KERESÉS search-close

gazda

63 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "gazda"

TESZT: Melyik gazda/gazdasszony illik Önhöz a leginkább? Most kiderül!

Töltse ki személyiségtesztünket, és megtudhatja, hogy melyik gazda/gazdasszony illik Önhöz a legjobban!

Felfüggesztett börtönt kapott a gazda, aki megverte a gyümölcseit megdézsmáló tolvajt

Egy év hat hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a nyárlőrinci gazdát, aki alaposan összevert egy tolvajt, miután az társaival megdézsmálta a gyümölcsösét. A tolvajnak több bordája eltört, mellkasa baloldalán pedig légmell alakult ki. A gazda azt mondta, megbánta, hogy ekkora bajt okozott.

Nagyon megverte a tolvajt a mérges gazda

Nem akart ekkora bajt okozni - ezt mondta stábunknak az a gazda, aki ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat az ügyészség. A nyárlőrinci férfi még 2017 nyarán érte tetten a baracktolvajokat, egyiküket úgy megverte, hogy annak több bordája is eltört. A gazda szerint csak a rendőrök megérkezéséig akarta visszatartani a tolvajokat.

Megszerelték a markolót, hogy el tudják lopni

Megszerelték a tolvajok egy vémendi gazda évek óta nem használt markolóját, hogy tudják ellopni. A tulajdonos vette észre, hogy a 18 tonnás munkagépével éppen átvágnak a búzaföldjén. Traktorával a tolvajok után eredt, és kérdőre vonta őket, mire a tolvajok kereket oldottak. A rendőrök nem sokkal később elfogták őket.

6 milliót kér a kutya gazdájától

6 millió forintot követel az édesanyját halálra marcangoló kutya gazdájától a borsodi asszony fia. Erről először a Bors írt. A támadás több, mint 2 éve történt. Az áldozat fia azzal indokolja a milliós sérelemdíjat, hogy szerinte a kutya gazdája tudta, hogy az állatai rendszeresen kiszöknek a rossz kerítésen.

 

Nevet és gazdát kapott az RTL Gold halacskája!

Egészen héten vártuk a névötleteket, és Anikó végül kiválasztotta azt az egyet, ami tökéletesen passzol az aranyhalhoz. Behívtuk a névadót és kisfiát, akik kitörő lelkesedéssel fogadták a jó hírt, miszerint hazavihetik a kis halacskát, Lencsét.

Milyen a jó gazdi?


szerző:
2017.05.17. 08:01
Milyen a jó gazdi?

Korom Gáborral ezen a héten jó gazdák ismérveiről beszélgettünk. Mi a gazdi feladata? Valóban olyan a kutya, mint a gazdája? Most kiderül!

Majdnem halálra taposta a gazdáját a bika

Majdnem halálra taposta gazdáját egy megvadult bika a Baranya megyei Geresdlakon. Az áldozatot életveszélyes állapotban vitték kórházba. Úgy tudjuk, a bikával korábban is voltak gondok, már többször megszökött, nehezen bírtak vele.

 

Ha borban az igazság, akkor a Mitsubishi L 200-ban az erő!

Hogy miért hasonlítottuk ezt a mutatós autót a borhoz? Nagyon egyszerű a válasz! Minden gazdának jól jön egy segítő, akiben megbízhat, aki erős, akire támaszkodhat, és aki védelmező. Na, erről beszéltünk, kérem szépen!

Szelíd gyilkológépek?


szerző:
2016.07.05. 12:36
Szelíd gyilkológépek?

A Fókusz stábja utánajárt annak a legendának, hogy valóban őrjöngő fenevadak-e azok a harci kutyák, mellyektől retteg az utca embere. Három évvel ezelőtt bizony kiderült, hogy az izmos négylábúak bármennyire is ijesztően néznek ki, nem számít, mert az csak a külső, ami érző szívet takar. Persze a határozott és szigorú gazdi nélkül ez nem menne.

Bence gazda megunta az ismerkedést – Bekeményített

Pontosan négy évvel ezelőtt ismerhettük meg Bence gazdát, aki a Házasodna a gazda című társkereső show-ban mutatkozott be a nézőknek. Annyit elárult, hogy imádja a lovakat, de végre jó lenne, ha már őt törné be valaki.

Visszavonta a fellebbezést a „fagyállós gazda”

Mégsem akar enyhébb büntetést az ügyészség a fagyállós gazdának. A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség a Népszabadság szerint visszavonta a vácszentlászlói gazda ügyében a férfi javára bejelentett fellebbezést. A gazdát első fokon hét év börtönre ítélte a bíróság, mert fagyállót tett a borába, amiből ivott egy tolvaj, aki később meghalt a mérgezés miatt.

Makacsul vár halott gazdájára


szerző:
2016.01.31. 18:39
Makacsul vár halott gazdájára

Most pedig ismerjék meg Kalóz, egy megindítóan hűséges kutya történetét. Az egyik Puerto Rico-i kórházban, pár hónapja elhunyt gazdája szobája előtt várakozik minden éjjel. Néha pedig elindul, hátha valahol megtalálja a férfit. A kutyát nem tudta kitenni a személyzet, és most már ők etetik.

Magyarul Balóval 2015-12-02

Hét évet kapott első fokon emberölésért egy borosgazda, aki, mivel korábban folyamatosan meglopták, fagyállót kevert a borába, amitől a bortolvaj meghalt. A gazda nem érzi bűnösnek magát, az ügyészség meglepetésre enyhítésért fellebbez. Hol vannak a jogos védelem határai, mit tehetünk, ha a rendőrség tehetetlen, de nem akarunk börtönbe menni?

„Egy kis elégtétel volt bennem” - Exkluzív interjút adott a Házon kívülnek a fagyállós gazda

Hét év börtönt kapott első fokon az a vácszentlászlói férfi, aki fagyállót tett a borába. Abból később ivott egy betörő, aki végül mérgezésben meghalt. Az ítélet után a gazda exkluzív interjút adott az RTL Klub Házon kívül című műsorának. A teljes interjút ma este 22.25-kor láthatják a nézők.

Enyhébb büntetést szeretnének a gazdának

Szinte példátlan módon az ügyészség kér enyhébb büntetést annak a vácszentlászlói gazdának az ügyében, aki 2013-ban fagyállót kevert a meggyborába, ami miatt meghalt a borát dézsmáló tolvaj.

7 évet kapott a fagyállós gazda

Sokakat megdöbbentő ítélet született tegnap a fagyállós gazda ügyében. A vádlotatt 7 év börtönbüntetésre ítélték azért, mert 2013 októberében megelégelte, hogy tolvajok fosztogatják a pincéjét, ezért fagyállót öntött a meggyborába. Az egyik tolvaj azonban belehalt a mérgezésbe. Előre kitervelt, aljas indokból elkövetett emberölés vagy jogos birtokvédelem? Megoszlanak a vélemények. Vendégünk volt Dr. Molnár Iván az elítélt ügyvédje.

Hét év börtön a fagyállós gazdának

Hét év börtönt kapott első fokon az a vácszentlászlói férfi, aki fagyállót tett a borába. Abból később ivott egy betörő, és meghalt mérgezésben. Az idős gazda azt mondta, megelégelte, hogy valaki állandóan megdézsmálta az italát, ezért tett fagyállót a meggyborába. Azt állította, nem akart senkit megölni, csak meg akarta leckéztetni a tolvajt. Emberölés kísérlete miatt ítélték el.

Mocsárból mentették a kutyát


szerző:
2015.10.25. 18:10
Mocsárból mentették a kutyát

Speciális mentők szabadítottak ki egy kutyát a borsod megyei Olaszliszka melletti nádasból. Napok óta lehetett a mocsárban étlen-szomjan, mire megtalálták. A kutyában volt azonosító chip, a gazdáját is megtalálták – de a férfi azt mondta, egyelőre nem tud érte menni.

Kinek kedvez a földárusítás?

Földet vegyenek! A kormány egy megyényi földterületet, adna el - rohamtempóban, részben licitálással, részben nyilvános árveréseken. Cél - a családi gazdaságok erősítése, és 300 milliárd forint bevétel. Az ellenzék szerint viszont az eladás csak a földbérleti pályázatokon győztes haverok érdeke, ám ezzel a magyar vidék sorsa úgymond megpecsételődik. Magyarul Balóval 21:30-tól az RTLII-n!

Negyedik születésnapját ünnepli a Westie-találkozó

A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a mentés és az örökbefogadás fontosságára illetve a felelősségteljes kutyatartásra. Az ország minden tájáról érkeztek ide kutyusok, és ebeiket rajongásig szerető gazdik, akik szinte bármit megengednek kedvencüknek.

Eladná a kormány az állami földeket

Eladná a kormány a földpályázatokon haszonbérletbe kiosztott állami földeket a nyertes gazdáknak – értesült a Népszabadság. A lap szerint ráadásul a gazdák a földalapú támogatásokból fizethetnék a vételárat, vagyis gyakorlatilag saját befektetés nélkül juthatnának állami földekhez.

Gazdát keres az egy éves, kerekekkel közlekedő német vizsla

A kutyának egy baleset következtében mind a két hátsó lába lebénult és elsorvadt. Ennek ellenére Vajda imád szaladgálni, labdázni, naponta többször sétál, akárcsak egészséges társai. A Futrinka Egyesület egyik munkatársa vette magához ideiglenesen, de ott csak néhány napig maradhat.

Felelősnek érzi magát a fagyálló miatt

Ezt mondta a bíróságon az a gazda, aki fagyállót öntött a borába, és ezzel egy ember halálát okozta. A férfi azt mondta a kertjét évek óta fosztogatták a tolvajok. A meggyborát is megcsapolták korábban, ezért kevert fagyállót az italba. A borból többen ittak és rosszul lettek, köztük a tolvaj is, aki belehalt a mérgezésbe.

Hazugságok az állami földpályázatokon

Emberek, akik egy dologhoz értenek: az állatokhoz. Ebből élnek, pontosabban csak éltek mostanáig: mert attól félnek, hogy elvesztik a megélhetésüket. Ők azok a gazdák, akik alulmaradtak az állami földpályázatokon, és most ott tartanak, hogy nincs hová kihajtaniuk a birkáikat, mert a földeket elnyerték előlük. Szerintük olyanok győztek, akiknek állatuk is kevés van, és leginkább a földek után járó támogatásokra hajtanak. Egy pár pályázatról már ki is derült, hogy aki nyert, hamis adatokat adott meg.

Állataik pusztulásától tartanak a gazdák

Több mint 40 ezer állat pusztulhat éhen a Hortobágyon a föld nélkül maradt gazdák szerint. Tiltakozásul a Nemzeti Park területére hajtották az állataikat, mert azt mondják, máshol nem tudják azokat legeltetni. A Földművelésügyi Minisztérium államtitkára szerint a gazdáknak nincs igazuk és nincs joguk ahhoz, hogy az állataikat állami földekre tereljék.

Visszavitték a tolvajok a kutyát


szerző:
2015.03.06. 18:10
Visszavitték a tolvajok a kutyát

Nagy volt a nyomás, megszólalt a tolvajok lelkiismerete. Visszavittek a gazdájához egy Balatonszentgyörgyről ellopott kutyát. Az állat két hónappal ezelőtt tűnt el, a gyanú szerint egy német házaspár lopta el, miután megvásárolni nem tudták. A kutya gazdái az interneten nyomoztak, végül egy Düsseldorf melletti városkában megtalálták Maszatot. Kiutazni már nem kellett érte, mert a tolvajok múlt éjjel visszacsempészték a kennelébe.

Hogyan óvjuk meg kedvenceinket a petárdázástól?

Élnek velünk állatok, akik zsigerből rettegnek petárda vagy tűzijáték zajától. Rájuk szeretnénk vigyázni az év utolsó napján is, mert ők azok, akik ijedtükben annyira pánikba eshetnek, hogy a védelmet nyújtó gazdi vagy kutyaól helyett világgá futnak.

Mennyire hasonlítanak gazdájukra a kutyák?

Gyakran halljuk azt, hogy a "kutya olyan, mint a gazdája". Kutatások egyik kedvelt témája is, hogy mennyire és miben hasonlít egymásra a  gazdi és a négylábú kedvenc.

Kaput építettek, hogy védjék a falut

Kaput épített a somodori önkormányzat a falu határába, hogy így tiltsák ki a nehézgépjárműveket a szomszéd faluba vezető rövidítő útról. A 2 méter 60 centi magas útzár alatt a személyautókon kívül más nem fér át, például ott élő gazdálkodók gépei sem.

Gazdák tüntettek a földtörvény ellen

Gazdák tüntettek a kormány agrárpolitikája ellen Budapesten. Azt mondják, a kormány politikája miatt sok állattartó gazdaság elveszíti a földjeit, ezért ki kell rúgniuk az alkalmazottaikat.
 

Vidéki pörkölt partizás a SZEL sztárjaival

Rotyogott az őzpörkölt, dübörgött a quad és a traktor, menekültek a birkák és koccantak a pálinkás poharak: a Szombat Esti Láz apraja-nagyja gyűlt össze Tiszajenőn, Szilveszter gazdánál.

Fókusz 13-02-13


szerző:
2013.02.13. 20:50
Fókusz 13-02-13

Fókusz: Élet az erotikus munka után. VV-szereplők, akik súlyos árat fizettek állítólagos múltjuk miatt. Hogyan támadhatott rá egy férfira egy oroszlán Érden? És mi lesz a kicsikkel, ha már felnőnek? Még a nevét is kicserélte. Az x-faktoros Szabó Dávidra rá sem lehet ismerni!

Fókusz 12-11-21


szerző:
2012.11.21. 20:55
Fókusz 12-11-21

Fókusz: Felfordult az életük - Hogyan élik túl a showt az X-Faktor döntőseinek testvérei? Meglátogattuk a versenyzők rokonait. Hullámlovagok - Lenyűgöző felvételek a magyar szörfösökről. Jönnek a sportág legnagyobb hazai sztárjai. A nagy dilemma - Súlyos lelki teher nyomasztja a gazdákat. Most Szilveszteren van a sor, hogy elbúcsúzzon egy arajelölttől.

Bence gazda igazi becsben tartaná szíve hölgyét

A Kucsora tanyán minden olyan békés és már-már giccsesen idilli. Gazdánk elárulja, hogy azokat a barátnőit, akikkel komolyan gondolta a kapcsolatot, el is vitte a tanyára. A fogadtatás viszont vegyes volt.

Malaca lesz Tomi gazda jövendőbelijének

Tomi gazda, jó gazda, sőt aranykoszorús gazda. Tomi gazda módos gazda, hiszen több száz darabos sertésállománya van, és Tomi gazda magányos gazda, hiszen jó ideje egyedülálló.

Szilveszter gazda: Aki a modern világgal ötvözi életét

A modern gazda nem lóval, hanem quad-dal jár a földjére, nem kaszával, hanem a világ legnagyobb kombájnjával arat, és nem ladikon, hanem jetskin szeli a Tisza habjait.

Kutatás: András gazda már csak a szerelemre vágyik

35 hektáros birtok András gazda mesebeli birodalma. Van itt vaddisznó, dámszarvasok, lovak, róka és persze tengernyi erdő. Csak egy valami hiányzik: egy szerető nő.

Lilu gumicsizmát húzott


szerző:
2012.06.30. 01:10
Lilu gumicsizmát húzott

A műsorvezető volán mögé ült, 4000 kilométert vezetett, hogy minél jobban megismerhesse azt a 8 gazgát, akik a szerelmet keresik az RTL képernyőjén.

Lilu kecskék, lovak és disznók között hangolódott a műsorra

A magányos, vidéki gazdák közül most jónéhányan változtathatnak életükön. Az RTL Klubon hamarosan induló műsor címe: Házasodna a gazda!, aminek a kedvéért Lilu is gumicsizmát húzott.

A gazdák berobbannak a randigépezetbe

Hamarosan randishow indul: a Házasodna a gazda. A műsor eddig mindenütt hatalmas sikert aratott. A főszereplők olyan nőtlen férfiak, akik saját gazdaságot tartanak fenn.

Kedvenceink után is adózhatunk?

A jövőben a kutyák után évente ebadót kell majd fizetni. Ez is szerepel az álllatvédelmi törvény módosításában.

Besúgó papagáj árulta be elrablóját

A tollas informátor egy állatkereskedésben dobta fel a tolvajt, miután ráismert eredeti gazdájára.

Nem kellett már neki, ezért halálra ítélte

Megunta a kutyáját, ezért el akarta altattatni egy nő Budapesten. A kutyát rendőrök és állatvédők mentették ki.

Kártpótolják a gazdákat


szerző:
2011.06.08. 11:01
Kártpótolják a gazdákat

Heteken belül kártalanítja az unió a zöldségtermesztőket - erről egyeztek meg a szakminiszterek kedden Luxemburgban.

Bögölycsípés vezetett súlyos balesethez

Meglódult lovaskocsija alá esett és súlyosan megsérült egy férfi Fegyverneken.

Kapuváriak karolnák fel a cukorgyártás ügyét

Cukorgyárat építenének Kapuváron Győr- Moson- Sopron megyei gazdák. Céljuk a cukortermelés fellendítése Magyarországon.

Elegük lett a fukusimai gazdáknak

Az atomerőmű székházánál demonstráltak azért, hogy a cég fizessen teljes kártérítést, amiért nem tudnak dolgozni és termékeiket eladni.

Stabil Bálint gazda állapota


szerző:
2011.02.17. 14:27
Stabil Bálint gazda állapota

A népszerű televíziós felesége azt kéri, szorítsanak férjéért, hogy ismét mosolyoghasson és adhasson tanácsokat az embereknek.

12 évet kapott a vasvillával gyilkoló gazda

A mikepércsi férfi még 2008-ban különös kegyetlenséggel halálra verte-szúrta alkalmi munkását, ivócimboráját.

Sikeres összefogás a tolvajok ellen

Rendőrök, erdészek és mezőőrök közösen járőrözve próbálják elkapni a tolvajokat Putnok környékén.

Fenékbe lőtte gazdáját egy kutya

A rendőrség szerint csak a szerencsének köszönheti a férfi, hogy komolyabb sérülés nélkül megúszta a balesetet.

Gazdája mellől lőtte ki az ebet egy vadász

Sétáltatás közben lőtt rá egy kutyára egy vadász Pécs határában egy mezőn vasárnap.

Traktorok lepték el Párizst


szerző:
2010.04.27. 12:43
Traktorok lepték el Párizst

Több mint ezer francia földművelő hajtott végig traktorokkal Párizs utcáin kedden.

Elítélték a gyilkos kutyák gazdáját

Két év tíz hónap fogházbüntetésre ítélték azt a férfit, akinek kutyái 2008 tavaszán halálra martak egy kisgyereket.

Befogták a gyilkos ebeket


szerző:
2010.01.15. 17:37
Befogták a gyilkos ebeket

Rendőrségi segítséggel sikerült befogni azt a két kutyát, amik két ebet szétmarcangoltak az utcán.

Halálra éheztette lovát


szerző:
2009.11.22. 18:17
Halálra éheztette lovát

A gyógyszerek és a gondos ápolás ellenére azonban a ló hajnalban elpusztult.

A menhelyeken is érzik a válság hatását

Megduplázódott a gazdára váró kutyák és macskák száma az elmúlt hónapokban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való