KERESÉS search-close

baleset

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "baleset"

Úton fekvő férfin hajtott át egy kisteherautó

Úton fekvő férfin hajtott át egy kisteherautó Csongrádnál! A 26 éves áldozatot a Kiskunfélegyháza felé tartó kenyérszállító sofőrje már hiába próbálta kikerülni. A gázolás után azonnal visszafordult, hogy segítsen, de a férfi már nem élt. Úgy tudjuk, egy közeli tanyán élt az anyjával. A rendőrök vizsgálják, hogy miért feküdt az úton, az sincs kizárva, hogy korábban gázolták halálra.

Tapasztalt motoros halt meg Bükkszéknél

Kanyarban előzött, frontálisan ütközött a szemből érkező autóval – meghalt egy motoros vasárnap délután Bükkszék közelében. A motort egy a 34 éves pétervásárai férfi vezette. Úgy tudjuk, tapasztalt motoros volt. Valószínűleg túl gyorsan hajtott. A csattanás előtt még fékezni sem volt ideje.

Rendőrök elől menekült a halálos balesetet szenvedett sofőr

Rendőrök elől menekült az a sofőr, aki vasárnap hajnalban szenvedett halálos baleset Beszterec és Vasmegyer között Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Információink szerint a férfi nem állt meg egy Stop táblánál, ezért akarták felelősségre vonni, de elmenekült. A rendőrök kérdéseinkre azt írták, követték, de olyan gyorsan hajtott, hogy lemaradtak mögötte. Információink szerint a férfi két nappal a 25. születésnapja után vesztette életét. 

Szörnyethalt az a 25 éves sofőr

A fiatalember autójával átszakította a hídkorlátot, majd a töltés tetejébe fúródva állt meg a Szabolcs megyei Vasmegyernél. A tragikus baleset vasárnap hajnalban történt. Úgy tudjuk, egy buliból tartott hazafelé a fiatal. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Kártérítést szeretne az elgázolt biciklis

Alig tud aludni, és még mindig fájdalmakkal küzd az a biciklis, akit másfél éve gázolt el egy autó Gyálon. A szélvihar miatt nem volt áram az utcában, így a sötétben kerékpározott. A sofőr azt állította, három gyalogost próbált kikerülni. A rendőrök szerint nem hibázott. A biciklis kártérítést szeretne, ezért pert indít.

„Elsodort mint egy bábut”

Esélyük sem volt elugrani, pillanatok alatt történt minden - ezt mondta híradónknak az a férfi, akit munkatársaival szeda délután gázolt el egy autó Papon. 7 közmunkás dolgozott az út menti árokban, amikor a kocsi közéjük vágódott. A sofőr feltehetően túl gyorsan hajtott, nem tudta bevenni a kanyart.

 

Közmunkások közé csapódott egy autó

Közmunkások közé hajtott egy autó Papon, Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyében szerda délután. Információink szerint a 43 éves sofőr túl gyorsan akarta bevenni a kanyart, kisodródott és egyenesen az árokban dolgozó munkások közé csapódott. Öten súlyosan sérültek, két munkás, a kocsit vezető férfi és élettársa pedig könnyebben.

Egy hónapon belül két gyalogosgázolás ugyanannál a zebránál

Egy hónapon belül két gyalogosgázolás is történt egy kapuvári zebránál. Februárban egy 27 éves helyi fiatalt ütöttek el, aki hetekig volt kómában, de nem tudták megmenteni. Kedden volt a temetése. Március elején pedig ugyanezen a zebrán egy 58 éves, szintén helyi férfit ütöttek el, ő azóta is kórházban van. 2016-ban pedig egy nyugdíjas férfit gázoltak halálra ugyanott. A Magyar Közút egy lámpás csomópont építését tervezi a zebrához.

Utánfutót vontató furgon fordult keresztbe az M1-esen

Utánfutót vontató furgon fordult keresztbe az M1-esen, csak a szerencsén múlt, hogy nem lett tömegbaleset. A jelenetet egy szemközti oldalon haladó autó fedélzeti kamerája vette fel, március 15-én. A megpördülő vontatmány egy darabja betörte a szélvédőjét.
Ide kattintva megnézheti a hajmeresztő nézői videókat.

Nekihajtott két autónak és egy villanyoszlopot is kidöntött

Nekihajtott két autónak és egy villanyoszlopot is kidöntött az az autós, aki vasárnap délután balesetet okozott Baja belvárosában. A sofőr egy kanyar után elvesztette az uralmát a kocsi fölött, ezért áthajtott a másik oldalra. Az ütközés nagy volt, de mindenki használta a biztonsági övet, valószínűleg ezért nem sérültek meg súlyosan. A kidöntött villanyoszlop miatt a javítás idején nem volt közvilágítás az utcán.

 

Motoros halt meg a balesetben

A helyszínen meghalt az a motoros, aki egy autóval ütközött össze vasárnap késő délután a 66-os főúton, Szentbalázs közelében. A motoros akkora lendülettel vágódott a szembejövő autónak, hogy az árokba lökte azt. Az általunk megkérdezett szakember szerint a motort és a vezetőket is fel kell készíteni a tavasszal újrainduló szezonra.

Leszállt a buszról, ami halálra gázolta

Leszállt a buszról, ami halálra gázolta. Meghalt egy idős asszony Egerben miután információink szerint a busz alá esett, amin utazott. A sofőr valószínűleg ezt nem vette észre és áthajtott a 80 éves asszonyon. A rendőrség és a busztársaság is vizsgálja, pontosan hogyan történt a tragédia.

Stabil az állapota az igazoltatás közben elgázolt rendőrnek

Stabil az állapota annak a rendőrnek, aki életveszélyesen megsérült, amikor társával együtt elgázolta egy szerb kisbusz szombat éjjel Tompa közelében. A kisbusz egy másik rendőrt is elütött, őt súlyos állapotban vitték kórházba. A két járőr és harmadik társuk az 53-as főúton igazoltatta az arra járó autósokat, amikor egy szerb sofőr fékezés nélkül nekik hajtott. Elaludhatott a volánnál.

Vontatás 130-cal az M1-es belső sávjában

Elképesztő olvasói videót tett közzé a kemma.hu. A felvételen az látható, hogy az M1-es autópályán, Budapest és Tatabánya között egy személyautó egy másikat vontat. Mindezt 130-cal, a belső sávban. A manőver nem csak szabályellenes, hanem balesetveszélyes is.

Felborult a mentő az ütközéstől

Beteghez siető mentőautó borult fel tegnap délután Budapesten. A szirénázó rohamkocsi az egyik forgalmas főúton ment a városhatár felé, amikor az egyik mellékutcából kikanyarodott elé egy autó. A balesetben senki sem sérült meg. A karambol egy jelzőlámpás kereszteződésben történt, a rendőrök vizsgálják, hogy ki hibázott.

Intenzív osztályon a Dózsa György úti baleset vádlottja

Intenzív osztályon ápolják a Dózsa György úti baleset egyik vádlottját azután, hogy szívbillentyű- műtétje volt. Ügyvédje a Blikknek úgy nyilatkozott, hogy azóta nem tudott vele beszélni, ám úgy tudja, nem volt problémamentes a műtét.

Hiába kérték a sofőrt, hogy ne vezessen

Hiába kérték a sofőrt, hogy adja át a kormányt, és azt is, hogy menjen lassabban - ezt mondja a Kiskunmajsa közelében pénteken történt halálos baleset egyik túlélője. A háromfős társaság egész éjjel bulizott egy kiskunhalasi kocsmában, mielőtt hazaindultak. Egy kanyarban viszont kisodródott a kocsijuk, majd egy másik autónak csapódtak. Az abban utazó házaspár, és a balesetet okozó nő is meghalt.

 

Frontális karambol Kiskunmajsánál, hárman életüket vesztették

Hárman haltak meg, amikor egy autós áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy másik kocsival. A két autóban összesen öten utaztak. Egy házaspár szörnyethalt, ahogy az a sofőr is, aki valószínűleg a balesetet okozta. . A helyszínen készült további felvételeket megnézhetik ITT

HALÁLOS: Frontális karambol Kiskunmajsánál

Hárman haltak meg amikor, egy autós áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy másik kocsival. A két autóban összesen öten utaztak, egy házaspár azonnal meghalt, ahogy a balesetet okozó autós is.

Több rendőrségi ügye is volt a hét halálos áldozatot követelő baleset okozójának

Nem volt érvényes jogosítványa és több rendőrségi ügye is volt a vasárnapi hét halálos áldozatot követelő baleset okozójának. A Mezőörs közelében a 81-es főúton történt frontális balesetben mindkét autó kigyulladt. A szabályosan közlekedőben öten haltak meg. Az előzés után az autó felett az uralmát elveszítő sofőr és párja is életét vesztette. A helyiek szerint aznap is egy vita után ültek autóba.

 Vaddisznók okoztak balesetet a 6-os főúton

Vaddisznókonda okozott balesetet a 6-os főúton Pécs közelében kedd este. Több mint féltucat állat rohant át az úton, amikor egy autó közéjük hajtott. Az ütközéstől a kocsi az árokba, két vaddisznó pedig a szemközti sávban érkező másik autónak csapódott, és azt is lelökte az útról. Két embert szállítottak kórházba, két vaddisznó pedig elpusztult.

 Nem volt érvényes jogosítványa, ő okozhatta a 7 halálos áldozattal járó balesetet!

Nem volt érvényes jogosítványa a vasárnapi, hét halálos áldozattal járó baleset feltételezett okozójának - ezt a rendőrség közölte az RTL Híradóval. A férfi egy előzés után elvesztette uralmát a kocsi felett és összeütközött a szembejövő autóval. Mindkét kocsi kigyulladt, a bent ülők nem tudtak kimenekülni. A Bors információi szerint az Opel sofőrje és barátnője a baleset előtt veszekedett. Híradónk pedig azt is kiderítette, hogy többször összetűzésbe került a törvénnyel.

Zombik mobiloznak a rendőrség legújabb kisfilmjében

Egy hete, hogy egy tizenhat éves fiút halálra gázolt egy vonat Magyarországon. A fiú a mobilját nézte. Édesapja azt szeretné, ha nem történne több hasonló baleset. Néhány országban már büntetik azokat a gyalogosakat, akik fülhallgatót használnak és telefonoznak a zebrán.

3 gyerekes apa az áldozatok közt

Háromgyerekes apa az áldozatok között: Nagy Ádám abban az autóban ült, amelynek tegnap a 81-es főúton szemből nekirohant egy kocsi. Mindkét autó kigyulladt, heten haltak meg a tragédiában. Köztük egy házaspár és 9 éves fiuk is.

Heten haltak meg egy frontális ütközésben a 81-es főúton

Heten haltak meg egy frontális ütközésben a Győr-Moson-Sopron megyei Mezőörsnél a 81-es főúton. Az áldozatok között egy gyerek is van. Mindkét kocsi kigyulladt, az utasok bennégtek. Az egyik sofőr előzött, majd amikor visszatért a saját sávjába, nagyot fékezett, átsodródott a másik oldalra, ahol nekicsapódott a szembejövőnek. Az egyik szemtanú Híradónknak azt mondta, hogy az ütközés után azonnal felcsaptak a lángok, már nem tudtak segíteni a bajbajutottakon.

Nem volt bekötve a sofőr, kizuhant a kocsiból

A helyszínen meghalt a sofőr, miután árokba hajtott kocsijával pénteken kora este Sármelléknél, a 76-os úton. Nem volt bekötve, az ütközéstől kiesett az autóból, majd a kocsi rádőlt. A mentők már nem tudtak segíteni rajta.

Sportautó karambolozott busszal a Mecsekben

Életveszélyes koponyasérülést szenvedett az a férfi, aki sportautójával egy busznak ütközött a Mecsekben csütörtök délután. A sofőr beszorult a busz alá került roncsba, a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk. A mentésről készült felvételeket megnézhetik ITT

BRUTÁLIS: Tűzoltók vágták ki a roncsból a sportautó sofőrjét

Életveszélyes koponyasérülést szenvedett az a férfi, aki sportautójával egy busznak ütközött a Mecsekben csütörtök délután. A Pécsről Abaligetre tartó menetrendszerinti járaton harmincan utaztak, közülük egy középkorú nő sérült meg, őt kulcscsonttöréssel szállították kórházba.

A harmadik emeletről zuhant ki egy négyéves kislány

Intenzívosztályon ápolják azt a 4 éves mezőtúri kislányt, aki vasárnap egy háznak a harmadik emeleti ablakából zuhant ki. A kislány már túl van az életveszélyen, de súlyosan megsérült. Rokonai azt mondták, hogy állkapocs műtétét kellett végezni rajta.

Öten haltak meg az autós miatt

Börtönbe kerülhet a sofőr, aki az ügyészség szerint halálos tömegszerencsétlenséget okozott az M3-as autópályán 2016 decemberében. Öten meghaltak, több mint harmincan megsérültek, amikor egy busz felborult, majd tíz autó egymásba rohant. Az ügyészség azzal vádol egy 49 éves nőt, hogy a baleset miatta történt. Előzni akarta a buszt, de a jeges úton megcsúszott, és nekicsapódott.

Láthatták, hogy baleset történt, mégis elhajtottak

Láthatták, hogy baleset történt, mégis segítségnyújtás nélkül továbbmentek - vádemelést javasol a rendőrség egy házaspár ellen, akik tavaly hajtottak el egy baleset helyszínről. Kunfehértónál ütközött két kamion frontálisan, mindkét sofőr súlyosan megsérült. A baleset azért történt, mert a később elmenekülő sofőr vészfékezett, a kamionos pedig elrántotta a kormányt. Kiderült, a vészfékező sofőr, aki a feleségével ült a kocsiban, azért hajtott tovább, mert jogosítvány nélkül vezetett.

Életveszélyben van a sofőr

Életveszélyes koponyasérülésekkel, mentőhelikopter vitte kórházba a férfit, aki terepjárójával egy vonat elé hajtott Mikepércsen. Az átkelőnél nincs fényjelzés vagy sorompó, de információink szerint a sofőr jól ismerte az utat, naponta járt arra. Tűzoltók szabadították ki a roncsból.

Kerékpáros vette észre a roncsot

Szerencséjük volt, hogy arra járt egy kerékpáros – mély árokba zuhant autójával egy román házaspár tegnap Szombathely határában. Az útról senki sem látta a roncsot, amibe ráadásul a sofőr beszorult. Egy biciklis figyelt fel a feleség kiáltozására, ő hívott mentőt. A sofőr kórházba került.

Veronai buszbaleset: felháborodtak a hozzátartozók

Felháborította a veronai busztragédiában elhunyt diákok hozzátartozóit a per legújabb fejleménye. A baleset okozásával vádolt sofőr ügyvédei most azt próbálják bizonyítani, hogy nem is védencük vezette a buszt, hanem a balesetben elhunyt váltótársa. A több mint 2 éve történt tragédia miatti büntetőper várhatóan ősszel folytatódik Veronában.

Nekihajtott a lovaskocsinak, csak a hajtó sérült meg

Csak egy szürke csíkot látott, és már neki is csapódott a lovaskocsinak. Ezt mondta az a sofőr, aki autójával a Bács-Kiskun megyei Kiskunmajsa közelében hajtott a szekérnek. Ezen csak egy biciklilámpa világított, de azt rosszul helyezték el, ezért nem vehette észre a sofőr. Csak a hajtó sérült meg.

A tilos jelzés ellenére a vonat elé hajtott, meghalt a sofőr

Halálos baleset a vasúti átjáróban - a tilos jelzés ellenére hajtott a sínre egy terepjáró tegnap délután Kisteleknél. A Szeged felé tartó vonat vezetője hiába vészfékezett, nekiment a kocsinak. A sofőr nem volt bekötve, ezért az ütközés erejétől kirepült az autóból. A mentők a töltésen találtak rá, már nem tudtak segíteni rajta. A kocsiban nem egyedül ült, utasa használta a biztonsági övet, ő súlyos sérülésekkel ugyan, de túlélte a balesetet.

HALÁLOS: Tilos jelzés ellenére hajtott a vasúti átjáróba

Halálos baleset történt csütörtökön, Kistelek környékén. Egy autó vonattal ütközött, amikor a gépkocsi vezetője a tilos jelzés ellenére hajtott be a vasúti átjáróba. A sofőr még a helyszínen életét vesztette, utasát súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Ismét elsőként kezdett menteni az éppen arra járó orvos

Ismét életeket mentett a miskolci megyei kórház volt főigazgatója. Egy közlekedési baleset sérültjeit látta el az M3-ason még azelőtt, hogy a mentők megérkeztek volna. Az orvos éppen arra járt... Eddig összesen tíz alkalommal segített az utcán bajba került embereken, az esetekről bővebben mesél ITT

Szabályokkal a vadászbalesetek ellen

Szigorú szabályokat kell betartaniuk a vadászoknak, hogy elkerüljék a tragédiákat, mondta Híradónknak egy szakértő. Szóládnál egy 52 éves férfit lőtt le véletlenül vadásztársa, egy rendőr. A baleset a vadászat után történt, amikor hazafelé készülődtek.

 

ÉLETMENTŐ: Tizedik alkalommal volt jókor, jó helyen

Ismét életeket mentett a miskolci megyei kórház volt főigazgatója. Egy közlekedési baleset sérültjeit látta el még azelőtt, hogy a mentők megérkeztek volna. Csiba Gábornak nem ez volt az első hasonló esete. Eddig összesen tíz alkalommal segített az utcán orvosi ellátásra szoruló embereken.

A saját autója nyomta agyon a sofőrt

Nem volt bekötve, kiesett a kocsija ablakán és saját autója nyomta agyon- meghalt egy férfi éjszaka Szigetszentmiklósnál. Egy körforgalomban vesztette el az uralmát a kocsija felett, valószínűleg túl gyorsan ment. Ezután csapódott egy árokba, majd az út melletti szántóföldön többször megpördült. A kocsiban még ketten utaztak. Ők könnyebben sérültek meg. 

Vétlenek sérültek meg két cserbenhagyásos balesetben

A vétlenek sérültek meg két cserbenhagyásos balesetben. Pénteken délután a 84-es úton egy szabálytalanul előző sofőr miatt karambolozott két autó, a mentők egy súlyos és egy könnyű sérültet láttak el. A vétkes autós elhajtott a helyszínről, akárcsak az a szabálytalan sofőr, aki miatt két napja az árokban kötött ki egy autó a 35-ös úton. Mindkét baleset okozóját keresik.

Gimnazista fiú halt meg


szerző:
2019.02.23. 18:05
Gimnazista fiú halt meg

Az újraélesztéssel nem lehet hibázni, még a gyakorlattal nem rendelkező járókelő is csak segíteni tud. Ezt mondta az RTL Híradónak nyilatkozó orvos. Azután kérdeztük meg, hogy egy 17 éves fiú még kedden rosszul lett Budapesten, a Nyugati téren. Az arra járók közül többen is segítettek. A mellkasát pumpálva életben tartották, amíg a mentő, az átlagosnál később, fél óra elteltével megérkezett. Nem sokkal később a fiatal meghalt.

Három autó rohant egymásba, egy ember meghalt

Egy ember meghalt, amikor három autó rohant egymásba reggel Verőcénél. Abban az autóban utazott, amelyik szabályosan ment a sávjában. Egy szemből érkező furgon sodródott át az út túloldalára, így ütköztek frontálisan. A roncsokba nem sokkal később belerohant egy harmadik autó is. További két ember sérült meg.

Traktorja alá szorult és életveszélyesen megsérült egy férfi

Traktorja alá szorult, életveszélyesen megsérült egy férfi Ózdon. A traktor egy domboldalon állt, amikor süllyedni kezdett a sárban. Felborult, a vezetője már nem tudott kiugrani belőle. Nem ez volt az egyetlen traktorbaleset a napokban. Szombaton, Tiszaszentimrén sérült meg egy traktoros, amikor járműve kereke kitört. Ő agyrázkódással megúszta.

Istenes Bencét igen kellemetlen baleset érte!

A műsorvezetőnek nem indult túl jól a hete, amiről egy fotót is posztolt a közösségi oldalán.

Lámpa nélkül kerékpárzott, elgázolták

Kivilágítatlanul, láthatósági mellény nélkül kerékpározott a férfi, akit halálra gázolt egy autó szombat éjszaka Nagykőrös mellett. A kocsi sofőrje próbált ugyan fékezni, de már nem tudta elkerülni az ütközést. A holttest a kocsi alá szorult. Egerben egy rendőrautóval ütközött össze egy taxis, aki nem adott elsőbbséget.

Részegen karambolozott, majd elfutott a helyszínről

Több mint ötven házban ment el az áram szombat este, miután egy autós kidöntött egy villanyoszlopot a Szabolcs megyei Ökörítófülpösön. A sofőr annyira sokat ivott, hogy nagy sebességgel nekicsapódott a póznának, ami kettétört és a kocsira zuhant. Az autós és utasa épségben kiszálltak a kocsiból, majd mindketten elfutottak.

Családi tragédia történt Vésztőnél

Vésztőnél családi tragédia történt: egy 61 éves férfi, 25 éves fia és sógora halt meg, miután kisteherautójukkal fékezés nélkül fának ütköztek csütörtökön este. Nagybajom közelében egy 14 éves fiú és egy 44 éves férfi vesztette életét, amikor frontálisan ütköztek egy kisbusszal. Ma délelőtt még két halálos baleset történt, Zala megyében és Tolna megyében is egy-egy fiatal sofőr halt meg.

 

Kilencen haltak meg alig több mint egy nap alatt az utakon

Tragikus autóbalesetek sorozata - összesen kilencen haltak meg alig több mint egy nap alatt. Az egyik tragikus baleset az M1-es autópályán történt, Mosonmagyaróvárnál. Két nő halt meg, miután az őket szállító autó szalagkorlátnak csapódott. Az egyik utas azt mondta Híradónknak, hogy Ausztriába vittek barátjával három nőt, akik beteggondozóként dolgoznak kint. Miután a korlátnak csapódtak, többen beléjük hajtottak. Összesen 4 autó és egy kamion tört össze.

 Meghalt a zebrán elütött a nő, sokan a közvilágítást okolják

Meghalt a kórházban az a 67 éves nő, akit kedd este ütött el egy kisbusz Pécsen. Az asszony a zebrán kelt át, amikor elgázolták. Azt, hogy pontosan mi okozta a balesetet, még vizsgálják. A kereszteződés világítására már évekkel ezelőtt is panaszkodtak a környéken élők, szerintük az Elios Zrt. által felszerelt új lámpák nem adnak elég fényt.

Befolyásolni próbálta a tanúkat a pilóta

Befolyásolni próbálta a tanúkat az a pilóta, aki 2014-ben egy diáklánynak okozott kisgépével maradandó sérüléseket Pusztaszeren. Az egykori vadászpilóta a baleset miatt korábban felfüggesztett börtönt kapott. Most hamis tanúzásra való felhívásért is jogerősen elítélték. Ugyanis a diákokra felügyelő tanárokat arra próbálta rávenni, vallják azt, hogy a lány hibájából történt a baleset.

Kamionnal ütközött a helikopter


szerző:
2019.02.12. 17:01
Kamionnal ütközött a helikopter

Helikopter-balesetben meghalt Brazília leghíresebb újságírója hétfőn. A férfit szállító gép egy teherautónak ütközött, amikor a pilóta éppen kényszerleszállást hajtott végre.

Helikopter-balesetben meghalt Brazília leghíresebb újságírója

Helikopter-balesetben meghalt hétfőn Brazília leghíresebb újságírója, Ricardo Boechat. A férfit szállító gép egy teherautónak ütközött, amikor a pilóta éppen kényszerleszállást hajtott végre.

HALÁLOS: Nem voltak bekötve, kirepültek a kocsiból

Az Audi tetejét levágták, bal oldala teljesen összeroncsolódott. A légzsákok is kinyíltak, az autó belseje több helyen is véres. Az egyik kereke kiszakadt, méterekkel odébb hever a szalagkorlátnál. Egy kisteherautóba rohant bele hátulról, ami az ütközés miatt az oldalára borult. A felvételek reggel készültek az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győrtől nem messze.

Összeütközött két vonat Spanyolországban

Az egyik szerelvény vezetője meghalt a Barcelona mellett történt balesetben. Mintegy százan megsérültek. A vonatok egy vágányra kerültek: azt még vizsgálják, hogy miért.

Részeg lehetett, buszba tolatott

Szemtanúk szerint részeg volt az a férfi, aki egy busz oldalának tolatott Miskolcon. Egy ház belső udvaráról akart kiállni, nagyon gyorsan ment, és egyenesen a városi busz csuklós részébe csapódott. A kocsi beszorult, a tűzoltóknak kellett kihúzni. Az autós tolatás közben a járdán is átszáguldott, a környékbeliek szerint csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.

Fának csapódott, szörnyethalt

Kopott nyári gumik voltak azon a BMW-n, amely éjjel fának csapódott a Bács-Kiskun megyei Kisizsák határában, szinte felcsavarodott rá. A sofőr nem volt bekötve, a 40 év körüli férfi a helyszínen meghalt.

Kihagyja a vb-t Liu Shaoang

Liu Shaoang​ keze egy hete tört el Drezdában, a világkupa 1000 méteres selejtezőjének első fordulójában. A lett versenyző kisodorta Shaoangot és testével a magyar sportoló kezére esett. Operációja után először az RTL Híradónak nyilatkozott. A műkorcsolyázó tovább mesél a balesetről ITT!

LIU SHAOANG: „Bosszantó érzés volt a kéztörés a vb előtt!”

Kéztörése miatt nem épül fel a szófiai világbajnokságra Liu Shaoang. A sportoló az RTL Híradónak nyilatkozott a balesetéről. A gyorskorcsolyáért rajongók vele és az olimpiai bajnok váltó többi tagjával február 22-én találkozhatnak legközelebb a Magyar Korcsolyázás Napján a Városligeti Műjégpályán. A teljes riport ITT nézhető vissza!

Szabálytalan előzésből frontális balest

Két autó karambolozott tegnap a 82-es főúton Nyúlnál. A balesetet okozó sofőr több kocsit próbált megelőzni, de valószínűleg nem jól mérte fel a szemből jövő távolságát és összeütköztek. Ő és a másik autó sofőrje is súlyosan megsérült.

HALÁLOS: forgalommal szemben hajtott fel az M5-ös autópályára

Tolatott az autópályán, halálos baleset lett belőle. A 80 év körüli sofőr a forgalommal szemben hajtott fel az autópálya Szeged felé vezető oldalára. Amikor ezt észlelte, tolatni kezdett. A balesetben egy idős nő életét vesztette, további három embert kórházba szállítottak.

Megszületett az ítélet a vörösiszapperben

Több mint 8 évvel a katasztrófa után letöltendő börtönre ítélték a vörösiszapperben a MAL Zrt. két egykori vezetőjét. Az Ajka melletti tározó gátja 2010 október 4-én szakadt át. A maró, lúgos vörösiszap három települést öntött el, tízen meghaltak, több mint 200-an pedig megsérültek. A katasztrófához kapcsolódó fontosabb eseményeket újranézhetik ITT

Lakóházra zuhant a kisrepülő, öten életüket vesztették

A kétmotoros kisgép alig néhány perce volt a levegőben, amikor darabjai hullani kezdtek egy lakónegyedre, 40 kilométerre Los Angelestől.

Nem felelősek barátjuk haláláért

Felmentették a barátjukra betonlapot ejtő kamaszokat. Egy 11 éves fiú meghalt, amikor 2016 nyarán ráesett egy járdalap. A gyerekek elrejtett cigarettájukat akarták kivenni, a tragédia akkor történt, amikor megemelték a 120 kilós betontömböt.

Három halálos baleset egy nap alatt

Három halálos baleset 24 óra alatt! Pest megyében egy idős házaspár halt meg, amikor kocsijukkal szemből jövő kamionnak csapódtak. Velük utazott a fiuk is, akit súlyos sérüléssel vittek kórházba. Békés megyében is a szemből jövőnek ütközött egy autó.

Videón az életveszélyes előzés!

 Kis híján frontális karambol történt Budapesten. Egy autós a zebrán próbált megelőzni egy buszt, de már nem tudta befejezni a manővert, és majdnem nekiütközött egy szemből szabályosan érkező kocsinak. Mindketten az utolsó pillanatban fékeztek – ezért nem történt baleset.

Videón a veszélyes manőverek

Videón a szabálytalankodó autósok. Az ország két végében Győrben és a Borsod megyei Szerencsen is: a záróvonallal nem törődő, veszélyesen manőverező sofőrökről készült felvétel. Az utóbbit ráadásul egy rendőrautó fedélzeti kamerája rögzítette. A Borsod megyei 25 éves férfit megbírságolták, és két hónapra eltiltották a vezetéstől.

Kétszer ütötték el, túlélte

Kétszer is elütöttek egy gyalogost Budapesten kora reggel. Át akart menni a zebrán, amikor egy autó elgázolta, majd a szemből jövő kocsi elé lökte. A másik autós sem tudott megállni, és ő is elütötte. A férfi túlélte a balesetet, de súlyosan megsérült. A mentők kórházba vitték, a körülményekhez képest jól van.

Lefotózta, hogyan száguldozik, majd balesetet okozott

Lezárta a rendőrség a nyomozást annak a vésztői fiúnak az ügyében, aki tavaly nyáron friss jogosítvánnyal gyorsan hajtott, mobilozott, majd frontálisan ütközött egy szemből, szabályosan érkező kocsival Békés megyében. A vétlen autós a helyszínen meghalt. A rendőrség a balesetet okozó 17 éves sofőr ellen vádemelést javasol.

Súlyosabb ítélet a mentősofőrnek

Súlyosabb büntetést kapott a 16 éves lányt elgázoló mentős. Jogerősen három év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték és három évre bevonták a jogosítványát. A mentőautó sofőrje 2016 novemberében gázolta halálra a bicikliző lányt vonulás közben Békéscsabán. Beteghez sietett, megkülönböztető jelzéssel, egy piros lámpánál haladt át éppen, amikor a zenét hallgató lány elé hajtott.

Halálra gázolták a gyalogost

A piroson szaladt át - halálra gázoltak egy gyalogost Budapesten. A tragédia a reggeli csúcsforgalomban történt a 11. kerületben. Az áldozat egy 26 éves nő. Bár piros volt a lámpa, ő mégis át akart szaladni a zebrán. Az éppen érkező kocsi sofőrje hiába fékezett. Az idős férfit nagyon megviselték a történtek, rosszul lett, a mentők a helyszínen megvizsgálták.

Hatan sérültek meg a budapesti mentőbalesetben

Mentőautó karambolozott szombat este Budapesten. Hatan sérültek meg, köztük egy gyerek. A mentő megkülönböztető jelzéssel közlekedett, amikor összeütközött egy kocsival, amiben többen beszorultak. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a balesetet.

Tömegbalesetet okozott, felfüggesztetett kaphat

Túl gyorsan ment a ködben, halálos balesetet okozott, az ügyészség nem küldené börtönbe, hanem felfüggesztett fegyházat kér. Négyen haltak meg két éve a román határ közelében, amikor a sűrű ködben több autó is összeütközött. Most emeltek vádat az egyik kisbusz bolgár vezetője ellent. Azért úszhatja meg felfüggesztett büntetéssel, mert az ügyészség szerint az utasok is hibáztak – nem kötötték be magukat.

Két súlyos baleset történt péntek este Győrben

A 83-as főúton egy kamionos valamiért áttért a szemközti sávba és egy autónak csapódott. A kocsi sofőrje súlyosan megsérült. Nem sokkal később a 14-es úton pedig egy piroson áthajtó autós okozott balesetet. Őt és a másik sofőrt is kórházba vitték.

Mosolyogva vonult a tárgyalására M. Richárd

Több mint 7 évre börtönbe küldené és jogosítványát örökre bevonná az ügyészség a Dózsa György úti halálos baleset egyik vádlottját, M. Richárdot, akivel a 23 éves áldozat édesapja ezen a tárgyaláson találkozott először.

GYÁSZOLÓ APA: az együttérzés jelét sem látta a Dózsa György úti gázolóban

Először látta M. Richárdot az az édesapa, aki 23 éves fiát veszítette el a balesetben. Molnár József furcsállta a gázoló arcán lévő mosolyt, ami szerinte arra utal, hogy M. Rihárdot nem viselték meg különösebben a történtek. A gyászoló apa korábban megrázó interjút adott a Fókusznak, ami  ITT nézhető vissza!

Sírok közé csapódott egy kamion

A fával megrakott teherautó nem sokkal a baleset előtt indult útnak, már majdnem kiért a Tolna megyei Pörbölyről, amikor egy szemből érkező autós nekicsúszott. A kamion sofőrje elrántotta a kormányt és behajtott a temetőbe. A balesetben négyen sérültek meg.

Börtönbe küldenék a Dózsa György úti gázolót

Több mint 7 évre börtönbe küldené az ügyészség a Dózsa György úti halálos baleset egyik vádlottját. Ő luxuskocsijával nagyjából 140-nel száguldott a fővárosban 2017-ben, amikor összeütközött egy szabálytalanul kanyarodó kocsival. Ketten meghaltak, többen megsérültek. Az ügy tárgyalása most kezdődött. A luxuskocsi vezetője részben beismerte, hogy bűnös, és azt mondta, őszintén sajnálja az áldozatokat.

15 gyermek maradt félárván egy autóbaleset miatt

Még reménykednek, hogy életben marad. Ezt mondta Híradónknak annak a fiatalembernek az édesapja, aki hétfőn autóbalesetet szenvedett négy utastársával Gelejnél. A balesetet csak a férfi élte túl, még most is lélegeztető gép tartja életben.

Túl korán tehette le a gépet

Elnézte a leszállópályát, ezért orral a földbe csapódott egy kisrepülő tegnap este Békéscsabán. A balesetet a pilóta hibája okozhatta, aki még a leszállópálya előtt letette a gépet. Nem sérült meg, más nem utazott a fedélzeten.

Vádemelés: nem ment elég lassan a jeges úton

Lassabban ment, mint a megengedett, mégis túl gyorsan - tömegbaleset okozójával szemben emelt vádat a Heves Megyei Főügyészség.  Négy autó ütközött az M3-as autópályán 2016 decemberében. A vád szerint a balesetet egy asszony okozta, aki a jeges úton az ügyészség szerint túl gyorsan ment, szalagkorlátnak ütközött, majd egy másik autónak csapódott. 

Havazás: balesetek országszerte

Győr-Moson-Sopron megyében meghalt egy sofőr, aki autójával megcsúszott, majd a szemből jövő terepjárónak csapódott. Veszprém megyében egy anyuka és két gyereke borult árokba, miután kocsijukkal lesodródtak az útról. Nyárlőrincnél kamion csúszott át a szemközti sávba, a szemből jövő autósnak esélye sem volt elkerülni az ütközést.

LEZUHANT: Orral csapódott a földbe a kisrepülő

Elnézte a leszállópályát, ezért orral a földbe csapódott egy kisrepülő tegnap este Békéscsabán. A balesetet a pilóta hibája okozhatta, aki még a leszállópálya előtt letette a gépet.

Vadbaleset miatt borult árokba

Vadbaleset miatt fékeztek előtte – árokba borult egy kocsi vasárnap Vas megyében a 86-os főúton. A sofőr későn vehette észre, hogy mi történik előtte, és hogy elkerülje az ütközést inkább az árokba kormányozta az autót.

4 hallottja van a hétfő hajnali tömegbalesetnek

Négy halottja van a hajnali tömegbalesetnek, ami a M3-as autópályán történt Gelejnél. Nyolc autó ütközött. Több sérült van, köztük egy kisbaba. Egy kocsi kamionnal ütközött a Budapest felé tartó pályaszakaszon, majd átsodródott a mellette lévő sávba, ahol az utána érkező autó belökte az árokba. Ezután még öt kocsi ütközött. A helyszínen hárman haltak meg. A kórházban délután meghalt az autó negyedik utasa, és az intenzíven van az ötödik. 

TRAGIKUS: négyen haltak meg a tömegbalesetben

Négy halottja van a hajnali tömegbalesetnek, ami a M3-as autópályán történt Gelejnél. Nyolc autó ütközött össze. Többen megsérültek, köztük egy kisbaba. Egy Budapest felé tartó kocsi kamionnal ütközött, majd átsodródott a másik sávba, ahol az utána érkező autó belökte az árokba. Ezután még öt kocsi ütközött egymásnak. Az árokba borult kocsiban egy kisnaményi család öt tagja utazott - közülük négyen meghaltak.

A kocsordi óvoda kerítésének csapódott a moldávokkal teli busz

Utasokkal teli busz csapódott a helyi óvoda kerítésének a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kocsordon. Valószínűleg nem mindenki használt biztonsági övet, mert az ütközésben többen megsérültek az arcukon. Voltak, akiket kórházba kellett szállítani. A buszon 21-en utaztak, moldávok, akik Lengyelországba tartottak. 

Autóbalesetet szenvedett II. Erzsébet királyné férje!

II. Erzsébet királynő férje tegnap délután autóbalesetet szenvedett. Fülöp herceg kocsija felborult, miután karambolozott egy autóval. A hírek szerint a nagyon erős szemből jövő fény vakította el a 97 éves herceget, így belement az előtte lévő kocsiba, amiben két nő és egy baba utazott.

Nem tudják, hogy zuhanhatott ki a kislány

Nem tudni, hogy tudott 3 évesen felmászni a radiátorra, majd kinyitni a tetőablakot - másfél éve halt meg az a kistarcsai kislány, aki feltehetőleg kiesett 4. emeleti lakásuk ablakából. A szülők nem voltak otthon, keresztanyja vigyázott rá, de azt mondja, neki is el kellett mennie. A Blikk szerint több szakértői vélemény is elkészült, de ezek csak a kérdések számát növelték.

Busz elé kanyarodott az autós, nem sokon múlott a baleset

Alig egy másodpercen múlt a baleset: egy autó kanyarodott ki szabálytalanul egy helyi busz elé Pécsen. A veszélyes manővert a busz fedélzeti kamerája rögzítette még hétfőn. A forgalmas úton gyakoriak a balesetek, négy éve ugyanebben a kereszteződésben ütközött össze egy busz és egy autó, akkor egy ember meghalt, öten pedig megsérültek.

Halálra gázolt egy idős embert, majd továbbhajtott felrakatni a műszempilláit

Két éve halálra gázolt egy idős férfit egy bódult állapotban lévő nő, aki egy közeli szálloda szépségszalonjába sietett, hogy felrakassa a műszempilláit. A bíróság most döntött az ügyében.

Már 400 lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat idén

Még csak két hét telt el az évből, de már több mint 400 lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat országszerte. Ezekben 12 ember halt meg, 26-an pedig megsérültek. Az áldozatok többsége egyedül élő idős ember.

Volt szépségkirálynő is segített az életmentésben

Hallássérült szépségkirálynő is részt vett az életmentésben. Szabadi Diána polgárőrként járőrözött a rendőrökkel Szegeden, amikor egy háztűzhöz riasztották őket még az év elején. Egy idős asszony háza gyulladt ki, őt kimentették, majd kihozták a gázpalackokat, és kitolták a nő autóját, hogy ezek nehogy felrobbanjanak.

BKV busz sodort el egy kerékpárost a Boráros térnél

Biciklist sodort el egy BKV busz Budapesten. A kerékpáros kamerája vette fel, ahogy a megállóba soroló 23-as járat felborította őt a Boráros térnél.

ÉLETVESZÉLYES: biciklist sodort el egy busz Budapesten

Biciklist sodort el egy BKV busz Budapesten. A kerékpáros sisakjára rögzített kamera vette fel, ahogy a megállóba soroló 23-as járat fellökte őt a Boráros térnél. A biciklis azt mondta, akár be is eshetett volna a busz alá.

Egy halálos, több súlyos baleset

Egy halálos és több súlyos sérüléssel végződő baleset is történt az utakon. Kesztölcnél egy sofőr vesztette életét, amikor autójával a szántóföldre hajtott, többször megpördült a kocsijával, majd az árokba borult. A Bács-Kiskun megyei Izsáknál öten sérültek meg, amikor három autó karambolozott.

Zavartnak látták az ámokfutó karambolozót

Ámokfutó autós két kocsit is összetört néhány percen belül Szombathelyen. Egy szemtanú azt állítja: a második karambol után centiken múlt, hogy nem gázolta el a sofőr. Arról is beszélt, hogy az ámokfutó zavartan viselkedett. A rendőrség nem nyilatkozott az ügyben.

Kitört ablakkal szállított utasokat a busz

Kirobbant a helyéről egy busz ablaküvege menet közben, miután sószóróval ütközött Budapesten az Erzsébet-hídnál – ezt állítják az utasok. Többen videót készítettek arról, hogy a járat tovább megy a kitört üveggel. Az utasok szerint hiába szóltak a sofőrnek, hogy álljon meg. A járatot a BKK egy alvállalkozója üzemelteti, ott belső vizsgálatot indítanak. Úgy tudjuk: a sofőr elismerte felelősségét.

Greg csak egyet akart, hogy lélegeztessék

Ha valaki véghezvisz egy műesést, akkor is joga van ahhoz, hogy megmentsék. A lélegeztetés mindenkinek jár!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való