizsgálatot indítanak. Úgy tudjuk: a sofőr elismerte felelősségét.

Greg csak egyet akart, hogy lélegeztessék

Ha valaki véghezvisz egy műesést, akkor is joga van ahhoz, hogy megmentsék. A lélegeztetés mindenkinek jár!

Nem volt bekötve, szabálytalankodott, meghalt

Nem kötötte be a biztonsági övét az a 74 éves asszony, aki tegnap délután halt meg egy balesetben Dabasnál. Ráadásul figyelmetlenül hajthatott az útra, hiába volt stoptábla, kikanyarodott egy teherautó elé. Tűzoltók, rendőrök próbálták újraéleszteni, a mentők több, mint fél órán át küzdöttek az életéért, hiába.

Gyerekekkel a gázolások ellen

Helyi óvodások és iskolások fotóiból készült táblák lassítják a forgalmat Kőszegen. Szerda óta 5 darabot tettek ki a város óvodái és iskolái közelében, azt remélve, hogy az ismert gyermekarcok láttán az autósok óvatosabbak lesznek.

Vonat elé hajtottak: ketten meghaltak

Úgy tudjuk, az autót egy 31 éves férfi vezette, aki a piros jelzés ellenére hajthatott a sínekre. A vonat mintegy 500 méteren át tolta maga előtt a kocsit, a sofőr és utasa, egy 41 éves nő szörnyethaltak.

Pánik a Villában: „Azonnal küldjenek egy mentőt!”

Hatalmas pánik uralkodott a Villában, mikor Greg mozdulatlanul feküdt a földön. A történtekről a ma esti összefoglalóban részletesen is beszámolunk. ValóVilág9 powered by Big Brother 22 órától az RTLII-n.

Kárbejelentés már mobilról is

Elindult az autósok digitális kárbejelentője. Belföldön, a hagyományos kék-sárga nyomtatvány helyett használhatják. Az ingyenes applikáció nem hagyja, hogy hibásan vagy hiányosan adják meg az adatokat, és fényképeket illetve videókat is csatolhatnak vele a baleseti helyszínről. Hetekkel gyorsíthatja a kárrendezést a Biztosítók Szövetsége szerint. Már ma, az első napon több mint 26 ezren töltötték le mobiltelefonjukra az alkalmazást.

Hókáosz a környező országokban

Nem szűnik a hókáosz a környező országokban sem. Ausztriában még mindig van olyan település, amely el van zárva a külvilágtól. Szlovákiában és Csehországban is megbénult a közlekedés a havazás miatt, sok baleset történt. Északabbra, Lengyelországban 19 kocsi csúszott egymásba az autópályán. 

Kamionbaleset a latyakos úton

Országszerte gondot okozott az éjjeli havazás a közlekedésben. Az M0-áson kamion ment neki a zajvédő falnak hajnalban, mert megcsúszott a latyakos úton. Az utakon folyamatosan takarították a havat: csak Budapesten több mint 80 munkagép és 300 hómunkás dolgozott az utak megtisztításán.

TÉLI AUTÓZÁS: Így vezessünk felkészülten!

Csúszkáltak ma a havas utakon a budapesti autósok. Peák László taxis is óvatosan parkolt le az egyik behavazott mellékutcában. Ő felkészült a havazásra. Stábunknak büszkén mutatta a csomagtartóját.

 

Sok baleset volt a havazás miatt

Több baleset is történt a havazás miatt. Szombathelyen patakmederbe sodródott egy autó, amit a sofőr már nem tudott irányítani a csúszós úton. Az M85-ös autóúton szalagkorlátnak ütközött egy kocsi, ketten sérültek meg. Salgótarjánnál több autó is elakadt, mert nem tudtak kimenni egy meredek dombon. Budapesten volt, olyan sofőr, aki nem törődött a havazással: túl gyorsan ment egy havas mellékutcában, ezért nem tudott megállni a piros lámpánál és a főútra csúszott. A hó a Ferihegyi repülőtér forgalmát is lassította. Hogy hogyan lehet felkészülni a téli vezetésre, nézz meg: ITT.

Hunor

A fiú a legnemesebb szervét ütötte meg, és a fájdalmában a földre rogyott...

Mozdony sodorta el az állványt, a vonat kereke alá esett

Levágta a lábát a vonat – súlyos baleset történt múlt csütörtökön, a sárvári vasútállomáson. Korlátot festett egy munkás az éjszaka közepén, amikor egy mozdony vele együtt elsodorta az állványt, amin dolgozott. Kollégái még időben leugrottak, ő azonban a vonat kereke elé esett. A MÁV szerint emberi mulasztás történt.

 

Az egész falu gyászolja az autóbalesetben elhunyt két fiatalt

Az egész falu gyászolja a szombati autóbalesetben elhunyt két 18 éves fiatalt a Komárom-Esztergom megyei Banán. A két barát Győrbe tartott, amikor a havas úton megcsúsztak és frontálisan ütköztek a szembejövő autóssal. Mindketten a helyszínen meghaltak. Egyikük 5 éves kishúga csak vasárnap tudta meg, mi történt testvérével, hosszú percekig csak zokogott, nem tudott megszólalni.

 

Két 18 éves fiú halt meg a balesetben

Két 18 éves fiatal szörnyethalt egy balesetben a Győr Moson Sopron megyei Bőny közelében. Az áldozatok barátok voltak. Autójukkal átsodródtak a szemközti sávba és összeütköztek egy másik kocsival. Úgy tudjuk, hogy a fiatalok nem mentek gyorsan, a havazás miatt sodródhattak le az útról. Kunszentmiklósnál pedig egy busz csúszott a Kunsági Főcsatornába. Ebben a balesetben négyen sérültek meg.

BUSZ A VÍZBEN: Gyorsan ment a sofőr, csatornába borult a busz

Félig ellepi a víz az oldalára borult buszt, mellette gazdátlan kabát lebeg a vízben. Kunszentmiklós és Tass között történt a baleset tegnap este. A rendőrség szerint a sofőr gyorsabban ment a kelleténél, ezért sodródott le a havas útról. A busz ezután átfordult a szalagkorláton és a Kunsági Főcsatornába borult.

TRAGÉDIA: Két 18 éves fiatal halt meg a balesetben

Az egyik autó az árokban, a másik az út szélén állt meg. Mindkettő összetört. A két kocsi egymással szemben ment az úton, amikor a sötét Golf megcsúszott a havas úton, átsodródott a másik sávba és összeütközött az érkező kocsival. A Golfban két 18 éves fiatal ült, a mentők megpróbálták újraéleszteni őket, de egyikük sem élte túl az ütközést.

Szabadnapos rendőr mentett életet

Szabadnapos rendőr mentett életet csütörtök este egy baleset után. Két autó ütközött Dunakeszi határában. A rendőrnő észrevette a roncsokat, és azonnal segíteni kezdett. Azt mondta, hogy az egyik kocsi sofőrje - egy 46 éves nő - kirepült az autóból. Egy kerítés mellett feküdt. Nem lélegzett és pulzusa sem volt.

Frontális karambol: a vétlen sofőr halt meg

A vétlen sofőr, egy 29 éves nő halt meg tegnap este Szigetvár közelében, amikor autójának frontálisan nekiütközött egy szembejövő kocsi. Abban az autóban is megsérültek, a sofőr súlyosan, utasa könnyebben. Még vizsgálják, hogy a balesetet okozó autó miért tért át a szemközti sávba.

Országos havazás balesetekkel

Folyékony nitrogént szállító tartálykocsi csúszott a havas útról az árokba Celldömölknél. A délelőtti mentés idejére arra kérték a környéken lakókat, hogy ne nyissák ki az ablakokat. Országszerte sok volt a baleset a havazás miatt. Az észak-nyugati megyékben 10 centinél is több hó hullott. Éjszaka átmenetileg megszűnik a csapadék, de jövő héten újabb havazás várható.

Halálra gázolták a fiatal győri kézilabdást újév első napján

Gyászolnak a győri kézisek: tragikus balesetben hunyt el fiatal játékosuk. Varga Dominik az ETO-SZESE utánpótlás csapatának beállósát újév első napján gázolták halálra Szlovákiában, miközben az úton sétált. A hírt a klub osztotta meg honlapján. A fiút iskolája is gyászolja, hatodéves volt a győri Bercsényi Szakgimnázium és Szakközépiskolában. Idén lett volna 21 éves.

Megszólalt Schumacher családja

Michael Schumacher 2013. december 29-én bizarr módon síelés közben szenvedett súlyos fejsérülést. Azóta szinte semmit sem tudni arról, hogy van. Születésnapja alkalmából családja közleményt adott ki, melyből legalább annyi kiderült, hogy Schumi tudatánál van és saját kéréseket is megfogalmaz.

Bogarat akart megfogni a szélvédőn, de elvesztette az uralmát a kocsi felett

Közúti baleset gondatlan okozása miatt kell felelnie annak a fiatal nőnek, aki egy bogarat akart megfogni a szélvédőn, de elvesztette az uralmát a kocsi felett, és az árokba hajtott Pécsen, tavaly októberben. A kocsiban rajta kívül az édesanyja utazott, mindketten megsérültek. A rendőrség nemrég lezárta a nyomozást, a fiatal nő elismerte, hogy hibázott, és azt kérte, hogy közvetítői eljárásban egyezhessen meg a sértettel, vagyis a saját édesanyjával.

Gyalog indult el a sztrádán, néhány perc múlva elütötték

Halálra gázoltak egy 25 éves nőt éjjel az M3-as autópálya fővárosból kivezető szakaszán. Híradónk úgy tudja, hogy az áldozat egy közeli parkolóban összeveszett a barátjával, majd kiszállt a kocsiból és gyalog indult el a sztrádán, az autók mellett, de néhány perc múlva elütötték. A gázoló nem állt meg, elmenekült a helyszínről. A rendőrök délután fogták el a gyanúsítottat, egy 20 éves gyömrői fiatalembert.

Egy órán belül két halálos baleset is történt az utakon, szilveszter éjjel

Az M0-ás autóúton halálra gázoltak egy idős asszonyt. Két kocsi ütközött Üllőnél: a nő az első járműből szállt ki, hogy megnézze: mi történt a kocsival – ekkor ütötte el a szabályosan érkező autós. Csengődön pedig házfalnak hajtott autójával egy férfi. Túl gyorsan mehetett, amikor egy kereszteződésben kisodródott, és nekirohant egy épületnek. A sofőr meghalt, a mellette ülő 14 éves gyerek csak könnyebben sérült meg.

Súlyos balesetek szilveszterkor

11 éves lány sérült meg súlyosan szilveszter éjszaka, mert mellette robbant fel egy tűzijáték rakéta Győrben. A rendőrség szerint valaki egyszerűen rosszul használta a pirotechnikai eszközt. Szintén Győrben egy férfi keze sérült meg a rosszul használt petárdától. Kiskunhalason egy lakásba repült be egy tűzijáték, úgy, hogy a redőnyt átlyukasztotta, az ablakot pedig betörte. A mentőknek sok munkát adtak a részegek is: 139-en kerültek alkoholmérgezés miatt kórházba, közülük 37 kiskorú.

Nem kapcsolta be a biztonsági övét, kirepült az autójából a sofőr

Nem kapcsolta be a biztonsági övét, felborult, kiesett az autójából és meghalt a sofőr. A baleset tegnap este történt a Vas megyei Őriszentpéternél. Szintén a vezető halt meg a Pest megyei Törtelnél. Ott kocsijával lesodródott az útról és egy fának ütközött.  

Petárdázás miatt kellett két ujját amputálni

Máris súlyos sérülést okozott a petárdázás. Egy 17 éves lány két ujját amputálni kellett, miután felrobbant a kezében egy petárda a Győr-Moson-Sopron megyei Gyórón péntek este. Magyarországon 2005 óta tilos petárdát használni, szilveszterkor azonban bizonyos tűzijátékokat engedélyeznek, ezeket tegnap óta lehet megvásárolni, az erre kijelölt helyeken.

Testvérek haltak meg Szenteste

Az autóban három testvér ült és egyikük barátnője. Győr felé tartottak, amikor egy éles kanyarban frontálisan ütköztek egy másik kocsival. Az elől utazó 32 éves férfi és 24 éves öccse azonnal meghalt. Hátul ülő fiútestvérüket még kórházban ápolják, ahogy a 20 éves lányt is. 

Szemben ment a körforgalomban

A menetiránnyal szemben hajtott be a körforgalomba egy autós a Borsod megyei Szerencsnél – a veszélyes manővert egy másik kocsi kamerája rögzítette. A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy egy átlagos sofőrnek ilyenkor mindössze 60 százalék az esélye arra, hogy el tudja kerülni az ütközést.

Megvadult a ló egy sportkocsitól

Súlyosan megsérült a lovaskocsi vezetője - sportkocsitól vadulhatott meg egy ló Hódmezővásárhelyen. Amikor az autó megelőzte a lovaskocsit, a ló vágtatni kezdett. A kocsi egyik kereke kitört, de az ijedt állat tovább száguldott a piac mellett, végül a lovaskocsi egy járdaszigetnél felborult. A bakon ülő 80 éves férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Tömegbalesetek az autópályán

Az M7-es autópályán hét autó, egy kisteherautó és egy busz ütközött Törökbálintnál a jeges úton kora reggel. A másik baleset délután, az M3-ason történt. Atkárnál öt kocsi és egy kamion ütközött össze. Hárman súlyosan megsérültek.

Nem kötötte be magát, az autója alá szorult

Két halálos baleset is történt hajnalban. A Csongrád megyei Bordánynál egy nő vesztette életét, miután egy kanyarban kisodródott a kocsijával, ami többször megpördült. Nem kötötte be magát, ezért kizuhant az autóból, és a roncs alá szorult. Az M0-áson egy gyalogost gázoltak halálra, a férfi valószínűleg át akart szaladni az autópályán.

Kis híján levágta a sofőr fejét egy kifeszített drótkötél

Kis híján levágta a sofőr fejét egy kifeszített drótkötél Budapesten, az M0-ás közelében. A baleset még tavaly májusban történt, de máig nem tudni, hogy ki a felelős érte, az ügyészség megszüntette a nyomozást. Az önkormányzatnál azt mondták, ők nem hibásak, használtak külön jelzést a dróton. Azt egyébként azért feszítették ki, hogy ne tudják a szemetet a közeli területre vinni.

 

Több súlyos baleset is történt szenteste

5 gyerek és két felnőtt sérült meg, miután frontálisan ütközött két autó Szabolcs megyében, Győrteleknél. Egy kanyarban az egyik kocsi megcsúszott, ezért karamboloztak. Körmend közelében, a 86-os főúton pedig két fiatal sérült meg. Autójuk lesodródott az útról, mert valószínűleg gyorsan hajtottak, és a gumiabroncsok is nagyon kopottak voltak.

Ketten meghaltak a nagyszentpáli balesetben

Ketten meghaltak délelőtt, amikor két autó frontálisan ütközött a Győrhöz közeli Nagyszentpálon, a 83-as főúton. Az egyik sofőr áttért a szemközti sávba és nekiütközött a szabályosan érkező kocsinak. Ebben ketten ültek, ők zúzódásokkal megúszták a balesetet. A másik autóban négyen utaztak: a sofőr és a mellette ülő utas azonnal meghalt. A hátul ülők életveszélyesen koponya-és végtagsérüléseket szenvedtek.

Túl gyorsan hajtott a csúszós úton, életét vesztette

Egy 52 éves férfi vesztette életét az M3-as autópályán, amikor kocsijával belerohant az előtte közlekedő teherautóba. A rendőrség szerint túl gyorsan hajtott a csúszós úton és a követési távolságot sem tarthatta be. A mentők több mint fél órán keresztül küzdöttek a férfi életéért, de nem sikerült megmenteni.

Két nőt ütött el egyszerre a zebrán egy autó

Két nőt ütött el egyszerre a zebrán egy autó este a Bács-Kiskun megyei Kiskunhalason. Úgy tudjuk, az autós kanyarodás közben ütötte el a gyalogosokat, mert nem vette észre őket. Egyikük súlyosan, a másik könnyebben megsérült. Mindkettőjüket kórházba vitték a mentők.

Két kamion és nyolc autó ütközött össze az M3-as autópályán

Tömegbaleset az M3-as autópályán. Két kamion és nyolc autó ütközött össze kora reggel a sztráda Kerekharaszt melletti szakaszán. Információink szerint az elől haladó kamion sofőrje rosszul lett vezetés közben és emiatt nekicsapódott a szalagkorlátnak. A mögötte haladó autók megpróbáltak megállni, de egymásba rohantak. Négyen sérültek meg könnyebben, őket a mentők kórházba vitték.

Keresik, aki látta a balesetet

Két héttel a balesete után is szédül, és rosszullétekkel is küzd az a férfi, aki megsérült Budapesten. Már hazafelé tartott, amikor megállt a piros lámpánál Újpesten. Ekkor azonban – állítása szerint – hátulról nekihajtott egy nagy sebességgel érkező autós. Kocsijának hátulja teljesen összetört, ő pedig agyrázkódást szenvedett. Napokig kórházban volt. Soltész Richárd azt állítja: a vétkes sofőr nem segített neki, elhajtott a helyszínről. A rendőrök azóta is keresik az autóst.

Mesi a saját épsége árán védte Tedit

Mesi kétségbeesve hívta fel Kareszt, miután Tedi véletlenül megsérült…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

3 gyerek megsérült a szánkóbalesetben

Gyerekek sérültek meg egy szánkóbalesetben Gödöllő közelében. A 7, 12 és 15 éves testvérek közül a két idősebbnek a lába tört el, öccsük megúszta könnyebb sérülésekkel. A mentés órákig tartott, mert elakadtak a mentőautók a hóban, a három testvért gyalog kellett lehozni a hegyről.

9 és fél év gázolásért

Még súlyosabb büntetésre ítélte a másodfokú bíróság a salgótarjáni gázolót. Kilenc és fél évet kapott, amiért részegen, jogosítvány nélkül, egy engedély nélkül elvitt autóval halálra gázolt egy ápolónőt tavaly karácsonykor. A gázoló elfutott, de elfogták. Az áldozat közeli ismerőse az RTL híradónak azt mondta, a család azóta sem dolgozta fel a tragédiát.

Dedikált mezekkel jótékonykodnak

Balesetben megsérült sportolójuknak segít egy pécsi sportklub. Három dedikált mezért 300 ezer forintot fizetett egy férfi. A 13 éves sportoló éppen fociedzésre tartott, amikor egy autó elütötte még szeptemberben. A fiú azóta is kómában van.

Rekordszámú baleset a havas utakon

Rekordszámú baleset történt az utakon az első havazás miatt. Vasárnap délután majdnem 200 riasztást kaptak a tűzoltók. Mivel a havas utakon a sofőrök többsége óvatosan vezet ezekben a karambolokban szerencsére nem voltak súlyos sérültek.

Két férfi égett bent saját otthonában

Szombat hajnalban a Vas megyei Oszkón egy családi ház gyulladt ki. A tűzoltók egy idős férfi holttestét találták meg. Úgy tudjuk az elhunyt egyik fia is a házban volt, füstmérgezése lett. A Bács-Kiskun megyei Dunapatajon pedig egy tető kapott lángra péntek délután - írta meg a baon.hu. A tulajdonos a hatalmas füstre ért haza. Megpróbálta eloltani a lángokat, de már nem tudott kijönni.

Vontatott teherautóba rohantak Kerekegyházánál

Esélye sem volt a szabályosan haladó kocsi sofőrjének. A 75 férfi meghalt, mozgássérült élettársát pedig súlyos állapotban vitték kórházba, miután eléjük kanyarodott egy kisteherautót vontató terepjáró a Bács Kiskun megyei Kerekegyházánál. Hiába fékeztek, már nem tudtak megállni.

Vétlen sofőr és utasa halt meg

Ketten meghaltak egy szabálytalan előzés miatt a Borsod megyei Méra közelében. Egy teherautó és egy személykocsi ütközött össze frontálisan egy olyan egyenes útszakaszon, ami kilométereken keresztül jól belátható.

Elveszítheti otthonát a négy gyermekét egyedül nevelő anya

Elveszítheti otthonát az a négy gyermekét egyedül nevelő nő, akinek a férje néhány hónapja autóbalesetben meghalt a Borsod megyei Berzéken. Az asszony bérli a házat, ami banki tartozás miatt végrehajtás alatt áll. Megvenné a tulajdonostól, de 900 ezer forintba kerülne. Ennyi pénzt pedig ő egyedül nem tud előteremteni. Ha segíteni szeretne a családnak megteheti ITT, vagy utalhat az édesanyának is: 54500136-17778978, Korona Takarékszövetkezet, Beri Julianna.

Végigszántotta a kamion oldalát, meghalt a sofőr

Végigszántotta egy szemből jövő kamion oldalát kisteherautójával, majd frontálisan ütközött. Egy hatvan év körüli férfi halt meg tegnap délután, a 8-as főúton, Kámnál. A balesetben érintett kamion sofőrje nyilatkozott Híradónknak. Szerinte elkerülhetetlen volt a baleset. Sem ő, sem a hatóságok nem tudják, hogy miért ment át a szemközti sávba a kisteherautó.

M. Richárd személyesen is bocsánatot kérne

Másfél évvel a tragikus Dózsa György úti baleset után levélben kért bocsánatot M. Richárd az elhunytak hozzátartozóitól, aki a levél végén azt is hozzáteszi, hogy szívesen találkozna személyesen is a családdal, hogy részvétet nyilvánítson.

Öt év után született jogerős ítélet a városlődi rallybaleset ügyében

Öt év után született jogerős ítélet a városlődi rallybaleset ügyében. A szervezőt 1 év fogházbüntetésre ítélték - amit 2 évre felfüggesztettek - mert a versenyen egy autó a nézők közé vágódott - számolt be róla a veol.hu. A balesetben hatan megsérültek, egy néző később a kórházban meghalt. Az ítélet szerint a biztonsági terv hiányos volt, a veszélyes szakaszokat például csak szalagokkal kerítették el.

A templom kerítése állította meg a buszt

Kisodródott a kanyarban és a szemből érkező kisbusszal frontálisan ütközött szerdán este egy szerb turistabusz a Bács-Kiskun megyei Jakabszálláson. 50-en utaztak rajta Szerbia felé, de nem sérültek meg. A vétlen kisbuszban ülőket viszont kórházba kellett vinni.

Dombóvári tragédia: újabb fejlemény az ügyben

A nyáron történt dombóvári tragédiát csak egyetlen utas élte túl, a többi utas belehalt, amikor egy fa rádőlt az autójukra. Most újabb fejlemény van az ügyben. Az egyetlen túlélő az RTL Híradónak nyilatkozott, amit ITT lehet visszanézni!
Aki szerete segíteni, erre a számlaszámra utalva megteheti: 11773315-01252066, OTP, Orsós Éva.

Kabát Peti megsérült főzés közben!

Petinek az utolsó percekben újra kellett terveznie az ételét, kitört a káosz! Ráadásul még egy apró baleset is megállította a főzésben...

Mel B balesete miatt le kell mondaniuk több fellépést

Alig hogy bejelentette a Spice Girls, hogy újra összeállnak, és koncert turnéra indulnak, máris le kellett mondaniuk több fellépésüket. A világhírű lánycsapat egyik tagja Mel B ugyanis balesetet szenvedett.

Szakadék felett lógó kamionost mentettek Kínában!

A sofőr egy baleset miatt csúszott le az útról. Súlyosan megsérült, így különösen nehéz dolguk volt a mentőcsapatoknak. A szerencsétlenül jár férfi már jobban van.

Tönkretették az ajtót a segítők, nem kap kártérítést a pécsi nyugdíjas

Az utcán várta a mentőket egy pécsi férfi, miközben a tűzoltók megpróbálták kifeszíteni lakásának ajtaját, mert azt hitték, annyira rosszul van, hogy nem tud ajtót nyitni. Miután kiengedték a kórházból tudta meg, hogy lakásának ajtaját teljesen tönkretették a mentésére sietők. Hiába van a pécsi nyugdíjasnak és a társasháznak is biztosítása, eddig senkitől sem kapott kártérítést.

Baleset a jeges szélvédő miatt

Biciklist ütött el egy autós Mezőkövesden. Kiderült, hogy a sofőr csak két kisebb foltban kaparta le a jeget a szélvédőről, vagyis nem látta a közeledő kerékpárost. A Híradónak nyilatkozó oktató azt mondja, így senki nem induljon útnak, mert minél kisebb részén lát ki a sofőr kocsiból, annál nagyobb az esélye, hogy balesetet okoz.

Halálos gázolás a sötétben

Elgázoltak egy idős férfit Győrváron szombat este. A gázoló szerint a férfi sötét ruhában, az úttest közepén sétált, ezért csak az utolsó pillanatban vette észre. Hiába próbálták újraéleszteni, már nem lehetett megmenteni az életét.

Beszakadt lépcső: 3 métert zuhant az egyik lakó, a közös képviselő nem nyilatkozik

Félnek a lakók abban a budapesti társasházban, amelynek hátsó lépcsője szombaton szakadt le egy férfi alatt. A pincébe zuhant, súlyosan megsérült, kórházba került. A régi társasházban így most nem használhatják a hátsó lépcsőházat. A lakók aggódnak, hogy a főlépcsők is balesetveszélyesek, mert nem tudják: mikor látta azokat statikus.Megkerestük a közös képviselőt, aki azt mondta: elfoglalt, ezért nem nyilatkozik.

NÉZŐI: lángokban egy VIII. kerületi garázs

Tűz ütött ki egy garázsban Budapesten, a VIII. kerületben. Erről egyik nézőnk készített felvételt - másodpercekkel azután, hogy a kocsi lángba borult. Jól látszik, hogy sűrű füst gomolyog a melléképületből, miközben hatalmas lángokkal ég az autó. A videó készítője szerint már majdnem a második emeletig csaptak a lángok, amikor a tűzoltók megérkeztek.

Felvétel: Hochstein Norbert

Leszakadt a budapesti társasházban egy férfi alatt a lépcső

Leszakadt alatta a lépcső, három métert zuhant egy férfi Budapesten egy VIII. kerületi társasházban. A szerencsétlenül járt lakó súlyosan megsérült. A tűzoltók speciális hordágyon hozták ki a pincéből. A Nagy Fuvaros utcai társasházban egy hátsó lépcsőt használt a férfi, amikor több lépcsőfok is leszakadt alatta.

Azt állítja a sofőr, hogy leszorították az útról

Leszorították az útról – ezt állítja egy sofőr, aki egy épület sarkának ütközött autójával tegnap Kőszeg mellett a 87-es főúton. A férfi súlyos sérüléssel került kórházba. Állítása szerint előzött és egy másik kocsi sofőrje ráhúzta a kormányt. A 112 Press úgy tudja, a megsérült sofőr ittasan vezetett - a rendőrség ellene eljárást indított.

Jogosítvány nélkül vezetett a 16 éves, hároméves gyerek is ült a kocsiban

Ittasan vezetett és nem volt jogosítványa annak a 16 éves fiúnak, aki egy kerítésnek csapódott családja kocsijával a Borsod megyei Vizsolyban. Az autóban egy 3 és egy 13 éves gyerek is ült, ők megsérültek a balesetben. A fiú szülei tudta nélkül vitte el a kocsit, úgy tudjuk bulizni indult.

Ivott és nem volt jogosítványa

Jogosítványa sem volt annak a sofőrnek, akinek kocsijában meghalt egy fiatal, amikor csütörtök éjjel fának csapódott Tolna megyében. Az már korábban kiderült, hogy ivott is az autó vezetője. Ketten voltak vele, 18 éves rokona halt meg.

Fának csapódott az autójuk, egy 18 éves fiatal halt meg

Meghalt egy 18 éves fiatal, fának csapódott az autójuk csütörtökön késő este Iregszemcse közelében. Rajta kívül ketten ültek a kocsiban, az áldozat egyik barátja vezette, méghozzá ittasan. Ő karcolásokkal megúszta a balesetet, harmadik társuk életveszélyesen megsérült. Pogányban pedig öt férfi sérült meg, amikor egy terepjáró nem adott elsőbbséget a főúton érkező személyautónak ma reggel.

Bennégett a házában egy férfi szerda este Váchartyánban

Bennégett a házában egy férfi szerda este Váchartyánban. A lángok kora este csaptak fel a romos parasztházban, a tűzoltókat a szomszédok értesítették. A tüzet sikerült gyorsan eloltani, de a ház tulajdonosa, egy 60 év körüli férfi nem tudott időben kijutni. Az eddigi feltételezések szerint a tüzet vagy dohányzás, vagy egy fatüzelésű kályha okozhatta.

 

Nem tudta elkerülni az ütközést a mozdonyvezető

Hiába kürtölt, és vészfékezett, már nem tudta elkerülni az ütközést a mozdonyvezető. Ketten súlyosan megsérültek Bajánál, miután egy terepjáró vonattal ütközött egy vasúti átjáróban. A kocsi teljesen összeroncsolódott, két utasát kórházba vitték a mentők. A vonaton ülők közül senki nem sérült meg. A terepjáró sofőrje egy főútról kanyarodott a vasúti sínekre, ahol csak tábla figyelmeztet a vonatok érkezésére.

 

Lakóházba csapódott egy menetrendszerinti busz

Lakóházba csapódott egy menetrendszerinti busz reggel Szigetváron. Egy terepjáróval karambolozott, az ütközéstől mindkét jármű letért az útról. A terepjáró vezetője és a busz egyik utasa sérült meg, a baleset miatt rövid ideig áram sem volt a környéken, mert a busz az egyik villanyoszlopot is kidöntötte. A házban élő család a robajra ébredt fel.

Kigyulladt egy autó, miután összeütközött egy furgonnal

Kigyulladt egy autó, miután összeütközött egy furgonnal Biatorbágy és Sóskút között kedden este. A roncsokból mindenki ki tudott szállni, a tűz viszont átterjedt a furgonra. A lángokat végül a tűzoltók oltották el. A mentők három sérültet vittek kórházba. 

 

TÖMEGKOCCANÁS: Tíz autó ütközött össze az Üllői úton

Tíz autó ütközött össze a budapesti Nagyvárad téren kedden este, az Üllői út városba vezető oldalán.A balesetben két ember könnyebben megsérült.  

KIGYULLADTAK: Összeütköztek, a lángok egyik autóról a másikra terjedtek

Összeütközött, majd kigyulladt két személyautó a Biatorbágyot Sóskúttal összekötő úton kedd este, hárman súlyosan megsérültek. Az ütközés után az egyik autó kigyulladt, a tűz átterjedt a másikra is, így mire kiértek a tűzoltók, már mindkét jármű lángolt. A két autóban összesen hárman utaztak, mindannyian súlyosan megsérültek, a mentők kórházba vitték őket. A baleset a két települést összekötő úton, Biatorbágyhoz közelebb történt.

Turistabuszba rohant a kamion az M1-esen

Álló turistabuszba rohant egy kamion hajnalban az M1-esen Ács közelében. Az ukrán turistabusz információink szerint műszaki hiba miatt vesztegelt a leállósávban, amikor a román kamion belerohant. Összesen 32-en utaztak a buszon, közülük hárman sérültek meg, valamint a kamion sofőrjét is kórházba vitték. Valószínűleg elaludt a volánnál. 

Kollégák szenvedtek halálos balesetet az M6-oson

Kollégák szenvedtek halálos balesetet az M6-os autópályán, reggel. Úgy tudjuk, hogy a férfi és a nő munkába tartott, amikor Iváncsánál fékezés nélkül az árokba hajtottak. Az árokpart megdobta az autót, ami métereket repült, majd egy fának csapódott. A kocsi ezután a tetejére borult, végül az árokban állt meg. A benne ülők azonnal meghaltak.

 

Halálos gázolás Dunaújvárosban

Két nőt ütött el egy autós délelőtt az egyik forgalmas kereszteződésben. Egyikük meghalt, testvérét súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel vitték kórházba. A rendőrök most azt vizsgálják, hogy a két nő szabályosan ment-e át az úton.

Ivott, pedig a gyereke is a kocsijában volt!

Frontális ütközés történt Baján. Ki akarta kerülni az út szélén szabályosan várakozó kamiont egy autós csütörtök kora este Baján, a manővert már nem tudta befejezni, belecsapódott a vele szemben érkező kocsiba. Hárman sérültek meg, a szondáztatásnál derült ki, hogy a gyerekével utazó vétlen autó sofőrje ivott.

Kiesett a gépből egy pilóta Sárvár mellett, azonnal meghalt!

A 65 éves férfi tapasztalt repülős volt. Szemtanúk szerint a gép nagyon alacsonyan szállt a baleset előtt és egy villanyoszlopnak ütközött. Ezután még repült ugyan párszáz métert, miközben több darab is leszakadt róla, végül a szántóföldbe fúródott.

Perceken múlt a horgászok élete

Horgászokat mentettek a Tiszából a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaszőlősnél. Felborult a csónakjuk, így estek bele a folyóba. Egyikük kiúszott a partra, de arra már nem maradt ereje, hogy segítsen társainak. Őket az utolsó pillanatban mentették ki a vízirendőrök. Úgy tudjuk, hogy mindhármukat kihűlés közeli állapotban vitték kórházba, de már hazamehettek.

Vonatbalesetben vesztette el lábait, előtte kötött 29 biztosítást, most pereskedik

11 millió forintot ítélt meg a bíróság annak a férfinak, akinek levágta a lábait egy vonat a nyírcsászári vasútállomáson 2014 nyarán - tudta meg az Index. A biztosítók nem fizettek, mert gyanúsnak tartották, hogy több mint egy tucat társaságnál 29 biztosítást kötött a baleset előtt. A férfi több biztosítót is beperelt. Közben ellene csalás miatt indult eljárás, ez még most is tart.
Korábban a Házon kívülnek nyilatkozott a férfi, a riportot ide kattintva nézheti meg.

Sok baleset volt egyetlen nap alatt

Műszakja végén éppen autójához igyekezett az a fiatal nő, akit kedden este gázoltak halálra Hatvan egyik gyártelepén. Olyan erővel ütötte el egy autó, hogy a testével még egy táblát is kidöntött. Szigetszentmiklóson egy út szélén bicikliző férfit gázoltak halálra.

Elgázolták a Survivor túlélőjét, Alexandrát

A Survivor döntőjéig menetelő Alexandrát feleannyi nehézség sem érte a Fülöp-szigeteken, mint itthon az elmúlt néhány napban. A reality-szereplőt egy hete fékezés nélkül a zebrán gázolták el. Az Alexandrával készült teljes interjút ITT nézheti meg!

 ALEXANDRA: „Néha perceken múlhat egy élet!”

A zebrán fékezés nélkül ütötték el a Survivor döntőjéig jutott Alexandrát, aki gipszelt lábbal, már túl az agyrázkódáson és a sokkon elmesélte a Fókusz stábjának mit élt át, amíg az esőben kiért hozzá a mentő. A teljes riportot ITT nézheti vissza!

Joe-t Reni miatt tartóztatták le a rendőrök

Barátai aggódtak Joe-ért. Bori provokálni akarta Rolandot. Teó, Marci és Bence közös napot tartottak.

Balesetet szenvedett Végvári Ádám

A Neoton Família énekes-gitárosa otthonában járt szerencsétlenül. Végvári Ádám vizes lábbal sétált az előszobában, ebből pedig jókora esés lett. Felesége egyből bevitte a baleseti osztályra, ahol a röntgen egyértelműen megmutatta: eltört a kulcscsontja. 

Elgázolták Survivor Alexandrát!

Alexandra szerencsére már jobban van!

Halálos baleset az 57-es úton

Egész hétvégén nagyon sok baleset történt az utakon. Pécs közelében az egyik sofőr halt meg, amikor összeütközött két kocsi. Öten sérültek meg, köztük egy kétéves gyerek. A baleset úgy történhetett, hogy az egyik vezető megijedt, amikor egy autó mellé érkezett a kanyarodó sávba egy mellékútról.

Két halálos baleset egy délután

Rövid időn belül két halálos baleset is történt péntek délután. Hódmezővásárhely közelében egy 47 éves férfi halt meg, mert kocsijával egy útszéli fának ütközött. Egy idős férfi pedig egy kamionnak hajtott az M2-es autópályán, Gödnél. Ő is a helyszínen meghalt.

Buszbaleset egy veszélyes úton a Mátrában

12-en megsérültek, amikor fának csapódott egy autóbusz Mátraháza és Kékestető között. A különjáraton negyvenen utaztak, egy embert a tűzoltók emeltek ki a roncsból. A sofőr azt mondta, nem volt fék, így nem tudta megállítani a buszt, ezért inkább a fának kormányozta, mert ha nem ezt teszi szerinte még nagyobb lett volna a baj.

BUSZBALESET: Könnyeivel küszködött a sofőr

12-en megsérültek, amikor fának csapódott egy autóbusz Mátraháza és Kékestető között. A sofőr könnyeivel küszködve mesélte stábunknak, hogyan próbálta elkerülni a nagyobb bajt, mikor észrevette, hogy nem működnek a fékek. Nézze meg a Híradó riportját is a balesetről ITT!

Okos zebra védi a gyalogosokat Kecskeméten

Ledeket, fényvisszaverő elemeket építettek az aszfaltba. Ez úgy működik, hogy ha a gyalogos az átkelőhöz közelít, bekapcsolja a beépített fényeket.

Reni Ádámnak: „Először elveszed tőlem a fiam, aztán zsarolsz vele?!”

Ádám megdöbbentő ajánlatott tett Reninek. Karesznek segítséget ajánlottak. Roland rémálomszerű napja hatalmas fordulatot vett.

Centiken múlt, hogy nem gázoltak el egy gyalogost Pécsen

Az egyik busz fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy egy autós nem fékez, és majdnem elsodorja a zebrán átkelő férfit. Négy hónap alatt ez a második hasonló eset a baranyai megyeszékhelyen. Magyarországon az első félévben 440 embert ütöttek el kijelölt gyalogátkelőhelyen.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való